Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
07 Mai 2008, 14:54
Salut. Sunt posesorul unui Ford cu tapiterie crem si ma tot chinui sa aflu cum pot curata interiorul (scaune, bancheta, mocheta tot) ca sa iasa super. Nu e patata dar as dori sa o curat eu...nu la spalatorii ca din cate am inteles fac treaba de mantuiala si consta si cam mult. Daca a facut-o careva dintre voi...ce solutie de spalat a folosit, cu ce a spalat, cum? Tot procedeul.
07 Mai 2008, 15:13
Hmm am incercat un spray cu spuma + perie Turtlewax..kiar a fost bun... cumparat din Romeptrol...sau Cora...mai sunt si alte firme care produc Prevent...dar am mers pe acesta ..mi-a ajuns pt toata tapiteria...+ presurile care sunt plusahte..

moketate

si a mai ramas...
Destul de multumit de rezultat .
07 Mai 2008, 15:21
Merge si pe tapiterie crem? Intreb ca nu vreau s-o stric din prima...
07 Mai 2008, 15:26
pai incerci pe o bucatica..undeva intr-un loc mai putin vizibil
07 Mai 2008, 15:56
Eu am folosit un aspirator cu extractie-injectie Puzzi de la Karcher cu detergent de tapiserii tot Karcher.
Rezulatele au fost foarte bune si m-am mirat de cata mizerie a putut iesi din scaune...
Curat tapiseria cam odata la un an (cand e cald afara) si fac treaba singur...numai ca eu am de unde lua acest tip de aspirator profesional...
Mai este si Karcher 3001 care e excelent si e din gama mai putin profi...
Eu aplic o pulverizare cu detergent mai concentrat, extrag dupa ~10 minute, clatesc si extrag in acelasi timp, inca o tura de detergent, apoi urmeaza o serie de clatiri (cu pulverizare si extractie in acelasi timp) pana cand apa e curata

. O spalare de genul acesta imi ia o dupa-masa intreaga...plus ca las masina in soare cu usile deschise ca sa se usuce

.
07 Mai 2008, 16:25
de unde asa aspirator

as face si io o kestie de genu normal ca iese super treaba
07 Mai 2008, 16:27
Avantajele de a avea un frate ce are o firma care e dealer oficial Karcher si tot ce inseamna echipamente de curatenie...
07 Mai 2008, 18:43
poi baga o oferta vb cu el si vezi ,poate te faci dealer si tu sa luam si noi
08 Mai 2008, 08:05
dar e tocmai in cluj...asa vad in semnatura
08 Mai 2008, 18:50
speed curier exista deci
11 Mai 2008, 11:17
Am reusit sa spal tapiteria....nu am insistat in locurile "cu probleme" de teama. Am folosit Biocarpet si o bucata de perdea. Incantat de rezultate, dar se putea si mai bine.
11 Mai 2008, 12:54
salut poi si eu tot biocarpet folosesc,am bagat bio si cu apa intr-un fas fas de geamuri,pulberizez si dau cu o periuta mica pe covorase,apoi las un pik si sterg cu o carpa si sa vezi ce mizerie iese
19 Mai 2008, 08:37
Mi-a fost frica sa folosesc o periuta de teama sa nu se scamoseze....poate in weekend-ul urmator daca o fi frumos afara voi face treaba cu mai mult simt de raspundere ca sa iasa cum trebuie. Eu am aspirat bine de tot banchetele apoi am pus Biocarpet intr-o galetusa 2/3 solutie, 1/3 apa...am facut spuma agitand bine apoi am frecat cu perdeaua.
Acum voi face altfel: voi intinde cu mana spuma obtinuta pe bancheta apoi voi freca cu perdeaua, voi lasa 2 ore sa se zvinte apoi voi aspira iar.
Urati-mi succes.
19 Mai 2008, 15:17
Succes