Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Mi-am luat Ford!!Si ma bucur...

05 Mai 2008, 23:27

De sambata mai exista inca un Ford-ist pe plaiurile noastre...
Povestea e cam asa :
Am fost in targ sa ma uit dupa o masina, nu era nimic urgent, am zis sa merg mai mult informativ. Dupa ore de colindat si de numarat Golf-urile si Astra, am vazut cum statea mandru un Ford Mondeo. Parca stia ca il va cumpara cineva, stia ca nu mai are de stat mult. M-am apropiat si am ramas fara cuvinte, imi placea pur si simplu; trebuia sa fim impreuna.
Iata-ne in a 3 a zi si 400 km facuti impreuna, incepem sa ne cunoastem si deja sunt convins ca, atata timp cat se va produce Mondeo, va fi pe primul loc in preferintele mele.
Am mai fost cu Ford Focus, Fiesta si chiar Mondeo dar niciodata nu m-am simtit asa bine...Recunosc, sentimentul de bine e creat si de faptul ca e AL MEU :D !
Ce sa va mai spun : e modelul Ghia, 131 de caluti struniti de motorina si 126.000 km facuti in Franta. In rest, vorbesc pozele de la sine...

Va salut si sper sa ne vedem la o discutie cat de curand (macar cu o parte din voi si normal, sa discutam de Ford :) )
Fişiere ataşate
IMGA0860.JPG
IMGA0858.JPG
IMGA0856.JPG
IMGA0852.JPG
IMGA0851.JPG

Re: Am fost convins sa-mi iau Ford!!Si ma bucur...

05 Mai 2008, 23:29

frumoasa masina! Numai bine!

Ps. Daca nu te superi spune-ne si noua informativ care a fost pretul masinii :D

Re: Mi-am luat Ford!!Si ma bucur...

06 Mai 2008, 06:20

Bine ai venit pe ClubFord!
Ai luat o masina f. frumoasa. S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!

P.S. Completeaza si locatia.

06 Mai 2008, 09:15

$1 scrie:$2ine...Recunosc, sentimentul de bine e creat si de faptul ca e AL MEU :D !

bun venit si... nu pot sa nu te asemuiesc cu ... :))
Fişiere ataşate
gollum-frnt.jpg
IT IS MINE!!! :D

06 Mai 2008, 11:21

..:))..excelenta remarca...din stapanul ghiulurilor...frumoasa masinuta...sa o stapanesti sanatos fara incidente

06 Mai 2008, 14:20

Frumoasa masina!!! Sa o stapanesti sanatos.

$1 scrie:$2-am apropiat si am ramas fara cuvinte, imi placea pur si simplu; trebuia sa fim impreuna.

PS. Iti inteleg sentimentul. Asa am patit eu cand am luat Foca, desi vroiam categoric benzina am ales pana la urma diesel numai ca sa-mi i-au Focus, a fost dragoste la prima asezare in ea. :D

Re: Am fost convins sa-mi iau Ford!!Si ma bucur...

06 Mai 2008, 14:42

$1 scrie:$2rumoasa masina! Numai bine!

Ps. Daca nu te superi spune-ne si noua informativ care a fost pretul masinii :D

Merci de apreciere. Masina a costat 10.500 euro cu toate taxele achitate.

$1 scrie:$2ine ai venit pe ClubFord!
Ai luat o masina f. frumoasa. S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!

P.S. Completeaza si locatia.

Multumesc de intampinare si de apreciere. Sa speram ca voi fi mult "prin zona" si ca vom auzi numai de bine.

$1 scrie:$2un venit si... nu pot sa nu te asemuiesc cu ... :))

Almanahe sa stii ca nu semanam, fizic vorbind dar nu pot zice despre masina decat ca e "my precious"... :)

$1 scrie:$2.:))..excelenta remarca...din stapanul ghiulurilor...frumoasa masinuta...sa o stapanesti sanatos fara incidente

Merci mult...

08 Mai 2008, 14:18

S-o stapanesti sanatos! si.. fara incidente :D

08 Mai 2008, 18:09

..sa o plimbi sanatos..

09 Mai 2008, 09:16

multi multi km fara probleme si bafta maxima!!! ;)

09 Mai 2008, 12:26

frumusel foc mondeo ... km multi fara incidente si bine ai venit !

09 Mai 2008, 14:24

frumoasa masina, pare ingrijita si intretinuta. pret bun deasemenea.
drum intins!

09 Mai 2008, 20:27

Ghia ramine Ghia
In ceea ce priveste nr km nu te speria 100 000 afara = 20 000 in tara

09 Mai 2008, 22:22

sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente . frumoasa masina =D>

13 Mai 2008, 23:32

Multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune. Chiar ma bucur ca am facut alegerea asta si din cauza asta m-am hotarat sa tin un jurnal al schimbarilor pe care aceasta masina le va avea.
In primul rand, am facut de vineri pana duminica un drum de peste 1000 de km si anume :
Cluj-Tg.Mures-Brasov-Bucuresti-Calarasi-Braila-Calarasi-Silistra (Bulgaria)-Bucuresti-Sibiu-Cluj (lung stiu).
Concluzii :
-consum mediu : 5.2
-viteza maxima atinsa : 221 km (pe GPS) si turometrul la 3.700 rpm
-o bucsa de pe dreapta/spate trebuie schimbata.
-trebuie reglata directia.
Cam atat despre impresiile lasate.Deocamdata....

Cat despre schimbari, vor fi urmatoarele (sper sa reusesc in ordinea de mai jos sa le fac).

1. Schimbarea filtrului de aer original cu unul K&N 57i kit (57-0577)
2. Schimbarea pneurilor stock cu TOYO TIRES Proxes T1R
3. Schimbarea stopurilor spate cu unele cromate (cred ca versiunea mai noua). Daca aveti de vanzare, le cumpar :D si poate va pleca si bara spate si va fi inlocuita cu una cromata.
4. Boxe noi, cu un sunet mai viu. Aici astept pareri ale celor care le-au schimbat pe cele standard. Se merita oare? Am gasit in SUA ceva Pioneer TSA5713 sau Clarion Alpine SPS-507 la preturi de 60-70$/pereche.

Mai am si alte idei, dar deja trecem la domeniul SF si sunt cam obosit acum ;)

Pe masura ce voi opera aceste schimbari, va voi tine la curent. :)

03 Iun 2008, 22:37

Dupa cum spuneam acum ceva vreme, urma sa fac cateva modificari usoare masinii. Astazi am reusit sa-mi comand un filtru K&N din SUA la pretul de 150$, pret foarte bun zic eu. Dupa ce soseste "jucaria" (aproximativ 2 saptamani) o pun pe masina si va dau primele impresii.
Sper sa reusesc sa-mi comand si pneurile tot saptamana asta. Am gasit in Anglia la 250 RON/bucata dar inca nu am reusit sa vorbesc cu cineva sa mi le aduca la un pret avantajos.

Imi mai caut si o bara spate de ST si nu prea am mare noroc, asa ca daca stiti pe cineva care vinde asa ceva, dati un semn si poate o cumpar pentru ca nu-mi place cum arata modelul de bara de pe hatchback.

Cam atat pentru moment si revin cu impresii dupa ce voi opera schimbarile...

Numai bine tuturor.

08 Iul 2008, 19:56

Salutare,
Astazi, dupa multe ezitari (din cauza timpului disponibil), am reusit sa-mi montez jucaria de mai jos. Ce pot sa spun : ca si operatiune, totul se desfasoara extrem de simplu, exact si la obiect astfel incat, in 45 de minute am terminat partea de montat!
Schimbari : in primul rand sunetul este extraordinar, parca ai sub capota un motor mult mai mare (ceva in genul motoarelor peste 3000 cmc), am ramas placut uimit. Peste 3000 de ture, suna ca un motor de tir sau ceva de genul (sunetul acela ca si cum ar aspira) iar mie personal imi place foarte mult si am profitat toata dupa amiaza de lucrul asta >:) !
In al doilea rand : agilitatea masinii e un pic schimbata; parca raspunde mai bine la acceleratii si e un pic mai sprintena. Sunt convins ca nu prinde 100 mai repede decat inainte dar se simte cum motorul se aeriseste mai bine, e mai liniar, iar chestia asta, dublata de sunet este superba. Maine sper sa revin cu poze noi pentru ca azi nu am avut timp sa fac.
Fişiere ataşate
kn.jpg
Kit inductie
Răspunde