$1 scrie:$2u nu ma agit pentru ei. Sa mearga cu cat vor, dar daca ne prinde radaru pe amandoi, sa ne amendeze pe amandoi. Sa nu mai favorizeze anumiti participanti la trafic.
Nu mai stiu unde anume, ca intru pe citeva forumuri, am citit o poveste spusa la modul admirativ cum un politai l-a oprit pe unu cu un gipan care depasise aiurea pe linie continua sau depasise viteza, nu mai stiu exact. Ala cu gipanu a sunat pe cineva si ia dat telefonu lui politaiu. Politaiu a dat in cap de citeva ori si dupa aia l-a lasat sa plece fara alte comntarii.
Se pare ca este important si pe cine opresti in trafic. Poate o fi fost baiatu/fata/ginerele/nepotu (scuze @Nepot

) lui sefu/tata/socru/Becali... In cazul asta legea nu se pune. Daca ma opreste pe mine, baiatu lu tata, fiu din poporul muncitor cu carca in tura de noapte pe plantatie, sa vezi ce lege mi se aplica fara sa pot sa zic nimica...
Toti sunt deci egali in fata legii? Se pare ca nu...
Putem face ceva? Se pare ca nu ... inca.
Cita vreme majoritatea vor admira si isi vor face exemple de urmat in smecherasi/bishnitzmeni/memegeri nu se va rezolva nimic in felul nostru de a fi. Cita vreme legea este facuta cu picioarele si aplicata pe sarite, nu avem nici o sansa de normalitate.
As in discutie filmul " Ferma animalelor" a lui George Orwell. In RO se aplica de minune.
Trist. Dar adevarat.
Stima celor care respecta regulile. Fie si numai cele de bun simt.