Gata incepe distractia.
Am rugamintea ca de acum cei interesati sa dea un reply si sa completeze doar lista dupa urmatorul format
Nick - Nume Prenume - Oras - Model Tricou - Marime - Bucati
radur - Radu Razvan - Constanta - Polo - L - 1
radur - Radu Razvan - Constanta - Clasic - L - 1
pentru a nu fi probleme in cazul in care doriti ambele variante Polo si Clasic sa le treceti pe fiecare in parte
Cu ajutorul `Komandantului` care va edita lista actuala vom continua lista incepind de astazi dupa formatul de mai sus.
Dupa definitivarea listei pe privat ii puteti trimit datele de contact (email telefon etc)
Adispan va asigura serviciile de `promovare` pe forum eu spun ca pina pe 15 Mai este de ajuns urmind ca pe 16 sa dam comanda.
Despre tricouri : modele, marimi, compozitie, pret, personalizare si modalitatea de comanda.
Pret Tricou Polo cu personalizare fata spate prin serigrafie 35 ron
Pret Tricou Clasic cu personalizare fata spate prin serigrafie 13 ron
Pretul nu include taxele de expeditie in cazul in care nu primiti tricoul la una din intilnirile Ford din orasul dumneavoastra unde va ajunge unul din coletele de la Bart Promotion.
Prioritate vor avea orasele cu un numar considerabil de membri `imbracati` cu tricouri Club Ford.
In functie de orasul in care locuieste fiecare din cei care au comandat vom trimite cite un colet acolo unde sint mai multi membri pentru a se distribui local si pentru a se plati o singura taxa de expeditie.
Poza cu modelul personalizarii votat si adoptat aici este atasata acestui mesaj
De ce Fruit of the Loom ? Fruit of the Loom lider in productia de produse textile destinate in special personalizarii prin diferite metode.
Compania a fost infiintata in anul 1851 in Rhode Island, Statele Unite ale Americii.
POLO codul 51 royal blue cod: 63-202
http://www.fruitoftheloom.eu/Imprint/en ... o/63-202-0100 % bumbac, granulatie 180 gr/m2, intaritura la git si mineca, 2 nasturi, majoritatea produse in Egipt, marimi S, M, L, XL, XXL
Casic - codul 51 royal blue cod 61-036
http://www.fruitoftheloom.eu/Imprint/en ... s/61-036-0100% bumbac sunt fara cusaturi pe lateral (tip sac), granulatie 165 gr/m2,produs in Maroc, marimi S, M, L, XL, XXL
Fiecare membru poate comanda cite bucati doreste indiferent de marimile alese.
Cei de la Fruit of the Loom nu produc `marimi chinezesti` ci marimi normale
De aceea va atasez mai jos un tabel cu dimensiuni in cm pe latime si inaltime pentru a va da seama ce marime este OK.
Eu de exemplu la 1.80 m si 84 kg port masura L.
Marime Lungime Latime
S 67 48
M 70 52
L 72 56
XL 74 60
XXL 78 66
Lungimea este masurata de la sub brat pina jos. Latimea este masurata de la sub brat din stinga catre dreapta.
In ceea ce priveste masura XXXL din pacate la aceasta nuanta nu se produce aceasta marime.
Dupa ce se va definitiva tabelul pe 16 Mai ii voi suna pe cei de la Bart Promotion sa imi trimita o factura proforma pentru a achita in avans integral comanda.
De ce in avans pentru ca vom obtine un discount de 5 % la total.
Comanda se poate executa in 7 zile dupa ce o voi plati eu prin banca dar am urmatoarele rugaminti
Cei de la Bart Promotion dupa finalizarea comenzii pot trimite 1-3 colete in orasele de unde sint mai multi membrii ce au comandat pentru a fi distribuite mai usor, contravaloare ce va fi suportata de Bart Promotion.
Dupa distribuirea lor si incasarea banilor `gestionarul` imi va trimite contravaloarea tricourilor in contul meu deschis la Banca Transilvania.