la cate probleme am avut cu RAZVANEL, a fost tratat la CSD foarte bine
Pentu cine nu stie (RAZVANEL - totul despre membrii) RAZVANEL a suferit un mic accident cu o bucata de gheata in ianuarie, iar in martie in timp ce statea la semafor a fost lovit de un autocamion (......in gura cu lucrarile lor la liniile de tramvai) iar la trei zile tot la semafor a fost pupat in spate de un tico - norocul meu ca a fost tot in sectorul 2 si nu a mai trebuit sa caut sectia de accidente usoare pentru ca stiam deja unde este... iar la inca 4 zile am gasit-o lovita in parcare
Asadar si prin urmare...
Cu gheata - reparat vopsit plafon, inlocuit parbriz, plansa bord, cd-player, consola centrala, aerisiri, cateva butoane
Cu autocamionul - usa fata stanga reparat vopsit, usa spate stanga inlocuit, bandouri laterale, oglinda stanga, maner usa fata, bara fata, aripa drapta fata (am fost proiectat in masina de pe prima banda - tot un ford)
Cu tico - bara spate si bandou bara spate
Lovitura in parcare - aripa stanga spate reparata si vopsita
Eu unul sunt multumit de cum arata masina. Imi dau seama ca nu mai este o masina noua dar nu arata de loc diferit.
Nu am ce sa reprosez nici personalului de la CSD sunt foarte OK - eventual
ar trebui ca aparatul de cafea, sucuri si cornulete sa fie "la liber" 
pentru cei care asteapta acolo (ce-as mai fi vrut sa fur cheia lu' "sefu")

.
ROSS imi pare rau si-mi cer scuze de nesimtirea mea ca am uitat sa intreb de tine. Am vorbit cu Andrei si (daca mai tin minte bine, daca nu imi cer iar scuze) cu Florin - patronul -
le multumesc inca o data pe aceasta cale.
Cine vrea sa se convinga de lucrari poate sa vada masina oricand sau la intalniri (daca apar). Cei care au vazut-o dupa reparatia cu plafonul au spus ca a fost lucrata foarte bine
RECOMAND ACEST SERVICE TUTUROR

ahgysugyf fhysifs uhfiuhuhuss hfufjjsh stabiliscaia... FUORD