Si eu am aceeasi problema. Masina este noua are 7000 km. Zgomotul a aparut pe la 3000 km.
Mai exact se aude doar in a -3 -a intre 2000- 3000 rotatii.Poate s-o auzi si in alte viteze superioare, dar din cauza zgomotului de la motor , eu nu il mai aud.
Am fost cu ea la service, si normal ca acolo , de frica, a mers perfect. S-au suit si un mecanic , si seful service-ului si un director cu mine, si sa fiu al dracului daca s-a auzit ceva.
Am reusit totusi sa imi dau seama cum sa elimin zogomotul, temporar.
Dupa cum stiti maneta are un mic joc, de la stanga la dreapta, o zona de 1 cm, in orice viteza ar fi bagata.
Ei bine, in a-3 -a, ea sta in dreapta acelei zone. Daca tin maneta trasa spre stanga, zgomotul inceteaza.
Daca ii dau drumul manetei, aceasta revine in pozitia ei (probabil ca are un arc), in dreapta si zgomotul se aude din nou.
Drept urmare eu suspectez cutia.Dar nu sunt expert.
Dupa acum am scris mai sus, am fost deja la servici, si acolo a mers perfect. Deci sunt hopeless, nu am nici o solutie finala.
Sper sa nu mi se strice cutia dupa ce iese din garantie, ca am auzit ca , una noua costa cateva mii de euro.Si daca se intampla asa ceva, o sa fiu fortat sa vand masinutza pt piese

.