Re: ClubFord meeting Bacau - Mai
Pai depinde de circuitul la care te referi.
De unde ideea ca as dori sa ma pun cu fiesta lui Dinu? Imi cunosc totusi limitele
9 Secunde? Stai un pic, la ce masina te referi? La Fiesta sau Focus? Pune si un filmulet 0-100 daca tot veni vorba (si daca ai).
Bafta cu traducerile!
De unde ideea ca as dori sa ma pun cu fiesta lui Dinu? Imi cunosc totusi limitele

9 Secunde? Stai un pic, la ce masina te referi? La Fiesta sau Focus? Pune si un filmulet 0-100 daca tot veni vorba (si daca ai).
Bafta cu traducerile!

-

toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Sint gresite masuratorile 

Sa nu vorbim cu ce sanse ca e alta poveste! Ai pus piciorul intr-un cayenne S? Eu da, si in cayenne S si in cayenne turbo! E vis erotic ce poate masinutza aia! Ideea e ca pe circuit, desi cayenne s are 385 cp, e la doar 1 secunda de fiesta ST cu 150cp! Despre diferenta de pretz nu mai vorbesc. Senzatiile insa si ele sint pe masura pretului... incredibile in cayenne, modeste in fiesta ST!
Daca zici tu, asa o fi...! Desi eu in lista aia nu vad nici o masinuta de familie..! Daca te uiti, cam toate sint virf de gama.. toate au ori motorizari puternice, ori motorizari mari pe caroserii usoare, plus sasiul sport, suspensia rigida... Daca ai urmarit comentariul la final, diferente de timp intre czt si st tocmai de aici vine! Dar acum nu vreau sa iti stric bucuria! Te bati lejer cu porsche! 
Tu chiar crezi ce spui?!!