Discutii libere/forum

accident in lant pe A1 provocat de un Ford Focus

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: accident in lant pe A1 provocat de un Ford Focus

Mesajde catalin1972 » 19 Mai 2008, 08:37

$1 scrie:$2a... absolut toti implicati in accident sunt vinovati.
Iar mosulica e vinovat moral si etic.

Motivul frinarii Focusului e doar o presupunere , cum bine zicea si DGAlexandru , poate a vazut o groapa ! Si pe mine ma enerveaza la culme cei care vin si stau cu masina la 1 m de mine cu toate ca se ruleaza cu 120km/h ...si indodeauna ma gindesc ce s-ar intimpla daca as fi nevoit sa frinez brusc ...odata , intr-o depasire , m-am trezit ca cel din fata mea a facut brusc stinga pt ca din sant ii iesise in fata un magarus ...
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Alma » 19 Mai 2008, 08:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a... absolut toti implicati in accident sunt vinovati.
Iar mosulica e vinovat moral si etic.

Motivul frinarii Focusului e doar o presupunere , cum bine zicea si DGAlexandru , poate a vazut o groapa! Si pe mine ma enerveaza la culme cei care vin si stau cu masina la 1 m de mine cu toate ca se ruleaza cu 120km/h ...si indodeauna ma gindesc ce s-ar intimpla daca as fi nevoit sa frinez brusc ...odata , intr-o depasire , m-am trezit ca cel din fata mea a facut brusc stinga pt ca din sant ii iesise in fata un magarus ...

poate sa fi franat si doar cat sa se fi aprins stopul de frana iar cel cu loganul sa se fi speriat si sa fi franat mai brusc decat era necesar...
In conditiile de drum in care ai depasit 50 de km/h iar cel din fata ta doar a piscat frana, sa zicem, firesc e sa o faci si tu cel putin cat sa se aprinda becurile iar astfel sa atentionezi pe cel din spate si sa-l pui in garda... daca nu te obisnuiesti sa faci asta si doamne fereste se intampla ca ala dupa ce pisca putin frana chiar sa puna frana serioasa iar tu sa reactionezi mai tarziu risti extrem de mult sa te trezesti cu cel din spate peste tine...
am patit-o de cateva ori cand eram in dreapta
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde tomcatmouse » 19 Mai 2008, 08:50

$1 scrie:$2Idiotii aia pe doua roti de care esti tu satul in realitate iti fac tie viata mai usoara. Poate nu constientizezi dar in 90% din cazuri idiotii pe doua roti au si masini, dar prefera sa mearga pe doua roti in timpul sezonului si astfel scapi de cateva mii bune de masini ce nu mai circula prin Bucuresti. Toti ne plangem de traficul de kkt din oras dar in acelasi timp ii facem idioti pe aia care fac ceva ca sa se descongestioneze oarecum orasul.

Domnu'... Alo!
Sa fim seriosi, nu idiotii ajuta traficul, ci motociclistii cu bun simt.
La fel e si cazul soferilor pe patru roti.
Atentie, din acea multime de conducatori pe doua roti am specificat o submultime cu un atribut, nu incerca sa-i salvezi (mai ales daca nu te numeri printre ei).
Cum ti se pare o "decongestionare" de trafic la 150 km/h pe o straduta de doua benzi in curba (fara vizibilitate pe sensul de mers al "decongestionatorului"!!!)? Si asta in oras, atentie!!! :D
Imi poti da o estimare a ce s-ar fi intamplat daca un batranel traversa strada in acel moment? E adevarat, printr-un loc nepermis (desi aflat la cca 30m dupa o trecere de pietoni semnalizata si marcata corespunzator).

Si apropo: nu-mi spune ca mergi cu motocicleta din spirit civic pentru ca vrei sa salvezi Bucurestiul...
Iti este mai comod sa faci drumurile mai repede (nu am negat aceste avantaje ale vehiculelor pe doua roti - de multe ori si o bicicleta face minuni).

Hei domnu Mihai ...
ceea ce postezi tu este specific "conservarului" am si categoria B si A ..din pacate pt noi nu suntem protejati de nimic ...in masina mai ai un airbag 1metrujumate de fier in fata ...si crede-ma pe cuvant ca vina este 50/50 ...mobristi care rup motoarele in trafic si soferi idioti care nu arunca un ochi in oglinda decat cand isi fac freza sau se uita dupa vreo pitipoanca din spate...
si sa-ti explic mai in detaliu ...motocicleta are o distanta de franare mult mai scurta decat masina iar frana de motor este de 10X mai violenta decat a masinii.. si da recunosc ca si eu "crosetez" in trafic ...daca pot ,de ce nu?? am semnat ,sunt constient de ce fac...platesc pt ce fac .....dar nu mai arunca vina pe motociclisti .....promit ca la urmatoarea intalnire o sa vin cu motoreta si daca vrei te dau o tura .....pun pariu ca dupa o tura o sa-ti treaca instant ura pt motociclisti ... ;)
tomcatmouse
1nsane Member

Maşina: Mondeo Titanium ,power shift ,pachet S 2011, 2.0 TDCI 163cp,03.2011

Mesajde alex230ro » 19 Mai 2008, 08:53

din punct de vedere legal vina e a celor care nu au respectat distanta ,nu stiu daca la noi se pedepseste franarea nejustificata.din punctul meu de vedere personajul din Focus e de vina.Apropo de a franat ca a fost o groapa o musca etc..banuiesca ca avea destul loc sa evite.PS:nu suport motociclistii dar nici nu imi place sa caud scuze aiuirea,soferul Fordului e de vina si gata.Ca unii motocilisti merg haotic ca nu respecta limitele de viteza e alta problema.
PS:propun inchiderea topicului nu de alta da o sa se ajunga la un clasic moto vs auto
alex230ro
Gold Member

Mesajde toxicristi » 19 Mai 2008, 09:05

$1 scrie:$2vand cam 90 km/h in afara localitatii. Am franat cu ambele roti, aproape "blana". Franarea am facut-o cam in 15-18 m. Mentionez ca nu am oprit motocicleta, doar am ajuns pe la 15-20 km/h.

Chiar am mai auzit teoria asta pe undeva, pe un forum al motociclistilor, cu cei 15-18m de la 100km/h. O masina obisnuita franeaza cam in 40 de metri de la viteza aia. Vrei sa spui ca o motocicleta franeza in jumatate distanta? :-O
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde tomcatmouse » 19 Mai 2008, 09:11

$1 scrie:$2vand cam 90 km/h in afara localitatii. Am franat cu ambele roti, aproape "blana". Franarea am facut-o cam in 15-18 m. Mentionez ca nu am oprit motocicleta, doar am ajuns pe la 15-20 km/h.

Chiar am mai auzit teoria asta pe undeva, pe un forum al motociclistilor, cu cei 15-18m de la 100km/h. O masina obisnuita franeaza cam in 40 de metri de la viteza aia. Vrei sa spui ca o motocicleta franeza in jumatate distanta? :-O

da intradevar franarea se reduce la aproape jumatate ....in general eu las loc autoturismului din spate sa treaca pe langa mine ....nu pot spune ca nu exista incostienti dar sunt de ambele parti ..motoreta mea are 140 cp si 166 kg ....
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde Black Cat » 19 Mai 2008, 09:19

Oameni buni, din relatarea martorului eu am inteles ca: "Motociclistul a intrat in Logan, din spate lovindul pejoul". De aici trag concluzia ca si daca motociclistul ar fi avut suficient spatiu de franare pentru a nu lovi loganul din fata, cel cu pejoul l-a impins (lovind-ul) in logan. In concluzie cred ca mai vinovat de producerea accidentului e cel cu pejoul!
Nu iau apararea motociclistului si nici a soferului cu Focus-ul! Padure fara uscaturi eu inca n-am vazut! Dar in cazul de fata singura vina a motocilistului a fost ca nu avea echipament corespunzator!
Sunt convins ca si printre posesorii de motociclete exista persoane care realizeaza pericolul la care se expun! Dar, din pacate, marea majoritate a celor cu motoare puternice, sunt inconstienti! Daca ar tine la viata lor si-ar da seama ca la vitezele cu care circula, un sofer abia apuca sa-i vada in retrovizoare, dar nu are timp sa reactioneze!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 09:20

Urat accident, ce sa zic...:( cam nasol ,oricum eu unu mereu le fac loc sa treaca sau sunt destul de atent la cei cu 2 roti si eu zic k daca s-ar uita toti in onglinzi nu cred k s-ar mai face atatea accidente :( , eu unu ii respect pe cei care au motoare pt k au atata curaj sa mearga prin bucuresti cu toate k sunt multi nesimtiti care ii mai baga in bordura (intentionat) sau nu ii vad...am o gramada de prieteni cu motoarele si am si mers si stiu cum este. Bine sunt si multi idioti care nu stiu sa mearga cu motoarele, nu au experienta si nici echipament pe astia nu pot sa-i sufar...sunt cu adevarat idioti... Sa speram k nu or sa mai fie asemenea accidente si sa fim cu totii mai atenti in trafic chiar daca suntem pe 4 roti sau 2 roti, cu totii participam la trafic si nu cred k ar trebui sa facem diferente k ala are 2 roti sau ala are 4 roti nu cred k conteaza...
"66 -GAC-" "ClubFord" - "STOP Accidente" - "ATENTIE LA MOTOCICLISTI !!!"
adykid
Ford Freak

Maşina: Focus II 2007, Trend Style, 1.4, 80CP, HB .
VIN: WF05XXWPD57U41871

Mesajde catalin1972 » 19 Mai 2008, 09:23

$1 scrie:$2in punct de vedere legal vina e a celor care nu au respectat distanta ,nu stiu daca la noi se pedepseste franarea nejustificata.din punctul meu de vedere personajul din Focus e de vina.Apropo de a franat ca a fost o groapa o musca etc..banuiesca ca avea destul loc sa evite.,soferul Fordului e de vina si gata.

Se pedepseste ...da cum dovedesti ca a frinat aiurea ? Cred ca e mai bine sa frinezi decit sa incerci sa eviti o groapa la viteza mare !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde mircea george » 19 Mai 2008, 09:28

Era inevitabil acel versus auto/moto - si eu ma numar printre acei oameni zic eu civilizati, care respecta pe cit posibil regulile de orice fel (chiar si de circulatie) si care au ajuns la exasperare cind vad o zi cu soare, ceea ce inseamna in Buc si nu numai multe MOTOARE super ambalate si cu viteze enorme; oameni buni, asa nu se poate! o motocicleta are in oras limita de viteza de 50km/h ca oricare din noi SI PACE!! Legea (buna sau rea) nu e mai presus de nimeni, unii nu ar trebui sa fie mai egali ca altii; am circulat f mult prin Europa si am vazut ca peste tot se respecta limita de viteza chiar si de motociclisti, mai ales in oras, daca nu se aleg cu niste amenzi care chiar se incaseaza si nu se pot contesta, sumele fiind ff mari chiar si ptr ei (300 - 600 EUR). Toate astea tin de civilizatie, de frica de amenda si in ultima instanta de omenie ptr ca o viata de om (pierduta in orice fel, nu numai accident auto/moto) nu se poate compara cu nimic pe lume! LE Numai cine a trecut printr-un accident stie ce ingrozitor poate fi! Vreau sa va evoc imaginile infioratoare care mi-au ramas in minte cu un motociclist pe Dorobanti la intersectia cu Dacia la ASE, dupa ce a ambalat tare de tot de 3 ori a pierdut controlul, a cazut si s-a imprastiat pe vreo 3 masini care stateau la stop pe sensul opus; am alergat sa vad ce face (eu fiind pe jos chiar in dreptul lor) si m-am ingrozit: asta era sub o masina contorsionat tot, gemea si horcaia cu singe pe el - nu cred ca a mai stat pe lumea asta mult timp!
Ultima oară modificat de mircea george pe 19 Mai 2008, 09:40, modificat 1 dată în total.
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." F.G.
mircea george
1nsane Member

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 09:30

Black Cat - Iti dau dreptate...;)
adykid
Ford Freak

Mesajde andoruls » 19 Mai 2008, 09:31

Sa va zic si eu parerea mea...legat de cei care vin din spate si dau flasuri ...ca de..ei au sute de cai si parca ai avea carutza...anyway asta e deja o mare nesimtire din partea lor...mai vin si bara la bara ... si chiar o merita sa le pui o frana in nassss ..legal nu poat nimeni sa te judece...scurtt pe 2 nu a pastrat distanta regulamentara.... =D> valabil si pt cei ce s-au lovit in lantz
Ford Focus Titanium Ecoboost 150
andoruls
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 EcoBoost 150
VIN: WF0KXXGCBKBD10918

Mesajde stdanm » 19 Mai 2008, 09:35

din punct de vedere legal cam toti sunt vinovati... incepand de la primul sofer care (probabil) a franat nejustificat, pana la ultimul sofer care a accidentat masina din fata pentru ca nu a pastrat distanta regulamentara. moral, este vinovat primul.
cat despre viteza cu care circula motociclistii pe stradute, no comment. pana acum era sa iau 2, si surprinzator, nu din vina mea. si eu sunt genul de om care atunci cand sta in coloana si vede ca vine un motociclist din spate usor printre masini, ma dau intr-o parte cat pot, ca sa ii fac loc. si ii apreciez pe ei, pt ca e un loc in plus in trafic pentru cei care merg cu masinile. daca am fi toti mai prudenti, cred ca ne-am intelege in trafic.
stdanm
Gold Member

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 09:38

andoruls asa e cum spui u, dar nici legal, nici ilegal nu cred k ai cum sa-i mai aduci la viatza,eu zic sa te pui si in locul lor si u nu ai dat niciodata flasuri? si ai ajuns in spatele unuia care nu a vrut sa se dea la o parte? nu e corect ceea ce spui ...;)
adykid
Ford Freak

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 09:41

Mai sunt si unii nesimtiti rau dar asta e greseala noastra k daca il vedem pe unu k greseste ii bagam pe toti in aceeasi oala ...si de asta nu o sa fie niciodata intelegere....
adykid
Ford Freak

Mesajde tomcatmouse » 19 Mai 2008, 09:46

$1 scrie:$2ai sunt si unii nesimtiti rau dar asta e greseala noastra k daca il vedem pe unu k greseste ii bagam pe toti in aceeasi oala ...si de asta nu o sa fie niciodata intelegere....

exact !!!!! ai mare dreptate
tomcatmouse
1nsane Member

Mesajde andoruls » 19 Mai 2008, 09:56

In general nu dau flasuri ...unuia care depaseste regulamentar....de exemplu....depasire pe A1 sa zicem vin din spate cu 160 si este o alta masina care depaseste cu 130 un tir sau orice alta masina..cum ar fi sa il fortez pe ala din fata mea...sa depaseasca cu 160 dc omu nu poate :-?? ..sau poate nu vrea... in general lumea iti face loc..numai sa nu fi vre unu cu volan de renault pe dacie nova :)) care face pe Mihai Viteazu...

OFFTOPIC : De exemplu..aseara in spre colentina...circulam regulamentar...si unu idiot cu un Nisan Patrol sau ce "tractor" era avea montat cretinu XENON si in poiectoare si..peste tot ..plm cred ca si in gura ii trebuia....un nesimtit..ii fac semn cu avariile si trece pe faza scurta..frate...in BUC..CU FAZA LUNGA :-O cand a trecut pe faza scurta erau cam galbene si nu i-au placut..culoarea erau cam galbene..si a trecut idiotu pe faza lunga din nou si sa dat aproape de fundu meu mai mai sa ma loveasca...i-am frant brusc direct..nici n-am stat pe gand..oricum trebe sa schimb bara spate ... :)) nu a durat mult ca sa bagat pe banda 1 sa impinga in parapet...asta era la exact pe podul de langa Domana Ghica..normal ca m-am enervat si am tras de volan scurt spre el....de l-am speriat inghetzase rahatu in el..era bagat in depasire pe axu drumului intre 2 masini eu si inca una...... :-O ...

In final sa conduci in tara asta e ceva mai ca in jungla 8-}
Ford Focus Titanium Ecoboost 150
andoruls
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 EcoBoost 150
VIN: WF0KXXGCBKBD10918

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 10:04

mda ai si u dreptate la faza asta ....
adykid
Ford Freak

Mesajde toxicristi » 19 Mai 2008, 10:20

O sa te lecuiesti, cand vei da de unul care nu e asa de impacat cu legea :D
toxicristi

Mesajde Mihai L » 19 Mai 2008, 10:29

Eu propun sa revenim on topic.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 10:40

Corect :D
adykid
Ford Freak

Mesajde Alma » 19 Mai 2008, 10:48

$1 scrie:$2in BUC..CU FAZA LUNGA :-O cand a trecut pe faza scurta erau cam galbene si nu i-au placut..culoarea erau cam galbene..si a trecut idiotu pe faza lunga din nou si sa dat aproape de fundu meu mai mai sa ma loveasca...

uite ca mi-ai dat o idee :D
o sa-mi montez in spate sub eleron o banda de leduri super luminoase si focalizante si cand imi vine vreun gugustuc din asta cu faza lunga din spate o sa-i dau un flash doua poate se prinde... daca nu se prinde... dupa mine potopul :D :))
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde Black Cat » 19 Mai 2008, 10:49

OFFTOPIC: andoruls, cretini de astia gasesti peste tot! ~X( Nu ma deranjeaza daca-mi da blitz pe drum cu 2 benzi si sunt pe banda 2 si prima banda-i libera! Dar sa vina si sa ma blitzuie cand sunt in coloana sau cand prima banda e full si eu pe banda 2 merg in asa fel incat sa nu incurc circulatia 8-X
Eram ultimul in coloana, din sensul opus se circula tot in coloana si vine un bou in spatele meu si incepe sa ma blitzuie sa-i fac loc! @-) :-SS Si unde am avut loc, l-am lasat sa treaca! >:) Dar dupa aia m-am tinut scai de el si 20 km l-am tinut numai in flashuri! :-B
Si sa revenim ONTOPIC ca-i mai bine!
Motociclistul nu cred ca a fost vinovat, dar el a fost cel mai afectat de accident!
In schimb pe soferul focusului, daca a franat numai asa sa-i dea o lectie celui cu renault-ul, l-as scalpa! Nu faci asa ceva la 130 km/h!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde Nic_Bv » 19 Mai 2008, 10:52

Inca un accident cauzat de incultura participantilor la traficul rutier.
Un lant de mai multe greseli (flash-uri, nepastrarea distantei, nesimtirea Politiei Romane si a administratorilor de drumuri)

Soferul roman nu stie sa mearga pe autostrada, nu stie sa tranziteze un sens giratoriu. Multi motociclisti sunt complet idioti, insa un numar foarte mare de soferi nici macar nu-i percep pe cei pe doua roti ca parteneri de trafic. Pe scurt, suntem varza.

Odata cu cresterea numarului de autostrazi (desi asta e cam SF in Romania), ar trebui luate masuri mai dure impotriva celor care:
- fac flash-uri, INDIFERENT DE MOTIV. Si pe mine ma enerveaza cate un mototol care blocheaza banda a doua, dar evit pe cat posibil flashurile. Multe accidente s-au generat in urma flash-urilor + schimbat banda fara sa se asigure.
- folosesc excesiv banda a 2-a, cand prima e libera.
- nu pastreaza distanta regulamentara. In Austria sau Germania, nu mai retin exact unde, sunt niste dungi albe transversale, pe care trebuie sa le vezi cel putin doua pana la masina din fata. Atat de simplu este, domnilor de la administrarea drumurilor. Niste amarate de dungi albe, la aproximativ 10 m. distanta, pot ajuta soferii sa respecte distanta intre masini.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde mircea george » 19 Mai 2008, 10:59

In afara am retinut ca o metoda empirica dar destul de buna si simpla de a lasa spatiu intre masini e de a "calcula" spatiul ca fiind jumate din viteza in acel moment, deci daca pe autostrada merg constant cu 120km/h las in fata 60m, bineinteles ca nu masoara nimeni cu ruleta dar e o masura de bun simt.
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." F.G.
mircea george
1nsane Member

Mesajde adykid » 19 Mai 2008, 11:18

$1 scrie:$2in BUC..CU FAZA LUNGA :-O cand a trecut pe faza scurta erau cam galbene si nu i-au placut..culoarea erau cam galbene..si a trecut idiotu pe faza lunga din nou si sa dat aproape de fundu meu mai mai sa ma loveasca...

uite ca mi-ai dat o idee :D
o sa-mi montez in spate sub eleron o banda de leduri super luminoase si focalizante si cand imi vine vreun gugustuc din asta cu faza lunga din spate o sa-i dau un flash doua poate se prinde... daca nu se prinde... dupa mine potopul :D :))

:))) =D>
adykid
Ford Freak

Mesajde adicristea » 19 Mai 2008, 11:21

offtopic: eroarea e destul de mare :)). jumatate din 120km sunt 60.. KM, adica 60.000 metri :))
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Black Cat » 19 Mai 2008, 11:25

$1 scrie:$2ite ca mi-ai dat o idee :D

:)) Mai bine pui un sticker pe care sa scrie:
"ATENTIE! Pastrati distanta! Franez brusc!"
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde toxicristi » 19 Mai 2008, 11:26

Da, am vazut si eu dungile trasnversale in zonele cu probleme, absolut geniale! Si pe margini sunt si ceva indicatoare care iti explica la cate "dungi" trebuie sa fii fata de vehicolul din fata.

Iar pentru cei care vin cu faza lunga din spate sau dau flashuri, le raspund cu flashuri de la stopul de ceata, iar daca nu renunta, il las aprins cat stau ei in spate.

Drive safe si pastrati distanta!
toxicristi

Mesajde Alma » 19 Mai 2008, 11:30

$1 scrie:$2ite ca mi-ai dat o idee :D

:)) Mai bine pui un sticker pe care sa scrie:
"ATENTIE! Pastrati distanta! Franez brusc!"

alta idee mi-ai dat :D
o sa leg proiectorul la stopurile de frana astfel fie ca vrea fie ca nu o sa franeze si cel din spate :))
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum