ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
23 Apr 2008, 08:28
si eu l-am vazut pe Baba Novac, o ducea pe iubita la munca
23 Apr 2008, 08:38
$1 scrie:$2i eu l-am vazut pe Baba Novac, o ducea pe iubita la munca
si eu putin mai jos tot cu iubita
23 Apr 2008, 10:09
Ma, se interpreteaza asta cu "mai jos", suntem in post, ce dra... pardon, iarta-ma, Doamne, da-o-ncolo de treaba

!
Confirm intalnirea cu
Mario, lasat geamul jos, admirat ditamai zgarietura, fost invidios, ridicat geamul, plecat. Pe
wanna nu am vazut-o, desi intentionat m-am uitat spre blocul ei cand am trecut.
23 Apr 2008, 11:56
Azi dimineata pe la 8 si cateva minute vazut Fiesta colantata cu "MGA în casa ta" pe Brancoveanu in coloana spre Oltenitei. Avea sticker Clubford iar eu eram prea adormit ca sa mai vad si numarul.. am parcat acolo si m-am bagat la metrou.
Care esti?
23 Apr 2008, 19:01
azi fritz mi-a trecut prin fata pe calea victoriei - venea dinspre blocul orange mergind spre buzesti, pe straduta (ora 18:30 aprox)
23 Apr 2008, 20:06
De 7 luni m-am tot uitat dupa masini cu colant si/sau suport de numar ClubFord si n-am vazut pe nimeni. Astazi am vazut 2!
1. B-64-BUM in Piata Dorobanti pe la 15.43. Am trecut perpendicular prin spatele lui si n-am putut sa-l fac atent si nici nu puteam sa ma opresc. Cine e?
2. B-97-WAR - Ford Mondeo nou, pe la 15.55, pe Calea Victoriei, langa magazinul Muzica. El era pe alta banda (care inainta mai repede pe care se inainta mai repede). I-am dat flashuri dar nu m-a vazut si apoi a plecat lasandu-ma in urma pe banda mea. Masina am mai vazut-o la o intalnire dar nu imi amintesc proprietarul.
23 Apr 2008, 20:50
pe B 64 BUM l-am vazut si eu luna trecuta, dar n-am aflat inca cine e, B 97 WAR mi se pare ca e masina parintilor lui octav_m
24 Apr 2008, 10:07
Azi dim, prin drumul taberei, am suferit impreuna in aglomeratie.
Nu stiu cine e.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

24 Apr 2008, 10:17
vazut aseara pe la ora 00.30 in parcare la Aeroportul Henri Coanda o fiesta albastra cu nr
B...ADL parca!
eu ieseam din parcare el se tot chinuia s-o "polmbeze" intr-un loc de m-a incomodat pret de cateva zeci de secunde
24 Apr 2008, 10:39
Azi de dimineata, Fiesta rosie cu sticker, in pasaj la Muncii (nr. leasing).
Claxonat, salutat.
24 Apr 2008, 11:07
io io io eram....

ai specificat gresit... in masajul muncii la coada
24 Apr 2008, 12:43
$1 scrie:$2azut aseara pe la ora 00.30 in parcare la Aeroportul Henri Coanda o fiesta albastra cu nr
B...ADL parca!
eu ieseam din parcare el se tot chinuia s-o "polmbeze" intr-un loc de m-a incomodat pret de cateva zeci de secunde

Parca
aquadan e

.
24 Apr 2008, 19:26
Azi din spre Doamna Ghica spre obor ...B 16 FCS

l-am sesizat umpik mai taziu:P
24 Apr 2008, 19:57
Fiesta B-74-xxx, culoare inchisa (era cam intuneric), prin Balta Alba, pe stradutze. Eu parcasem deja si nu mai aveam flashuri...
24 Apr 2008, 20:16
$1 scrie:$2e 7 luni m-am tot uitat dupa masini cu colant si/sau suport de numar ClubFord si n-am vazut pe nimeni. Astazi am vazut 2!
1. B-64-BUM in Piata Dorobanti pe la 15.43. Am trecut perpendicular prin spatele lui si n-am putut sa-l fac atent si nici nu puteam sa ma opresc. Cine e?
2. B-97-WAR - Ford Mondeo nou, pe la 15.55, pe Calea Victoriei, langa magazinul Muzica. El era pe alta banda (care inainta mai repede pe care se inainta mai repede). I-am dat flashuri dar nu m-a vazut si apoi a plecat lasandu-ma in urma pe banda mea. Masina am mai vazut-o la o intalnire dar nu imi amintesc proprietarul.
B 97 WAR masina lu' maicamea

da' cred ca era tata la volan

. puteai sa-l si claxonezi ca nu avea nicio reactie

...poate doar daca te opreai langa el si-i spunea-i ca esti din club
24 Apr 2008, 20:28
$1 scrie:$2azut aseara pe la ora 00.30 in parcare la Aeroportul Henri Coanda o fiesta albastra cu nr
B...ADL parca!

sorry ... asteptam pe cineva sa vina de la Amsterdam si deja eram putin "high"

... plus ca locul de parcare era foarte bun , data trecuta am facut niste adevarate excursii prin parcarea aia a aeroportului INTERNATIONAL aferent CAPITALEI statului EUROPEAN in care traim

cam cate zeci de secunde ? vreo 2 zeci?
24 Apr 2008, 23:25
$1 scrie:$2
B...ADL parca!

sorry ... asteptam pe cineva sa vina de la Amsterdam si deja eram putin "high"

... plus ca locul de parcare era foarte bun , data trecuta am facut niste adevarate excursii prin parcarea aia a aeroportului INTERNATIONAL aferent CAPITALEI statului EUROPEAN in care traim

cam cate zeci de secunde ? vreo 2 zeci?

cam asa

initial imi tabarase pe tine sa te flash-uiesc nitel dar al momentul oportun am observat stikerul si am renuntat asteptand tacticos

de salutat n-am salutat ca probabil ai fi interpretat gresit salutul avand in vedere ca te stiai cu musca pe caciula
25 Apr 2008, 20:56
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e 7 luni m-am tot uitat dupa masini cu colant si/sau suport de numar ClubFord si n-am vazut pe nimeni. Astazi am vazut 2!
B 97 WAR masina lu' maicamea

da' cred ca era tata la volan

. puteai sa-l si claxonezi ca nu avea nicio reactie

...poate doar daca te opreai langa el si-i spunea-i ca esti din club

si eu l-am vazut prin berceni
26 Apr 2008, 01:27
$1 scrie:$2zi dim, prin drumul taberei, am suferit impreuna in aglomeratie.
Nu stiu cine e.

nici eu dar are masina curata...te dai pe stradute moshule....
in plus...trebuie sa schimbe un bec pe stop stinga ca nu este permis sa umble asa...
26 Apr 2008, 20:41
B nuj kt JAZ (mondeo mk2 ) pe magheru
26 Apr 2008, 20:51
Azi, la spalatorie, am vazutpe cineva cu un Modeo nou si am incercat sa-l "racolez". Surpriza: era "sub acoperire" - nu avea nici un insemn! Nu am inteles bine nick-ul, dar numarul sau era B-82-C__. Ne-am intretinut cateva minute.
27 Apr 2008, 10:55
B-73-WHS (parca) pe Iuliu Maniu la ARIAN MOTORS. Avea sticker.
27 Apr 2008, 11:09
vreau si eu sticker pls
27 Apr 2008, 13:15
B 48 AIB focus alb cu stiker si suporti pe iuliu maniu azi, pe la 13.00. vazut, salutat, continuat drumul impreuna pana pe splai
27 Apr 2008, 13:58
$1 scrie:$2 48 AIB focus alb cu stiker si suporti pe iuliu maniu azi, pe la 13.00. vazut, salutat, continuat drumul impreuna pana pe splai
Fiesta argintie B-70-RWW --> Te-am interceptat de la semafor de la Cora
28 Apr 2008, 21:27
Ieri m-am intalnit in Sinaia cu BZ-55-ZZZ si am schimbat 2-3 vorbe.
Azi pe la 21:30 inainte de semaforul de la Piata Victoriei o Fiesta Silver FaceLift cu stiker (nu am observat nr). Am claxonat cand era langa, dar nimic, am trecut in fata si am pus avaria, dar tot nimic.
29 Apr 2008, 07:51
$1 scrie:$2eri m-am intalnit in Sinaia cu BZ-55-ZZZ si am schimbat 2-3 vorbe.
Azi pe la 21:30 inainte de semaforul de la Piata Victoriei o Fiesta Silver FaceLift cu stiker (nu am observat nr). Am claxonat cand era langa, dar nimic, am trecut in fata si am pus avaria, dar tot nimic.
o fii zis ca vrei sa il iei la capace si te ignora
29 Apr 2008, 19:58
azi p bucuresti pitesti (venind dinspre piteshti) focus HB argintiu B nuj kt JVK sau ceva de genu... ( jyk

)
29 Apr 2008, 20:21
care imi da si mie sticker?
29 Apr 2008, 20:51
vii la urmatoarea intalnire si tipi
sigur se va gasi cineva sa iti dea un sticker