Nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar va voi da citeva sfaturi pentru organizarea intilnirilor mai ales ca eu pina prin 15 septembrie o sa fiu foarte ocupat si din pacate nu voi mai putea veni la intilniri iar accesul la internet va fi limitat.
Sper sa ajung la intilnirea din acest week end mai ales ca vreau sa imi prezint si NOUA ACHIZITIE

si sa ii vad si eu tava lui adispan.
Asadar cel, cei care vor sa stringa fordistii din Constanta ar trebui sa procedeze dupa cum urmeaza
- dupa ce in mare se stabileste locatia (pina acum ne-am simtit bine la Idu unde stiu sa ajunga si cei din Mangalia)
si ora se trece la pasul 2
- sa redenumeste topicul si sa pune la subiect locatia daca se schimba ora si data
(cu ajutorul unui admin se rezolva in 2-3 minute)
- pentru ca pe acest topic nu sint prezenti toti ce din CTA sau din Judet deci nici nu au cum sa vada si sa stie ca se face o noua intilnire daca nu prea isi bat capul pe forum se trece la urmatorul pas
- compui un mesaj predefinit ce va fi o invitatie la noua intilnire ford din oras si poti pune si linkul topicului
- se intra la sectiunea membri ii aranjezi dupa locatie si cu rabdare de chinez ii iei la rind pe toti cei din CTA Mangalia Eforie Navodari si la trimiti mesaje cu mesajul predefinit
Cam astea ar fi in mare in caz contrar nu cred ca se vor stringe mai mult de 4-5 masini.
Tin minte ca la prima intilnire am fost cam 8-10 masini si la a 2 sau a 3 cam 18 masini.
Cit priveste stabilirea unei intilniri saptaminale nu cred ca este o solutie buna din cel putin 2 motive
1 la intilniri de obicei schimbam impresiile dintre cele 2 intilniri , asa la 7 zile in afara de un nou plin facut nu cred ca mai ai ce povesti
2 nu cred ca toate persoanele au timp sa vina saptaminal la astfel de intilniri din diverse motive, lipsa timpului, alteprobleme de rezolvat, obligatii bla bla bla