ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Shaorma in Bucuresti

07 Mai 2008, 08:02

da la fast food-ul de vis-a-vis de Marriott cum este shaorma? a mancat cineva de acolo? eu am fost de mai multe ori pe acolo dar numai shaorma n-am luat :-??

07 Mai 2008, 08:04

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2aca nu e egipteanul la aparate, mai invartiti-va prin piata, poate e plecat la buda. Ideea e sa puna el mana sa faca...

:-O :-O :-O

ce te miri tati!? "pune mana pe Ilie sa castigi la loterie" =))

07 Mai 2008, 08:11

da' cu mine ce aveti, ca io n-am niciun post in topicu' asta ...

07 Mai 2008, 08:14

daca se prevede un pranz forumist in zona Timpuri Noi, as veni si eu :)

07 Mai 2008, 08:15

$1 scrie:$2a' cu mine ce aveti, ca io n-am niciun post in topicu' asta ...

pai... esti la cura? dk nu da repede o fuga la o shaormerie si posteaza-ti parerea :P

07 Mai 2008, 08:27

pai tu ai zis "pune mana pe Ilie" ...

ontopic: atunci cind ma ruade acidu shaormic in stomac, manac de la o shaormerie vis-a-vis de primaria sectorului 1 pe Banu Manta, si de la o shaormerie la p-ta 1 Mai, in statia lui 300 (cea in directia M-sal Averescu, k sunt 2 acolo)

07 Mai 2008, 08:30

=)) =)) =)) aaaaa te cheama Ilie =)) =)) =))
fara nici o iluzie a fost da asta mi-a venit in cap sa rimeze :))
nu mai stiu cum se zicea cand trebuia sa pui mana pe un miel si am improvizat :D

PS: daca te cheama si Ilie si Adrian sper ca nu esti si stelist :P
Ultima oară modificat de Alma pe 07 Mai 2008, 08:32, modificat 1 dată în total.

07 Mai 2008, 08:32

$1 scrie:$2a la fast food-ul de vis-a-vis de Marriott cum este shaorma? a mancat cineva de acolo? eu am fost de mai multe ori pe acolo dar numai shaorma n-am luat :-??

eu am mancat
nimik deosebit :-??

07 Mai 2008, 08:42

Pai hai, bagam una azi la pranz? :D

@KomandantuR: stai linistit, omul lucreaza cat se poate de curat, de vina este exprimarea mea. Vezi mai sus unde am zis ca nu am avut nici o problema in cei cativa ani de cand mananc de la el...

Ca paranteza, am un fost coleg care acum e la Microsoft. Ei bine, din cand in cand ma suna sa ma duc sa iau saorme si mai vine cu un coleg pe la noi sa se delecteze.

07 Mai 2008, 08:47

de asta de la timpuri noi nu stiam pana acum, trebuie neaparat incercata :)
in rest le-am mai incercat pe cele de pe floreasca ( nu m-au incantat , mi se pare ca le faceau cam seci , de cele mai multe ori aruncam jumatate), la dristor ca toata lumea ( intr-adevar parca s-a mai stricat treaba fata de acum ceva ani), dines ( care la fel sunt in cadere libera). Intr-o vreme era o pravalie deschisa langa MegaImage-ul de acum de pe Mosilor cu Regina Elisabeta, aveau niste sosuri foarte misto si patronul era foarte prietenos, numai ca intre timp a fat afaliment si s-a apucat sa vanda haine si pantofi de dama :)
La momentul actual, shaormeria de la Matache mai prezinta putin interes.

07 Mai 2008, 09:13

buna dar mica o fac la Alice, in rosetti!
e de incercat!

07 Mai 2008, 09:30

Eu nu am gasit pana acum o Shaorma pe gustul meu. Toate mi s-au parut uscate (poate daca ar pune niste smantana.. asa mai multa :D), dar mai ales neomogene (adica ba mamanc carne, ba cartofi, ba varza - toate cu lipie; imi place ca dintr-o muscatura sa am de toate).
O s-o incerc si eu pe cea de la Timpuri Noi.

07 Mai 2008, 09:32

$1 scrie:$2ai tu ai zis "pune mana pe Ilie" ...

ontopic: atunci cind ma ruade acidu shaormic in stomac, manac de la o shaormerie vis-a-vis de primaria sectorului 1 pe Banu Manta, si de la o shaormerie la p-ta 1 Mai, in statia lui 300 (cea in directia M-sal Averescu, k sunt 2 acolo)

Mare curaj sa iei shaorma din piata 1 Mai din statia lui 300; mama mea sta in blocul cu fostul restaurant Ovidiu si vede fix in curtea interioara a pietei unde depoziteaza baietii varza direct pe jos pe linga alte legume si bidoane, colcaie sobolanii si vara ies aia cu o masa portabila si toaca toate legumele si amesteca lucrurile exact in caldura si praful cel mai mare, deci un mediu ideal ptr a pregati o masa sanatoasa :-" . Experienta mea buna e cu cei de la Maverik dar si cu cei de linga Apaca pe Iuliu Maniu.

07 Mai 2008, 09:38

$1 scrie:$2ai hai, bagam una azi la pranz? :D

@KomandantuR: stai linistit, omul lucreaza cat se poate de curat, de vina este exprimarea mea. Vezi mai sus unde am zis ca nu am avut nici o problema in cei cativa ani de cand mananc de la el...

Ca paranteza, am un fost coleg care acum e la Microsoft. Ei bine, din cand in cand ma suna sa ma duc sa iau saorme si mai vine cu un coleg pe la noi sa se delecteze.

eu sunt pentru :)
alege o ora (dupa 12:30) si un loc de intalnire (sa-mi dai un punct de reper mai usor de gasit, ca nu stiu bine zona) si o sa fiu prezent :)

07 Mai 2008, 09:42

cu siguranta o sa trec si eu pe la timpuri noi!

07 Mai 2008, 09:51

$1 scrie:$2ai hai, bagam una azi la pranz? :D

La ce ora? Cand scriu acest post tocmai am terminat micul dejun (pauza dfe masa) dar ma intereseaza pentru masa de pranz....Important e sa spui la ce ora :D (de obicei masa de pranza e pe la 20 :)) )

07 Mai 2008, 10:03

Din cate stiu ... in bacau nu prea e nici una de recomandat .. dar..

Iasi - Varda in spate la umf .. super shaworma la farfurie 11 lei e mare are sosuri misto si toata ziua e patronul acolo si i supravegheaza pe baietzii care fac .. se serveste repede.. de obicei e cam plin si te roaga sa astepti afara 5- 10 min pan se elibereaza vre-o masa... nota 10 ..

Constanta - Piata ovidiu la Famous .. 9 ron.. e super mare pune de toate, nu se zgarceste .. abia pot fetele sa o impacheteze

Astea is locatii ce nu trebuie ratate .. Pofta mare:D

LE: nu am vazut ca e doar Bucuresti

07 Mai 2008, 10:12

ca sa fiu sincer, cea mai buna shaorma de pana acum am mancat-o la costinesti, la 1 turc-ismail il chema
BUNA SI MARE

07 Mai 2008, 10:14

pe cea de vis-a-vis de Iulia Hasdeu pot sa o recomand si eu. e misto de tot. am stat un an prin zona si aveam abonament :) era facuta de un arab in vremurile alea, acum nu mai stiu cine e prin zona. Culmea, dupa ce am plecat din zona si am renuntat la shawoarma am sarit de la 80 la 100. kg ma refer...
Citez...cine ne mentine forma?! doar kebabul si shaorma, normal...

07 Mai 2008, 10:19

ia vedeti pe aici... viewtopic.php?f=17&t=15651

07 Mai 2008, 10:20

La Matache. Dar depinde de baiatul care e la aparate...

07 Mai 2008, 11:38

o sa incerc si eu pe cea de la Timpuri Noi...mai ales ca stau la vreo 3 minute de mers pe jos >.< la floreasca au redeschis Genin? din cate stiu era inchis si de ceva vreme servesc numai la farfurie:( +k au inchis si sediul din CityMall :((

07 Mai 2008, 11:39

In CityMall nu am mancat niciodata shaorma acolo, imi luam in schimb snitel cu piure ca era la meniu, 12 RON :D.

Mai, dar nu e corect, prea devreme dupa amiaza. Seara nimic? :D

08 Mai 2008, 16:20

$1 scrie:$2una dar mica o fac la Alice, in rosetti!
e de incercat!

Imi luai eu una azi, de-a mare. Buna, si ma saturai din ea .

09 Mai 2008, 08:02

am luat si eu acum vreo doua zile de la Unirii. Atunci m-a zarit si Adispan-ul cu ea dar nu m-a claxonat sau ceva... ca daca ar fi facut-o i-as fi zis: "IT IS MINE, MY PRECIOUS" :))

11 Mai 2008, 20:15

eu am bagat azi o shaworma din auchan am dat 14ron pe ea si cred ca avea un kil!!!nu am putut sa o mananc pe toata desi eram mort de foame!!!si a fost si plina de sosuri cum imi place mie! :D nu mai tin exact minte cum ii zice la fastfoodu ala dar e ala unde se joaca copii acolo in auchan cel de langa pitzerie....sper sa imi aduc aminte cum ii zice si o sa postez... nu radeti de mine dar am mancat la shaworma aia pana nu mai puteam sa ma ridic de la masa si sa merg.... cred ca de aia nu mai tin mine :)

11 Mai 2008, 20:50

$1 scrie:$2u am bagat azi o shaworma din auchan am dat 14ron pe ea si cred ca avea un kil!!!nu am putut sa o mananc pe toata desi eram mort de foame!!!si a fost si plina de sosuri cum imi place mie! :D nu mai tin exact minte cum ii zice la fastfoodu ala dar e ala unde se joaca copii acolo in auchan cel de langa pitzerie....sper sa imi aduc aminte cum ii zice si o sa postez... nu radeti de mine dar am mancat la shaworma aia pana nu mai puteam sa ma ridic de la masa si sa merg.... cred ca de aia nu mai tin mine :)

eu am mancat de acolo ( e langa pizzerie), e chiar super buna!

16 Mai 2008, 13:40

Tocmai am mancat 1 MARE pe Str. Icoanei 24.
E MARE, mar nu foarte gustoasa!
i-as da nota 7
e de incercat!
a, si inca ceva
e doar 10 ron cea mare, 7 cea medie si 5 cea mica!

16 Mai 2008, 14:26

am gasit si eu o shawormarie...de fapt o stiam, dar nu imi imaginam cat de mare poate fi o shaworma mare. e imensa. e chiar langa casa mea, in spatele stadionului din Regie, pe Popa Lazar, (in capatul strazii cu Maternitatea Giulesti). jur ca nu am putut sa mananc una medie (si credeti-ma, ca in mine intra mult prea mult) . cat despre preturi, habar nu am ca am luat la gramada mai multe cacaturi, dar ma interesez si va zic!

16 Mai 2008, 19:18

$1 scrie:$2..cat despre preturi, habar nu am ca am luat la gramada mai multe cacaturi...

Nu cred ca vreau shaorma din asta =)).

Am fost pana la urma la Timpuri Noi, am prins chiar la deschidere, erau toate neatinse, proaspete. E buna, dar nu extraordinara :). Totusi, gustul ala de proaspat nu l-am simtit la nici o shaorma pana acum :).
Răspunde