ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Mai 2008, 19:03
$1 scrie:$2e gate ori ajung acolo plec nervos, urasc parcarea alora fara limita...
Zi-ne si unde e, sa ne ferim! Mama ce idioti!!!
16 Mai 2008, 19:09
Pare Carrefour din Baneasa, nu?
16 Mai 2008, 19:50
$1 scrie:$2r mai fi o explicatie......:
Fiind masina rosie nu cumva era o femeie la volan???

Nu era femeie, era un gospodar iesit cu familia la "munte" si fiind ametit de aerul tare a incurcat putin sensurile.
16 Mai 2008, 23:56
Cunoaste careva buburuza din poza?
Sinpatica tare....
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

17 Mai 2008, 00:02
Avea in fata o garda la sol asa de joasa ca aveam impresia ca daca trece pe deasupra unei monezi, o atinge.
Oricum pt baietii din Ploiesti nu cred ca e o noutate masina......
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

19 Mai 2008, 12:30
$1 scrie:$2are Carrefour din Baneasa, nu?
da, chiar in mijlocul parcarii.
19 Mai 2008, 12:43
Deci

.
Ford a scos o masina care seamana de la spate cu Dacia 1300 toamna ?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

19 Mai 2008, 12:52
Cu siguranta asta e cel mai bine vandut model din Roamania.
parca in Germanica se amendeaza astfel de "branduiri"
19 Mai 2008, 14:33
$1 scrie:$2eci

.
Ford a scos o masina care seamana de la spate cu Dacia 1300 toamna ?

si eu am vazut azi o Dacie cu sigla Ford

nu mai stiu ce culoare avea, (am vazut-o pe B-dul Octavian Goga)
19 Mai 2008, 15:02
Or fi inceput astia de la Ford Craiova sa scoata masini "de epoca"

. A, si au contract cu Renault din Pitesti sa le dea toate ciurucurile venite prin programul Rabla sau prin Buy-Back si le pun sigla, apoi le vand ca Ford

.
19 Mai 2008, 17:12
Stie cineva daca au si varianta hatchback?
19 Mai 2008, 17:25

Mi-am amintit! A fost si hatchback, dar a fost in serie limitata si ii spunea LIBERTA!
19 Mai 2008, 17:39
Actually, fură 2 modele hatchback. Unul mai ascuţit, preluat după Renault 20 - stră-străbunicul Lagunei - dacia 1320 se numea, şi 1325, Liberta. Ca să nu mai vorbim de cupeul Dacia 1400 (Sport) şi de un experiment ciudat, Dacia 1200.
And last but not least, varianta de clasă mică, Dacia 500, aka Lăstun.
19 Mai 2008, 19:51
@zaboss: cum arata aia 1200, ca nu reusesc sa-mi aduc aminte
ai vreo poza, un link, ceva?
19 Mai 2008, 20:05
$1 scrie:$2zaboss: cum arata aia 1200, ca nu reusesc sa-mi aduc aminte
ai vreo poza, un link, ceva?
Era identică, cu Dacia 1310, doar că avea motor de 1200.
Se pare că erau făcute pentru export. În pagina de pe
Wikipedia se referă la altceva. Chiar nu ştiu şi nu am văzut o dacie "bicorp".
19 Mai 2008, 22:42
Cred ca incepe sa devina o moda sigla ford pe dacie. Am vazut si eu una azi. Avea si "aripioara de rechin" pe ea.
20 Mai 2008, 10:10
A1, duminica
stiu ca este un topic dedicat, dar nu are legatura cu accidentul, ci doar cu blocajul aferent
20 Mai 2008, 14:05
Eu nu am apucat inca sa vad blocaje pe autostrazi, nu am circulat pe nici o autostrada din Romania, asa ca nu prea stiu cu ce se mananca.
Am circulat pe autostrada doar in California, iar acolo toate au o banda speciala pe dreapta, banda de urgente, pe care n-ai voie sa intri. E drept ca si americanii is maniaci in chestiuni de safety.
Asa ca am o curiozitate: daca trebuia sa ajunga Salvarea / Pompierii / Politia la locul accidentului cum naiba se putea ajuge acolo ?
Daca ii venea la una gravida sa nasca in timp ce era in acel blocaj, ce naiba facea ?
Daca i se facea rau la careva din cauza caldurii, cum naiba il puteai duce la spital ?
20 Mai 2008, 14:19
$1 scrie:$2u nu am apucat inca sa vad blocaje pe autostrazi, nu am circulat pe nici o autostrada din Romania, asa ca nu prea stiu cu ce se mananca.
Am circulat pe autostrada doar in California, iar acolo toate au o banda speciala pe dreapta, banda de urgente, pe care n-ai voie sa intri. E drept ca si americanii is maniaci in chestiuni de safety.
Asa ca am o curiozitate: daca trebuia sa ajunga Salvarea / Pompierii / Politia la locul accidentului cum naiba se putea ajuge acolo ?
Daca ii venea la una gravida sa nasca in timp ce era in acel blocaj, ce naiba facea ?
Daca i se facea rau la careva din cauza caldurii, cum naiba il puteai duce la spital ?
Stai linistit! NUMAI IN ROMANIA este posibil sa blochezi banda de urgenta fara sa patesti nimic!
20 Mai 2008, 14:21
@Chipu bhai omule ma sperii ...trebe sa ajung la valcea vineri dupamasa vreau sa plec...acu 1 luna am stat 1 h in coada si apoi m-am intors pe din pitesti=> slatina=>dragasani=>Rm.valcea am ocolit 80 de km in plus

...
20 Mai 2008, 14:44
tot duminica intre dealu negru si pitesti am mai stat 2 ore.
Ia-ti provizii, ca daca prinzi un blocaj de 2-4 ore sau mai mult nici o salvare nu ajunge pe roti
20 Mai 2008, 14:45
deja incep sa imi fac griji
20 Mai 2008, 15:34
Pai blocaju' de mai sus e datorat accidentului cu motociclistu'. Eu am trecut cu cateva minute dupa accident spre Pitesti, iar dupa o ora la intoarcere, inca se circula greu, vreo 8 km am mers bara la bara. Eu zic sa lasam drobu' de sare acolo, ca nu cade...
20 Mai 2008, 20:13
$1 scrie:$2Asa ca am o curiozitate: daca trebuia sa ajunga Salvarea / Pompierii / Politia la locul accidentului cum naiba se putea ajuge acolo ?
Cu elicopterul. Din pacate, doar cu elicopterul.
20 Mai 2008, 22:26
$1 scrie:$2b]Mask... si daca nu recunoastem?!

Cineva care nu e fan, e posibil sa nu faca diferenta intre look-ul unui focus si cel al unui ST. Daca te uiti atent, ai sa vezi diferentele. E greu de crezut ca omul a "lipit" pe linga sigla si niste jante originale de ST, bara fatza de ST cu priza de aer trapezoidala cit si scaunele recaro combinatie piele/textil!

Ce vedeti comun la STul ala si la masina mea??
21 Mai 2008, 12:28
jantele... asa la o prima vedere
21 Mai 2008, 12:35
frumos asa... deci ti-ai pus jenti de st.. bravo domne
21 Mai 2008, 12:46
Noul renault cu bullbar pentru fufe în trafic.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

21 Mai 2008, 12:50
Masinuta d-asta voiam sa-mi eu inainte sa-mi iau Ka-ul. Twingo e putin mai lat, usile sunt mai mari, dar are portbagajul mai mic decat la Ka

.