Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
05 Mai 2008, 13:23
Vand Ford Focus model 2001, 115cp, diesel, culoare albastra, sistem audio 6.1 dubwoofer blaupunkt 250W statie USA, jante aluminiu exceptionale 205/50/r16 plus jante iarna plus pneuri iarna, folie RAR autorizata fata+spate 100%, eleron tuning, cotiera, stroboscoape spate, suspensie sport (arcuri + telescoape, garda joasa), senzori parcare cu display si avertizare sonora, avariata sapt trecuta in partea frontala, eventual vand piese! pt mai multe informatii si poze ID: duduok2k2 sau la tel: 0765.53.58.76
05 Mai 2008, 14:14
Pozele cica vorbesc de la sine, deci, daca poti sa pui macar una cu motorul, si alte 2 cu lateralele.
Airbagurile sunt ok ? Masina era in functiune atunci cand a avut loc accidentrul ?
05 Mai 2008, 17:52
da mane ai dreptate...pozele vrobesc de la sine...o sa pun si poze...dar nu am mai trecut pe la service sa le fac...cat de curand revin si cu poze...incerc chiar maine dk se poate...eu ink sunt la birou deci km asta e oraru meu...
masina era in perfecta stare de functionare inainte de accident...este lovita doar in partea frontala....din lateralele usilor pana in spate este intacta masina... dar ai dreptate pozele vb de la sine o sa revin...
pretul jantelor este de 250euro
08 Mai 2008, 08:18
E un anunt la vanzare, si la auto si la piese. Ce mai cauta si la CAUT?!?!
Se inchide.