Intrebare arzatoare
Salutare tuturor utilizatorilor de focus.
Mi-au trecut prin maini mai multe masini de la class la cheap.
FF este o masina buna si imi place mult.
As vrea sa ma ajutati insa in alta privinta.
Oricat imi iubesc masina ajung in fiecare dimineata cu creierii in pioneze si am ajuns sa o bruschez.
Am un vecin sub mine (un manelist) care are o javra pechineza (in general imi plac cainii) care urla a mort si a pustiu in fiecare dimineata cu 20 min inainte sa sune ceasu. A incercat sa o fentez si am pus ceasu sa sune mai devreme. nimica frate. Javra este in simbioza cu desteptatorul. In weekend nu mai zic nimic ... dezastru.
Ce ma sfatuiti sa fac?
ca sa pastrez atmosfera legata de masina, m-am gandit sa dau cu masina peste ea ... da' e cam dificil.
astept sugestii, idei....
numai bine,
Mi-au trecut prin maini mai multe masini de la class la cheap.
FF este o masina buna si imi place mult.
As vrea sa ma ajutati insa in alta privinta.
Oricat imi iubesc masina ajung in fiecare dimineata cu creierii in pioneze si am ajuns sa o bruschez.
Am un vecin sub mine (un manelist) care are o javra pechineza (in general imi plac cainii) care urla a mort si a pustiu in fiecare dimineata cu 20 min inainte sa sune ceasu. A incercat sa o fentez si am pus ceasu sa sune mai devreme. nimica frate. Javra este in simbioza cu desteptatorul. In weekend nu mai zic nimic ... dezastru.
Ce ma sfatuiti sa fac?
ca sa pastrez atmosfera legata de masina, m-am gandit sa dau cu masina peste ea ... da' e cam dificil.
astept sugestii, idei....
numai bine,
GRC
Iar ala mic si negru de respira greu .... era
Iar ala mic si negru de respira greu .... era
-
Catag - Incepator
- Maşina: FF2 (nov 2007)
- VIN: WF04XXWPD47T53204