Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
02 Mai 2008, 13:02
astazi adica? la ora 10:30 AM? cu cine ai discutat despre intalnirea asta?
02 Mai 2008, 15:53
Pai pentru o intalnire intai tre sa apara si doritori - de obicei doritorii posteaza confirmarile pe topic sau PM.
Daca nu au fost confirmari e normal sa nu fi venit nimeni. De ex eu nu am stiut nimic de vreo intalnire ieri. Dar oricum vor mai fi intalniri. De altfel ar cam trebui sa stabilim lunara de MAI.
06 Mai 2008, 21:21
De ceva vreme ma streseaza reclamele din Mamaia cu expozitia Power Marine Auto Show de la Rex.
Cred ca este in perioada 14-18 Mai.
Ar fi oportuna o intilnire in zona ?
07 Mai 2008, 16:10
ar fi dar nu stiu cum am putea sa stam toti la un loc..deoarece o sa fie foarte multa lume radur...dar putem incerca...sa strangem toate masinile ford langa standul TRANS ATLANTIS dealerul Ford din Constanta
07 Mai 2008, 16:24
io voi fi in mamaia in per 23-25 mai ... deci particip la orice intilnire in perioada respectiva
07 Mai 2008, 22:19
Sincer nici nu stiu unde vor sa faca expozitia ori in parcarea la Rex unde de intra dupa ce iti ridica bariera sau pe malul lacului vis a vis de Rex.
Daca fac intilnirea in parcare la Rex noi ne putem intilni linga parcare in stinga spre Hotel Majestic sau pe malul lacului .
Nu stiu daca vin si cei de la Transatlantis si chiar daca ar veni nu cred ca ne-ar cam baga in seama.
Asadar propuneti data si ora.
Ca o chestie amuzanta am fost marti pe acolo cu putina treaba si m-am dus in showroom sa vad schimbarile la Focus iar un agent de vinzari vazind ca ma uit cam insistent m-a luat in primire probabil in ideea de a face o noua tranzactie.
Avem si Focus 2 pe stoc varianta sport la promotie bla bla
Cind l-am intrebat daca au si break parca i-am dat cu ceva in cap

si dialogul s-a oprit.
08 Mai 2008, 09:11
Eu as propune sambata 17 mai in jur de ora 11. Daca mergem duminica nush ce o sa mai gasim pe acolo, ca la targuri duminica expozantii se ocupa mai mult cu stransul bagajelor. Daca tot ne adunam macar sa prindem si un pic de expozitie.
Astept confirmari sau alte propuneri.
08 Mai 2008, 11:17
Cred ca este bine asa
locatia sa fie pe malul lacului ? sau pe dreapta unde este reclama aia cu vilele de vinzare de la Tracom
problema este ca nu stiu nici locatia expozitiei azi cind am trecut prin Mamaia scria vis a vis de Hotel Rex dar asta poate sa insemna in multe locuri
08 Mai 2008, 16:13
eu zic ca o sa fie pe partea lacului.....
08 Mai 2008, 20:41
Esste mai bine sa fie pe partea lacului vis-a-vis de Rex sambata 17.05.2008 la ora 11.00
08 Mai 2008, 21:53
Asadar am stabilit ne vom intilni Simbata 17 Mai ora 11.00 vis a vis de Hotel Rex pe platoul de linga lac unde de obicei sint cei cu scoala de soferi.
09 Mai 2008, 12:15
Incerc sa ajung...locatia e ok..doar sa nu dea cu ploaie
09 Mai 2008, 13:53
ma voi prezenta si eu.....de altfel....abia astept
09 Mai 2008, 13:56
tks razvan
09 Mai 2008, 16:49
vin si eu ! abia astept sa va cunosc pt ca sunt nou si nu stiu pe nimeni din club
09 Mai 2008, 17:56
vin chiar daca ploua
10 Mai 2008, 22:07
E ok si data si ora. o sa imi las liber, sa nu mai vin cu elevi. Data trecuta l-am tinut pe unu in masina o ora si mi-a ars scaunul cu tigarea. a fost primul pe care l-am lasat sa fumeze in masina. ...si ultimul.
11 Mai 2008, 09:05
perfect
11 Mai 2008, 18:30
Putin offtopic
Am gasit pe forum o firma din Timisoara ce vinde tavite pentru portbagaj.
Toate detaliile sint aici
viewtopic.php?t=12416Am vazut ca cei care au luat sint multumiti de cum se `lipesc` in spate.
Eu o sa imi comand una daca mai doreste si altcineva sa imi trimita un mesaj pe PM pentru o comanda comuna.
14 Mai 2008, 07:41
Ieri am cazat un client in Mamaia si am trecut pe linga Rex. Cu surprindere am constatat ca locul unde trebuia sa ne intilnim este ocupat (INGRADIT) de
organizatorii expozitiei auto si chiar au adus masini la locul faptei.
Am studiat putin terenul si cu ajutorul Google Maps va atasez mai jos schita zonei.
Avem 4 posibilitati unde ne putem stringe
1 o parcare nu stiu daca mai este si acoperita aproape de intrarea Hotelului Rex
2 parcarea ce este vis a vis de expozitie unde acum este o reclama la Vilele pe care le vinde Moga in Mamaia Sat, Maria residence bla bla
aici este posibil ca simbata sa nu gasim locuri libere
3 o mica parcarea inaintea drumului ce duce la Hotel Majestic cum este inchis nu se supara nimeni ca vom parca acolo
4 parcarea unui mic hotel de 4 etaj Metropol parca ii spune
Avind in vedere ca situatia s-a schimbat in care locatie ne vom intilni 1, 2, 3 sau 4
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

14 Mai 2008, 07:48
cred ca cel mai bine 3sau 4. la 2 o sa fie cam aglomerat cu masinile celor care vin sa viziteze, iar 1 e cam la dos
14 Mai 2008, 08:59
De acord cu 3 sau 4. Macar sunt apropiate si putem alege mai usor.
14 Mai 2008, 09:09
io pe 16-18 sunt in eforie (nord, cred) ... insa simbata nu pot pleca de acolo ...
14 Mai 2008, 09:46
S-ar putea sa ajung si eu, nu promit dar daca timpul permite sigur trec si eu pe acolo.
Acum ramane sa se hotarasca locul de intalnire.
14 Mai 2008, 14:51
Pai hai sa zicem locatia 4, macar sa avem un punct stabilit de intalnire. Asteptam pana la 12.00 ca sa vina si eventuali intarziatzi dupa care stabilim cum facem mai departe.
14 Mai 2008, 17:30
Pai atunci redenumesc putin topicul in
MeetFORD Constanta 17 Mai ora 11.00 Parcarea Hotel Metropolo linga Hotel Majestic
`tarcul` 4 este o cladire de 3 etaje aflata inaintea Hotelului Majestic.
Pentru cei din Bucuresti am facut o noua harta explicita.
Sa speram ca vom gasi loc pentru parcare acolo si ca nu va face si `concurenta` o intilnire in zona.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

14 Mai 2008, 19:58
radur,
am fost azi pe acolo si nu exista nici o sansa sa ne adunam acolo, in nici o parte, dupa harta facuta de tine..sunt masini peste tot, masini ale dealerilor si masini ale vizitatorilor...
pentru toata lumea....treceti maine pe la ora 3-4 (ora stabilita pt intalnire) si vedeti exact cum stau lucrurile...si atentie...e in timpul saptamanii, iar noi vrem sa ne vedem in weekend...cand toti vor iesi din casa la targul de haine si targul de masini de la rex....
trebuie sa ne gandim foarte foarte bine.....
eu am fost pe acolo si chiar la ora 7 cand am trecut eu..era plci de masini parcate peste tot....
astept niste pareri dupa ce treceti maine pe acolo...
ciao ciao
14 Mai 2008, 22:25
cred ca pana la urma tot pe la idu sau la aqua e mai bine. sau la intrarea spre bisericuta Sf Mina din parcul tabacariei?
14 Mai 2008, 23:47
.....stiti ce se mai intampla sambata? dar nu stiu la ce ora. este extragerea la sorti in proiectul primariei, locuinte ieftine pentru tineri. asta chiar nu trebuie pierduta. sunt sanse foarte mici, dar exista
15 Mai 2008, 00:40
Asadar la Rex au cazut toate locatiile, la Aqua Magic nu se pune problema pentru ca am fost eu azi acolo sa iau niste clienti veniti la tirg pentru cazare si in paracrea mare sint 2 corturi mari iar la parcarea din fata Aqua Magic unde ne-am mai intilnit este plina pt ca este tirgul Tinimtext care se termina duminca
Asadar tot la IDU cred ca nu putem intilni, sper sa nu dea toti elevii examen pentru carnet simbata
off topic Pai la tragerea asta la sorti sint sanse foarte mari daca esti in PSD sau daca lucrezi la Primarie si sanse minime spre zero daca stai ca fraierul la coada de la 4 noapte in fata la Primarie sa depui dosarul.