ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

14 Mai 2008, 16:04

$1 scrie:$2ai bine le trimitem la 0TV. :) Face si un sondaj pe tema asta....

Si poate o gasesc si pe Elodia printre doua masini... Suspect... =)) =)) =))

14 Mai 2008, 19:03

Ţărămbeţii in trafic : calusharu si brenda...Ce gospodari! :))
Scuze pentru calitate, sunt facute cu camera de pe telefon...
FiÅŸiere ataÅŸate
21032008.jpg
04052008.jpg

14 Mai 2008, 19:43

$1 scrie:$2.................. Chiar, tu, daca te-ai trezi cu o amenda pentru parcare neregulamentara, ce-ai zice? :)

in primul rand ca faze d'astea nesimtite nu fac si n-am facut niciodata
pe urma, am foarte mare grija unde las masina, atat la mine in oras, dar mai ales in alta parte, casc ochii cat pot de bine...de exemplu, de cate ori am fost in Brasov si gaseam loc intr-o parcare cu plata, mi-am lasat nevasta la masina pana faceam rost de fise de 0.5 RON pt. automatul de parcare, pentru ca auzisem ca-ti salta masina foarte repede daca nu ai pe bord dovada ca ai platit
ce sa zic, pana la urma daca as sti ca am gresit, probabil ca as plati amenda :-"

14 Mai 2008, 19:48

N-ai inteles sensul intrebarii mele :). Sa zicem ca tu nu gresesti niciodata ever-ever, corect? De fapt asa ai si zis, ca ai grija unde parchezi masina. Dar vine aiţilop si iti prezinta o poza cu tine pe locul de handicapati. Poza, bineinteles, e trucata. Dar pe baza ideii tale, ar trebui sa te amendeze, intelegi unde bat si de ce nu e posibil sa fie amendat taranul respectiv (cu jeep-ul in statia de autobuz) pe baza unei poze facuta de un oarecare?

14 Mai 2008, 19:52

chiar nu pot sa inteleg....tipul se pare ca lucreaza la Romstal "soricei"....poate gresesc si nu inteleg eu ....:D

14 Mai 2008, 19:55

se pare ca nu am invatat sa atasez si foto aici dar poate invat...oricum era o poza cu o janta de aliaj de ford legata cu soricei de platic.....aia dei folosim sa legam capacele de plastic

14 Mai 2008, 19:57

@adicristea: da, acu' am inteles ce vrei sa zici....in cazul asta sigur ca nu mi-ar conveni si probabil ca n-as plati amenda si as contesta autenticitatea pozei ;)
io stiu ? poate exista vreo metoda de a dovedi autenticitatea pozei, da' cred ca nu se oboseste nimeni pt. asta...
ceva de genul "tara arde si baba se piaptana"...
si totusi ?...

14 Mai 2008, 21:26

$1 scrie:$2incer nu din invidie sau altceva dar la cati tarani au masina asta excluzand cei 5% care sunt oameni OK, masina asta deja imi provoaca greata. De fiecare data cand vad ca se lasa un geam fumuriu sau se deschide o usa imi spun clar trebuie sa fie un colorat sau un impatimit al manelelor. Ati observat ca majoritatea propietarilor de Q7 asculta manele la volum maxim?

Scuze pt ceilalti 5% care nu fac parte din aceasta clasa, oricum cred ca sunt pe pct de a-si vinde si astia masina.... =))

vai ce ne-am nimerit in acelasi gand!!! la fel simt si pt. alte masini. in top: x5, seria 7, q7, a8, a6, chiar si a4, passat, golf 4 (astea doo vw mai putin) si mai mult decat toate cam toata gama 'mertzan'. pacat! sunt masini faine...

14 Mai 2008, 23:25

a4, a6, golf4 nu prea.....sunt masini prea "ieftine" pt ei.....cat despre mertan.....de acord cu tine....nici mie nu imi mai plac exact din acelasi motiv.....

15 Mai 2008, 07:33

Mie-mi place Mercedes-Benz foarte mult, dar nu-mi permit..inca. Mi se falfaie ca doar smenarii au asa ceva. Daca auziti in trafic muzica house din 1990 incoace cu boxele la maxim, intr-o Fiesta gri...ala sunt eu. :D

15 Mai 2008, 09:12

House-ul nu mere cu Merdecesul :-??
de aceea nu ai tu! :))

15 Mai 2008, 10:05

$1 scrie:$2b]@adicristea: da, acu' am inteles ce vrei sa zici....in cazul asta sigur ca nu mi-ar conveni si probabil ca n-as plati amenda si as contesta autenticitatea pozei ;)
io stiu ? poate exista vreo metoda de a dovedi autenticitatea pozei, da' cred ca nu se oboseste nimeni pt. asta...
ceva de genul "tara arde si baba se piaptana"...
si totusi ?...

cel mai simplu ar fi sa suni la politie, sa trimita unul dintre echipajele alea care ard gazul prin oras de pomana si echipajul care ar ajunge in 2-3 minute sa constate si sa penalizeze fapta. Dar... e posibil ca politistii sa fie la shaorma la coada, sau tocmai sa o fi primit deci urmatoarele 10 min for fi ocupati, sau ajunsi la fata locului sa li se inmoaie pixul pe procesul verbal .
Eu am luat amenda ca parcasem aiurea in fata la Chicken Staff iar unui Q7 parcat alaturi n-a avut sange sa-i faca proces verbal.

15 Mai 2008, 10:58

$1 scrie:$2Eu am luat amenda ca parcasem aiurea in fata la Chicken Staff iar unui Q7 parcat alaturi n-a avut sange sa-i faca proces verbal.

Deci e bun si Q7-le la ceva ...

15 Mai 2008, 20:20

Herculane, Romania nu Stonehenge, UK
As stat omu vreo 10 min si s-a minunat ce locuri frumoase avem. 2 metri mai inapoi era o ditamai parcarea dar stia el mai bine ce face.
FiÅŸiere ataÅŸate
nesimtit2.jpg
nesimtit1.jpg

15 Mai 2008, 21:47

$1 scrie:$2s stat omu vreo 10 min si s-a minunat ce locuri frumoase avem. 2 metri mai inapoi era o ditamai parcarea dar stia el mai bine ce face.

Da' ce muschiul lui, voiai sa parcheze pe pietrisul ala din stanga lui, sa-si murdareasca frumusete de caucioace?

15 Mai 2008, 21:51

Pai daca are masina americana!!! E Chevrolet, ce naiba!!! Carcotasi mai sunteti! In loc sa ziceti mersi ca nu a deschis larg celelalte usi... Si ca sa parafrazez: Daca noi, astia cu masini americane nu ne intelegem... =)) =)) =))

15 Mai 2008, 22:21

Distractia mare e ca la cum a oprit masina (cu usile deschise si pe contra sens) zici ca atat a reusit sa-si tina cacarea. =)) :)) :(( :)) =))

15 Mai 2008, 22:27

Ar mai fi o explicatie......:
Fiind masina rosie nu cumva era o femeie la volan??? :-??

15 Mai 2008, 23:50

ba nu stiu dar e mortala faza...e de rasu` plansu`...si urata masina oricum :)) pacat ca e americana

@valiinves: sunt curios ce face respectivul in bucuresti cand il apuca crampele si durerile de stomac:))

15 Mai 2008, 23:56

$1 scrie:$2r mai fi o explicatie......:

offtopic: adica ce vrei sa zici prin asta?!? :D :P :)

16 Mai 2008, 00:07

$1 scrie:$2

Euuuuuuuuu????????? Nimic!!!! :-?? :D

16 Mai 2008, 09:19

Euuuuuuuuu????????? Nimic!!!! :-?? :D

da chiar, ce vrei sa zici prin asta :)?

16 Mai 2008, 09:51

The Ford Supremacy: 2xFocus, 2xFiesta, 1xSierra, 1xTransit. :D Toate in urma cu cateva minute in parcare la servici. In rest, cate una-doua din fiecare. Se pare ca Fordu' are priza la studentu'/ingineru' mecanic ;)

16 Mai 2008, 10:17

La mine in parcare, din vreo 20 - 30 de masini avem:

- 4 x Focus 2 (1 vagon si 3 hatch)
- 1 x C-Max
- 2 x Fiesta
- 2 x Focus 1 hatch

Total: 9 bucati. Mai lipseste un Mondeo :)

Populatia e formata in proportie de 95 % ingineri programatori, clientii pentru care lucram sunt in proportie de 100 % americani.

Da, chiar asa...ce vrei sa zici cu asta ??

:D

16 Mai 2008, 10:23

$1 scrie:$2Populatia e formata in proportie de 95 % ingineri programatori, clientii pentru care lucram sunt in proportie de 100 % americani.

Deci, e clara treaba (cu inginerii de toate felurile) :D.

16 Mai 2008, 12:09

Nu neaparat. La mine acasa, in parcarea din fata blocului, din vreo 6 masini 3 sunt Ford. In curand vor fi 4, o Fiesta e pe drum. Si e vorba de pensionari, programatori, frizeri, buticari.

Aaaaa... si programatoru' nu e inginer, e economist. 8-}

16 Mai 2008, 13:05

$1 scrie:$2eci, e clara treaba (cu inginerii de toate felurile) :D.

adica ce vrei sa zici cu asta ? :))

16 Mai 2008, 13:12

$1 scrie:$2eci, e clara treaba (cu inginerii de toate felurile) :D.

adica ce vrei sa zici cu asta ? :))

Vreu sa zic ca Ford se pare ca are priza la (toate felurile de) ingineri. A NU se interpreta ca are priza doar la ingineri! ;)
Eu cred ca noi le remarcam foarte usor cand sunt adunate la un loc, ca de... suntem "muscati" de ovalul albastru. :)

16 Mai 2008, 17:12

de gate ori ajung acolo plec nervos, urasc parcarea alora fara limita...
FiÅŸiere ataÅŸate
cr3.JPG
cr2.JPG
cr1.JPG

16 Mai 2008, 17:58

Te doare mintea... Daca le-ai luat noaptea, ala esti.Ce tembeli! X(
Răspunde