Dezmembrari, unde, cum, ce?
Reguli forum
Ai dreptul sa deschizi
1 topic/subiect per sectiune, cu posibilitatea de a crea unul nou doar dupa ce l-ai inchis pe cel activ/deschis.
Ai dreptul sa postezi un mesaj de "UP" doar
la 3 zile de la ultimul mesaj scris in topicul/subiectul tau, indiferent daca acesta e "UP" sau nu.
Structura categoriei a suferit modificari,
atentie unde initiezi topicul/subiectul!
Topicurile de la fosta sectiune
Tuning si accesorii auto vor fi mutate in fosta sectiune
Piese de schimb, acum intitulata
Piese de schimb, de tuning si accesorii auto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
12 Ian 2008, 02:33
Unde gasesc in Bucuresti dezmembrari de ford-uri sierra diesel?Am nevoie de un suport pt. pompa de injectie.
19 Feb 2008, 10:20
intersectia brancoveanu cu oltenitei, in fata la McDonalds, cauti pe brancoveanu a 2-a strada pe stanga- POMARLA 0722411088, are sigur am vazut eu ieri, ca am luat un piston de pe motorul acela, grabestete- daca nu ai suportul ala motorul se supratureaza ca vibreaza regulatorul si nu mai merge pompa.
CUMPAR 2 CUZINETI ST ,de biela, nu noi, dar in stare perfecta, urgent, cel tarziu maine.
caut tot ansamblul turometru pentru siera 18 turbo-diesel.
29 Feb 2008, 22:11
Te rog mult, in caz ca ajungi pe acolo (Pomarla) intreaba si daca au carburator dublucorp Weber 32/36 pt Sierra 2.0 benzina.
Eu sunt cam departe si sa fac drumul pana acolo doar sa intreb, nu prea se merita.
07 Mai 2008, 18:50
iesire popesti leordeni dupa centura kilometrul 31- dezmembrari
07 Mai 2008, 18:52
piese noi intersectia bd ferdinant cu mihai bravu sub magazin mobila gepa langa shaorma.
07 Mai 2008, 18:54
vis-a-vis de statia de metrou mihai bravu , pe cealalta parte a soselei, ceva cu uleiuri , au preturi bune , gasesti orice nou sau sh.