Cum se poate da muzica mai tare ?
07 Mar 2008, 16:17
Vreau sa montez pe un FF2 un CD Sony cu magazie de 6 CD-uri. Am facut rost el, insa din pacate e de Mondeo. Singura diferenta intre ele este o margine din plastic, care la Mondeo este trapezoidala, iar la Focus este dreptunghiulara. E vorba numai de o margine, fata propriuzisa a CD-ului e identica. Normal ca si soclul din consola de la Focus este tot dreptunghiular si drept urmare cel de Mondeo nu incape. Din cate imi dau seama, cel de Mondeo e mai lat decat cel de Focus. Ce as putea sa ii fac, si sa nu fie grosolan, pentru a putea instala CD-ul? Atasat sunt pozele cu cele 2 unitati.
- Fişiere ataşate
-

-

15 Mar 2008, 20:26
trebuie sa tai din ceva... bord sau cdplayer. mai bine iti luai mp3-playerul sony ptr focus si scapai usor
18 Mar 2008, 23:49
Se poate monta doar pe modelele din 2007 care au face-lift si consola este la fel ca cea de pe Mondeo cu forma trapezoidala ,daca vrei sa o vinzi in cazul in care nu reusesti vreo adaptare o cumpar eu asa ca tu decizi!!!!!Insa ce am observat Mondeo este modelul vechi nu cel nou ca afisajul este verde iar la noul mondeo este rosu ca si la mine[FF2]asa ca nici la mine nu cred ca va merge...!!!!!!!!
18 Mar 2008, 23:59
M-am uitat pe foto mai bine si cred ca se poate schimba intre ele ramele care inconjoara aparatele ca amandoua au aceasi forma si difera doar ramele[marginile negre]. SUCCES!!!!!!
31 Mar 2008, 19:01
problema e ca marginea aia neagra e turnata, nu e aplicata. asta inseamna ca ar trebui sa o decupez. De incaput fara modificari nu merge decat pe mondeo. pe focusul nou, tot nu merge. nu mai pun faptul ca are lumina verde, comparativ cu alb/rosu cum e pe face-lift. Deci nu ramane decat sa caut un CD player Sony de focus defact caruia ii iau fata. sau sa ma apuc sa-l iau la pila. sau sa-l vand si sa caut unul pe masura
31 Mar 2008, 19:05
tu nu ai ambele modele din poza in posesie!?
singura diferenta intre ele este fata(masca)
daca ai ambele modele e usor! schimbi fetele intre ele
daca n-ai cele doua modele nu-ti ramane decat sa tai cu un bomfaier sau ceva mai finut surplusul trapezului apoi sa slefuiesti cu un smirghel si sa finisezi
01 Apr 2008, 00:06
Din pacate nu am decat modelul de pe mondeo. Cu siguranta ca daca as fi putut face rost de cel de pe Focus de la bun inceput ar fi fost de preferat. Din fericire masca de mondeo e mai lata. Ceea ce am mai observat si sper sa nu fie o problema este ca unitatea de la focus vine perpendicular pe fata, iar cea de mondeo vine in unghi indreptata in jos. Oricum, pana nu il scot di bord nu am cum sa imi dau seama. Momentan ma chinui sa fac rost de cheile de demontare a casetofonului. Daca are cineva vreo sugestie de eunde as putea cumpara, as fi recunoscator.
01 Apr 2008, 00:16
pt demontare, vezi aici:
http://www.clarionworld.co.uk/install/removal_keys.asp . mi se pare ca se potrivesc cele pt mercedes

uite si niste masti adaptoare pt focus :
http://www.clarionworld.co.uk/install/s ... .asp?id=85
01 Apr 2008, 15:25
Da. Se potrivesc cele de Mercedes de pe site-ul ala. Dar ai comandat tu de acolo? Trimit in RO?
21 Apr 2008, 11:23
Rezolvat problema. Drept urmare se vinde unitatea veche CD6000 cu pretul de 400 RON
06 Mai 2008, 22:19
Te rog sa imi spui si mie cum ai rezolvat,am posibilitatea sa schimb cd playerul meu CD 6000 de pe Focus 2005 cu un CDMP3 Sony de pe un Mondeo 2003,ar merge?
- Fişiere ataşate
-

- unitatea de pe Focus
-

- unitatea similara de pe un Mondeo
07 Mai 2008, 08:36
Nu. Dpdv al mufelor merge PnP... dar dpdv al fixarii in consola, trebuie sa il ajustezi. Din fericire, cel de Mondeo e mai mare si poti sa il tai... insa verifica bine inainte daca incape si ca lungime. Eu m-am lasat pagubas pt ca am gasit unul original de Focus. Daca nu ai varianta asta, merita sa te apuci sa il tai, pt ca dupa ce vei auzi cum scoate Sony-ul, vei fi suficient de motivat sa te chinui sa-l adaptezi

Ca si sugestii, ar trebui sa-l tai la dimensiune, apoi sa ii iei marginile cu o panza abraziva foarte fina si apoi sa ii vopsesti marginile cu un spray.