Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
25 Ian 2008, 21:55
$1 scrie:$2ai nu voiam o masina mai scumpa

Mi-a placut S-Max si asta mi l-am configurat cum imi trebuia mie

).
GPS-ul a fost usor sa renunt la ele ca oricum aveam varianta cu iGo de care sunt foarte multumit.
La celelalte doua am renuntat din cauza bebelului

mi-a fost frica ca se joaca pe acolo si cine stie ce prostii face.
De ales e foarte usor de ales, dar mai greu de configurat .. de ex in pachetul Titanium X ai inlcus faruri adaptive cu halogen, dar pentru ca am vrut faruri adaptive cu xenon a trebuit sa iau tot pachetul Titanium X separat si asta m-a dus cu cateva sute de euro mai sus.
Un lucru care nu l-am inteles .. S-Max nu are antena radio ? Receptia radio e foarte buna, nu ma plang .. dar e prima masina care o vad fara antena sus

.
Un mare plus pentru covorase..

material excelent si in plus au si sitem de fixare

.. si asta imi place foarte mult.
Antena e in partea de sus a parbrizului!..nu ai cum sa o vezi..e o a sarma..

stiu ptr ca al meu a fost crapat si inlocuit:)
25 Ian 2008, 22:49
Intre timp m-am obisnuit cu lipsa antenei pe acoperis si nu ii simt lipsa ba chiar imi place acum
25 Ian 2008, 22:53
NO COMENT !!!
25 Ian 2008, 22:59
arata chiar foarte bine fara..parerea mea!
22 Apr 2008, 18:33
suuper !
m-am gandit ca urmatorul focos sa fie S max !
astept pareri despre masinuta !
multi km fara evenimente neplacute !
22 Apr 2008, 23:23
Nu stiu exact ce anume te intereseaza.
Eu sunt multumit in general de masina, am avut cateva neplaceri dar s-au rezolvat.
Nu am nici un regret ca am luat-o si este ideala pentru mine si familia mea.
26 Apr 2008, 16:17
$1 scrie:$2u stiu exact ce anume te intereseaza.
Eu sunt multumit in general de masina, am avut cateva neplaceri dar s-au rezolvat.
Nu am nici un regret ca am luat-o si este ideala pentru mine si familia mea.
De ex. diferenta dintre ce ai avut si Smax sau detalii despre "cateva neplaceri"
Multumesc !
Sarbatori fericite !
27 Apr 2008, 19:38
Super masina! Am admirat una in showroom la BDT dar nu era nici pe departe asa dotata!
Este o masina care chiar mi-ar placea sa o am f. mult, dar din pacate e prea "sus" pt mine.
01 Mai 2008, 09:05
$1 scrie:$2De ex. diferenta dintre ce ai avut si Smax sau detalii despre "cateva neplaceri"
Multumesc !
Sarbatori fericite !
Nu pot sa il compar cu ce am mai avut pentru ca nici una nu se incadreaza la clasa SMax-ului.
- Ca tinuta de drum si comoditate consider ca este foarte buna (probabil cea mai comoda masina care am condus-o vreodata).
- Ca dinamism iarasi e buna, dar nu e masinuta de "liniute".
- De fiabilitate nu pot sa spun nimic pentru ca nu am inca probleme de nici un fel ( si nici nu ma astept sa am anul asta

)
Cele "cateva neplaceri" au constat in (ordinea in care m-au stresat cel mai tare):
- un plastic care prinde plafonul s-a dezlipit si nu am reusit sa il mai pun la loc (adica cei de la service nu au reusit din 3 incercari).
- parbrizul a avut rezistenta de incalzire defecta, a trebuit schimbat parbrizul (a durat 6 ore, treaba executata ireprosabil).
- DVD playerul nu reda si divx (i know, it's silly

); cd playerul nu reda si mp3 (desi mi s-a spus ca "suporta" mp3 - e OK acum, am descoperit mufa de AUX in torpedou

).
- portbagajul putea sa fie mai bine gandit decat este; locurile de depozitare sunt inexistente (am varianta cu 7 scaune) si risti sa iti pierzi toate cumparaturile prin protbagaj (am rezolvat si asta cu doua ladite pliabile).
01 Mai 2008, 09:16
aoleu..ce vad eu in tetiere sant LCD-uri....frumoasa masina..cred ca e o placere sa o conduci, dar si sa fii condus si sa stai frumusel in spate uitandu-te la un film....
01 Mai 2008, 09:44

Avantajul e al copilului .. el e cel care benficiaza de LCD-uri. Dar si sa faci un drum de 3-4 ore si sa il vezi ca sta lipit in scaun

merita ... cei cu copii mici si neastamparati poate stiu la ce ma refer
01 Mai 2008, 20:47
lasandu-ma luat de aspectul masinii..abia acum am vazut ce motor ai...pai in cazul acesta....scuza-ma...140 cp...sant 140 cp....competitiva....bravo inca odata
02 Mai 2008, 13:39
las ca ne vedem la vara cind oi veni la Tebea. facem o intilneala pe undeva pe la liftul care duce la cetate.
misto masinuta, este viitoarea mea....viitoare....sper!
04 Mai 2008, 10:02
iaka ca mi'am gasit fratii de aceiasi culoare
deci unu in deva, unul in braila
despre masina ce sa va spun este
BETON

i lov'it
25000 km in 6 luni fara nici o problema, consum mediu 6,4 la o masina de 1,7 to
pot sa circoteasca cit vor aia cu masini germane, deh nu vor sa recunoasca ca au platit impozitul pe prostie ..............
04 Mai 2008, 10:07
$1 scrie:$2pot sa circoteasca cit vor aia cu masini germane, deh nu vor sa recunoasca ca au platit impozitul pe prostie ..............
Pai S-Max nu e masina germana?
Cum va descurcati cu S-Max-urile in aglomerarile urbane, parcari la mall? E o masina superfaina, dar pentru trafic urban sunt curios daca nu e un pic cam mare.
04 Mai 2008, 10:14
mie nu mi'a lasat impresia de masina germana ci mai degraba de masina americana adaptata pentru europa
pareara mea !
si ca sa nu fiu acuzat de misoginism fata de masinile germane am avut pe mina mercedes S-clase si bmw X5 -4,6 si ambele s'au facut de ris la testul fiabilitatii ( mari probleme in perioada de garantie, la bmw chiar motor schimbat la 15000 km )
cu restul ce sa-ti spun ma descurc bine cu dimensiunile cei drept cam mari ale masinii dat fiind si servodirectia foarte precisa
21 Mai 2008, 11:10
e facuta in Belgia ?
21 Mai 2008, 11:21
Da, Getz, Belgia.
21 Mai 2008, 15:39
E facuta in Belgia ?
21 Mai 2008, 15:45
Am si eu un s-max luat in august 2007 , 1,8 tdci 125cp , am fost super multumit de el da acu-i in service , motorul e praf ( 22500 Km la bord ) , inca nu stiu ce are , deabea l-am dus , m-i s-a spus ca s-ar parea ca-i gripat motorul (mi-au zis ca au gasit un span in galeriile de ulei-ungere)
25 Mai 2008, 09:14
$1 scrie:$2m si eu un s-max luat in august 2007 , 1,8 tdci 125cp , am fost super multumit de el da acu-i in service , motorul e praf ( 22500 Km la bord ) , inca nu stiu ce are , deabea l-am dus , m-i s-a spus ca s-ar parea ca-i gripat motorul (mi-au zis ca au gasit un span in galeriile de ulei-ungere)
care au fost simptomele inainte de a pica ?????
25 Mai 2008, 09:34
s-a auzit initial un tacanit usor (eu prima data am dat vina pe motorina- tocmai alimentasem , zic : uite ce motorina naspa vind astia) dupa care zgomotul s-a amplificat , apoi mergea in 2 pistoane si trancanea tare de tot , efectiv se auzea ceva rupt in motor , o biela , un piston , nu stiu ce anume da facea masina ca naiba. La bord nu era nici un martor aprins , am oprit , am rugat un prieten si m-a dus acasa tractat , apoi am sunat la service si a venit platforma.Acum astept sa o repare , a venit comisie de la bucuresti , au pozat , filmat , etc si mi-au promis ca max. in 2 sapt e gata.
25 Mai 2008, 09:40
$1 scrie:$2-a auzit initial un tacanit usor (eu prima data am dat vina pe motorina- tocmai alimentasem , zic : uite ce motorina naspa vind astia) dupa care zgomotul s-a amplificat , apoi mergea in 2 pistoane si trancanea tare de tot , efectiv se auzea ceva rupt in motor , o biela , un piston , nu stiu ce anume da facea masina ca naiba. La bord nu era nici un martor aprins , am oprit , am rugat un prieten si m-a dus acasa tractat , apoi am sunat la service si a venit platforma.Acum astept sa o repare , a venit comisie de la bucuresti , au pozat , filmat , etc si mi-au promis ca max. in 2 sapt e gata.
este posibil ca motorina sa si avut si ceva benzina
cam aceleasi manifestari le-a avut un amic cu honda crv 2.0 diesel
i-au facut analiza la combustibil si era motorina amestec cu benzina
25 Mai 2008, 09:46
pai cred ca au si luat deja probe. Eu inclin sa cred ca pur si simplu a fost ghinionul meu sa se intimple la mine. Initial am vrut sa-mi cumpar toyota sau hyunday tucson dar am ales ford tocmai pt ca aveam impresia ca au motoare f. bune....
In rest ca si confort e super nu am absolut nimic de comentat , mergi mii de km si cobori odihnit parca nu ai mers deloc
25 Mai 2008, 09:55
$1 scrie:$2ai cred ca au si luat deja probe. Eu inclin sa cred ca pur si simplu a fost ghinionul meu sa se intimple la mine. Initial am vrut sa-mi cumpar toyota sau hyunday tucson dar am ales ford tocmai pt ca aveam impresia ca au motoare f. bune....
In rest ca si confort e super nu am absolut nimic de comentat , mergi mii de km si cobori odihnit parca nu ai mers deloc
eu inclin sa cred ca conbustibil a fost cauza. statisticile celor de la ford spun ca 1,8 diesel este poate cel mai fiabil motor, sta si de mult timp in fabricatie cu upgrade de rigoare TDDI TDCI.
oricum la tehnologiile folosite in prezent la montajul motoarelor si a cutiilor de viteze - indiferent de producator - (linii roborizate cu interventii la minim a operatorilor umani) 99% dintre motoare sunt identice. sincer imi pare rau ca s-a intimplat la tine ca sa nu spun ca si s-max meu are aceiasi motorizare.
alte probleme cu el, consum ?
25 Mai 2008, 11:02
consumul e pe undeva pe la 6.5 % media.Computerul de bord arata cam cu 0.5-1.0 % mai putin decit consumul real.Pe autostrada , in vest am scos-o la 5.2-5.4% la 130km/h in viteza a 6a,cu masina incarcata 5pers +bagaje . Am mers vreo 400km constant ca sa-i fac consumul minim , in rest din 160km/h n-am scos-o(cam la 2800-3000 ture/min ) .Maxim am dus-o pina la 195-200km/h pe o distanta de citiva km sa vad cum merge. Ca dotari e versiunea Trend , geamuri electrice fata-spate, jante aliaj,oglinzi electrice + incalzite , 9 airbaguri, de linia audio sunt f multumit(scria undeva pe net ca e sony-nu scrie nimic pe radio-cd, am inteles ca doar pe alea cu mp3 scrie ce firma e ) , nu citeste mp3 dar nu-i nici o problema , are intrare aux deci pot folosi o sursa externa ( de obicei folosesc PDA-ul ). Am vrut si eu sa-mi iau varianta cu 7 locuri dar nu era decit una la BV in showroom si era era cam full ( in jur de 35mii euro )nu-mi propusesem sa dau decit in jur de 25mii maxim si chiar atit a si fost asta pe care am luat-o(24800).Oricum are 7 locuri pe certificat , pot sa-i pun oricind inca 2 scaune , dar acum parca nu mai vreau cind am vazut ce portbagaj imens are.Prin oras nu prea ies cu ea ca gasesc greu loc de parcare (am un tico pe care il folosesc pt. oras )
09 Iul 2008, 17:17
de cit ai jantele? 17'' sau 18" ?
09 Iul 2008, 20:40
$1 scrie:$2e cit ai jantele? 17'' sau 18" ?
16' eu am vrut asa
09 Iul 2008, 20:41
$1 scrie:$2
16' eu am vrut asa
il intrebam pe tigre.

ca doar este topicul dedicat masinii sale.
11 Iul 2008, 07:04
16' eu am vrut asa
il intrebam pe tigre.

ca doar este topicul dedicat masinii sale.
Jantele sunt de 18".