ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Votati 5 Mai Ziua Barbatului

08 Apr 2008, 13:56

Eu zic ca meritam. Si tot suntem obisnuiti cu voturile, unu in plus... Mai ales pentru o cauza nobila.
So, http://www.ziuabarbatului.ro/militare/p ... naturi.pdf

Re: Votati 5 Mai Ziua Barbatului

08 Apr 2008, 13:59

si de ziua barbatului primim blowjob-uri ?

08 Apr 2008, 14:02

$1 scrie:$2i de ziua barbatului primim blowjob-uri ?

Da, daca ne strangem si mergem pe centura. =)) =)) =)) Poate fac alea reducere. :D

08 Apr 2008, 14:29

Am votat si o s-o si serbez. Sper chiar sa prin o promotie de la Bergenbier.

08 Apr 2008, 17:39

cred ca e o greseala, 5 mai e ziua barbatului,am votat anul trecut pt ea si e batuta in cuie, publicata si in monitorul oficial

acum votam zi libera de ziua barbatului

08 Apr 2008, 19:15

Pai io zic sa stabilim mai multe sarbatori si sa le votam libere, ce ne incurcam cu cate 1-2 ?

09 Apr 2008, 08:13

$1 scrie:$2red ca e o greseala, 5 mai e ziua barbatului,am votat anul trecut pt ea si e batuta in cuie, publicata si in monitorul oficial

acum votam zi libera de ziua barbatului

asa, asa

11 Apr 2008, 04:24

Ziua Barbatului? Ziua noastra ar trebui sa fie in fiecare luna, sa ne adunam la un meci de fotbal sau la o bere(fara alcool :D ).

11 Apr 2008, 10:51

din cele mai veki timpuri barbatul a avut o zi libera,dar nu l-a last femeia sa afle care e! :-??
oricum eu ma apuc sa serbez ziua mea inca de pe 1mai,prin vama veke.ole!

19 Apr 2008, 17:13

Din pacate initiativa asta de a face ziua barbatului ca si libera prin lege e o pomana electorala... nu vi se pare ciudat ca fix in anul asta s-a discutat si la nivel de guvern acesta chestiune? Anul trecut nimic, nimic..... deci din punctul meu de vedere e un bullshit electoral liberal, de-al lui taiceanu

05 Mai 2008, 11:31

Ati uitat ce e azi? La multi ani :)

05 Mai 2008, 11:39

La multi ani barbatilooooor!!!! La multi ani!!!! si multe multe de toate!!!!
Răspunde