@ramsesyoo:cu permisiunea ta, o sa postez in continuare o patanie aproape identica cu a ta tot pe acest topic, pt. a nu mai deschide unul nou
deci, vineri mi-am gasit masina in parcarea din fata blocului lovita in spoilerul spate dreapta si e atinsa putin si deasupra spoilerului, pe aripa din spate
dupa ce mi-a cazut fata, desigur, m-am intrebat cine o fi autorul si n-am ajuns la nici o concluzie, deci :autor necunoscut
sambata dimineata m-am dus la politie, am declarat incidentul, mi s-a dat dovada de reparatie, pe CASCO, desigur...
in aceeasi zi, putin mai tarziu, uitandu-ma mai atent prin parcarea de domiciliu, am observat masina unui vecin (de fapt, o vecina), cu zgarieturi suspecte pe portiera si aripa dreapta spate si cu usoare urme de vopsea verde...precizez ca zgarieturile sunt "
dinamice", ca sa zic asa, se vede ca au fost facute cu masina in miscare, spre deosebire de cele ale mele, care se vede ca sunt facute cu masina stationand.
o sa pun si poze, sa vedeti si voi...
am incercat sa vorbesc cu vecina, dar n-am gasit-o decat pe maica-sa, care pretinde ca nu stie absolut nimic

....i-am transmis sa ma caute de urgenta, sa vedem cum rezolvam
voi ce parere aveti de treaba asta ? cat de nesimtit trebuie sa fii sa dai peste masina unui vecin , sa se cunoasca urmele si sa te doara la basca si nici macar sa nu-i spui, ba mai mult, sa-ti parchezi masina cu tupeu in continuare exact in acelasi loc ?
sunt convins ca n-a declarat nimic la politie, nici nu stiu daca fata are permis, n-am vazut-o de fapt niciodata la volan....practic eu banuiesc doar vinovatul (adica
masina), dar nu stiu cine era la volan...
precizez ca a mea e cea verde in poze...