Deci .. sunt oameni si neoameni .. stiluri de condus si lipsiti de talent, etc.
Si eu mai am momente .. rare ce-i drept, ca de obicei ma abtin, in care dupa ce vad un idiot in fata mea care schimba benzile fara sa se asigure, ce sa mai zic de semnalizat, il depasesc si apas pedala de frana dupa ce ajung in fata lui cat sa mi se aprinda stopurile, dar fara sa franez. Masina incetineste oricum, ca nu mai am piciorul pe acceleratie.
Aceste "metode de intimidare" le aplic in conditii de viteza redusa - cred ca pana in 80km/h pt. ca le aplic doar prin Bucuresti (chiar stau acum si ma gandesc daca la cat m-am plimbat prin tara, am aplicat aceasta metoda).
Stiu ca e ceva gresit, dar noi romanii am deprins ideea de a ne face singuri dreptate, in lipsa unor legi indeajuns de aspre incat sa faca din noi soferi exemplari / model.
Cel mai des mi se intampla sa pun semnal, sa dau sa schimb banda, accelerez, si in acel moment desteptul din fata mea schimba si el banda ajungand iar in fata mea. Fanez si claxonez si vad cum trage de volan inapoi pentru a reveni pe banda, culmea, cateodata chiar si cu semnal. Pe astia ii iert, ca macar au un comportament exemplar dupa ce si-au dat seama ca au gresit.
Daca cunoasteti alta varianta de a-i ajuta pe acesti "neoameni lipsiti de talent" sa realizeze ca nu sunt singuri in trafic, va rog s-o expuneti si va promit ca o voi aplica. Pana una-alta.. asa cum am mai zis, incerc sa ma abtin. Noi sa fim sanatosi