Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
21 Mai 2008, 23:57
vreau si eu sa-mi pun o toba sport pe focusu meu din 2001 1,8 tdci 115 cp si as fii foarte curios cum ar suna

va rog ajutatima cu un sfat.... se aude bine pe diesel ???? si mai e ceva ..... sistemul de evacuare la focusu meu adica toba in general e foarte ciudat montata si nu stiu ce sa fac cum sa o dau jos???? trebuie sa o tai??? caci nu are coliere sau sisteme de imbinare, iar toba mi-o pot face eu la fabrica la care lucrez DACA MA PUTETI AJUTA CU NISTE SCHITZE SAU MASURI V-AS FI FOARTE RECUNOSCATOR

VA ROG
22 Mai 2008, 16:28
eu am de gand sa dau catalizatoru jos si sa las finala stock ca cica e mai mult decat ok...
22 Mai 2008, 17:58
Vezi la semnatura mea, momentan mai am o toba 3a Racing, fiind ultima bucata o dau la 520 RON de la 600RON ...transportul pana in Arad este 15RON
22 Mai 2008, 18:12
$1 scrie:$2ezi la semnatura mea, momentan mai am o toba 3a Racing, fiind ultima bucata o dau la 520 RON de la 600RON ...transportul pana in Arad este 15RON
toba de care zici se monteaza simplu pe focus mk1 sau trebuiesc facute modificari ti am dat si pm cu id ul meu si as fi interesat .... si mai am o intrebare ..Cum se aude pe Diesel???
25 Mai 2008, 22:14
Toba finala sport si motor diesel=bani aruncati.Daca vrei sa-ti faci evacuare pentru diesel sa se auda cat de cat trebuie sa o faci cap coada calculata samd.Dieselul nu urla,nu e senzational.Imi pare rau sa te dezamagesc...
17 Iun 2008, 14:29
am eu o cunostinta care are toba sport pe seat leon diesel si face mai rau ca un ferrari , la ford de ce sa nu mearga?
03 Iul 2008, 13:02
E hai sa fim seriosi.N-am zis ca nu merge la Ford,daca citesti cu atentie am zis ca se poate dar nu poti rezolva doar cu o finala..
04 Iul 2008, 11:25
Mai jos putin o sa vezi un topic al lui ciprian neag, care si-a pus toba. Vezi ca are si doua filmulete.
10 Iul 2008, 15:17
da BoogY conteaza sa ai toata evacuarea schimbata nu doar toba finala , de acord , am auzit pe multi ca toba sport pe diesel nu suna sportiv , ba suna si face chiar urat daca pui o toba de zgomot