Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut Amortizoare

25 Aug 2006, 11:43

m-am decis.. vreau fie

Monroe Sensa-Trac sau
KYB AGX

daca aveti sau stiti unde se vinde..let me know. caut 2 bucati fata, 2 bucati spate

25 Aug 2006, 12:19

nu am dar am :D:D
adica nu am de vanzare, am la masina sensa trac.
mie mi le`a luat laur la 2.600.000 bucata.
poate e bine sa incerci la el.

25 Aug 2006, 13:24

cum te descurci cu ele ? sunt bune ?

25 Aug 2006, 13:54

nu stiu daca sunt bune ca nu am decat 2000km cu ele.
masina sta bine pe sosea insa in curbe mi se par cam moi pentru gustul meu. baietii spun ca e de la arcuri si nu de la amortizoare,
dar mi`e greu sa cred pentru ca stiu cum se comporta masina inainte.
in concluzie:
sunt excelente daca vrei confort, daca vrei tinuta sportiva ia altceva.

ps: nu exclud varianta in care sa fie arcurile mele de vina, dar ma asteptam la mai mult de la amortizoarele astea.

26 Aug 2006, 09:55

Eu am monroe pe ulei, am dar vreo 3 milioane tot de la Laur. Nu stiu exact modelul dar sunt destul de rigide. Chiar mai rigide decat ma asteptam. Pot spune ca imi ofera tinuta de drum sportiva. Zicea Laur ca sunt folosite in raliuri. Nu am vrut sa-mi iau pe gaz pentru ca nu e cazul in Romania.

amortizoare Monroe

26 Aug 2006, 10:03

Topicul vine la fix pentru mine !

Gtech: am cerut o oferta de la Fan Auto SRL (fanauto@edex.ro). Iata ce am primit (pentru Focus... nu ai masina in semnatura )
"Ca urmare a cererii Dumneavoastra de oferta, va remitem oferta de preturi pentru amortizoare MONROE REFLEX:
· Amortizor fata 271,50
· Amortizor spate 222

* MONROE REFLEX: amortizor pe gaz, 3 ani garantie fara limita de km., “ESP mecanic” – stabilitate maxima.
Preturile sunt per bucata, exprimate in RON si contin TVA. Termen de livrare: 2-3 zile.
In cazul comenzii va oferim 10% discount si livrare gratuita prin Fan Courier."

@BogdanF: ce tip sunt cele pe ulei ? cred ca o sa ma orientez si eu spre ele...

26 Aug 2006, 10:37

Nu stiu. Stiu doar ca am dat 300 pe bucata. Oricum nu va luati pe gaz ca o sa schimbati la articulatii de o sa va plictisiti.

27 Aug 2006, 10:08

deci in final ... de care sa iau ?

ma gandeam poate chiar sa iau originale ca stiu ca sunt mai "sport" decat sensa-trac si prefer asta decat sa am mai mult confort.

daca nu pun arcuri sport si aleg totusi amortizoare pe gaz..tot la fel de naspa este ? am vazut unele firme care dau garantie pe viata la amortizoarele lor, gen KYB AGX.

mai ales, astea AGX pot fi modificate sa fie mai "soft" sau mai "tari"

http://www.buypartsby.co.uk/kyb_agx_shock_absorbers.php

si-a mai luat cineva ca sa ma lumineze si pe mine putin ? :)

27 Aug 2006, 12:10

Vorbeste cu Laurentiu sa te lamureasca el si pe urma vezi tu pe ce dai banii.
Subiect închis