$1 scrie:$2mi pare rau pt fratele tau! am avut si inca mai am si eu probleme cu genunchiul stang si e al naibii de dificil..nu doresc nimanui sa ai ba probleme cu genunchii pt ca e groaznic. nu poate face ceva? e ceva din nastere sau e in urma unui accident..daca e asa sa incerce recuperarea si sa faca scoala pe o manuala cu chin pana ia carnetul ca dupa aia isi gaseste automata.
oricum sanatate multa!
Multumesc...la fel si iti pot dori dureri articulare inexistente !
Are o artroza destul de urata (din pacate si eu am dar pot conduce) care nu se poate recupera, singura modalitate este aceea de remodelare a cartilajului care in cazul lui nu se stie daca va da rezultate sau va fi mai rau. Pot conduce chiar si vechea Dacie 1300 din 1975 care e in perfecta stare de functionare.
Dupa parerea lui (l-am suit in tot felul de masini a prietenilor -multumesc pe aceasta cale si colegului Blade de care a fost un mare domn) Mondeo e cel mai comod si usor de condus, apoi Fabia si Matizul.
Pana la urma am gasit printr-un coleg un domn care are o scoala de soferi in Cluj si va incepe demersurile sa faca pe Fabia. Pana la urma va reusi si isi va lua o masina cu cutie automata...probabil tot Ford

.
De apreciat la persoana la care am ajuns e faptul ca nu-i va cere nimic pt. pregatirea teoretica si prima ora de condus. Asta pt. a-si putea da seama daca rezista sau nu la condus. personal cred ca va reusi fiindca l-am dus in poligon de cateva ori cu Mondeo meu si s-a descurcat foarte bine (parerea mea).