Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford GT

05 Aug 2006, 17:28

:)

SUPER!

05 Aug 2006, 17:42

Masina e tare de tot!Ma bucur cind vad lume de la noi cu asa masini.Iti bucura ochiul!Sa ai mare grija de ea!!!!

05 Aug 2006, 19:30

:5eek: vai de capu si de zilele mele... :1036153111_gif:

intilniri

05 Aug 2006, 20:00

cred ca incet incet :icon_exclaim: si la noi vor trebui sa apara intilniri monomarca. :icon_rolleyes: vor fi utile pentru toti posesorii de auto ,se vor schimba ideii si fiecare povesteste ce probleme a avut cu masina sa. :icon_idea: am avut astfel de experiente la intilnirile RETROMOBIL unde sint membru simpatizant. :icon_biggrin: am citit undeva pe forum ca cineva spunea ca sint numai bosorogi-dar nu uitati ca cine nu are un batrin trebuie sa isi cumpere- :icon_exclaim: asa ca daca exista toleranta cred ca toata lumea va avea de invatat!
eu personal mai am doua masini dar granada a ramas de suflet si nu o dau pentru nimic in lume,iar daca ar fi sa fac un credit pentru o masina totFORD GRANADA MK1 s-ar numi. :car20: cred ca si alti forumisti au aceesi parere despre masina pe care o au si asta cred ca inseamna ca fiecare pune suflet si respect pentru ce au realizat altii pentru noi. :Coucou11: in rest tuturor le urez succes in tot ce isi propun pentru frumoasele lor si cind va fi o intilnire la malul marii puteti conta pe mine :icon_biggrin:

10 Aug 2006, 20:49

wowowowowow, unul din supercarurile mele favorite.
pacat ca nu ai venit ieri la intalnire.

10 Aug 2006, 21:17

Super tropper deci extragiga mega terra exhaustiv cromatic face ochiului bine adrenalina pompeaza si fata se las usor ametzita de rosul aprins parca .... parca.... seamna cu un loc i...m :D:D::D:D:
POEZIE DE ILIE
Man sa-ti faci casco :D
Super belea
Cu Stima
Si te asteptam la intalniri

10 Aug 2006, 23:47

UAU visul meu ford GT !!!!......punkt nu mai zic nimika doar stau si ma uit la poze

11 Aug 2006, 00:28

aaaaaa Ford GT, l-am vazut chiar azi la romcar era parcat acolo

11 Aug 2006, 00:30

hmmm.... scrie pe el http://www.bdt.ro ....asta e democar-ul ala ??? cum sunt si aia 2 mustangi GT ??? :icon_evil:

11 Aug 2006, 00:41

Deci Domnu Kinezu ne tragetzi in piept ca pe marijana?
Domne e a ta sau a lu Firma ta? :D:D:D:D:D:D
Cu Stima

11 Aug 2006, 01:03

cred ca e a lu firma ca eu nici platit nu mi-asi pune bdt pe masina

11 Aug 2006, 04:06

Frumoasa masina, s-o conduci atent si in limita bunului simt!!! Sper ca ai luat-o cu banii jos...Mai vad uneori unii ce se intind la masini gen M5, fara sa aiba bani s-o achite integral... Cam aiurea sa ai o supermasina cu numere de leasing pe ea, parerea mea... Bafta cu GT-ul, sa ai numai amintiri frumoase cu el!

11 Aug 2006, 09:36

respir mai mor ......si iar respir ! Asa ma simt acum

e urata rau...

11 Aug 2006, 09:41

e si rosie... are si niste dungi albe. ..si are si jenti urate..... :icon_eek:
SUPER....MASINA

11 Aug 2006, 12:44

io zic sa punem toti bani de benzina sa ajunga omu' la intalneli cu ea, ca din ce imi amintesc consuma vreo 40% calcata....
no offense...

11 Aug 2006, 13:23

Super masina. Am vazut si eu una saptamana trecuta dar eram in Germania. Oricum m-am pozat cu ea din toate unghiurile posibile :icon_mrgreen:

11 Aug 2006, 14:18

vlad1984@ o mica precizare privind achitarea unor masini de multe zeci sau sute de mii de euro cu banii jos. Majoritatea pe care ii vezi ca au o astfel de masina cu nr de leasing au posibilitatea de a achita cu banii jos. Dar majoritatea din ei considera ca este o prostie sa pui atattia bani jos, cand banii respectivi pot fi investiti si recirculati prin capitalul firmei. Banii respectivi pot sa iti aduca un profit de 3 ori cat costa automobilul respectiv in decursul a 1-2 ani.

Kinezu@ sa stapanesti sanatos masina. Este superba. Am inteles ca este printre ultimele pentru ca ford vrea sa opreasca producerea fordului GT.

18 Aug 2006, 09:43

Citat de pe siteul BDT

"Ford GT in showroom-ul BDT Vest
Veniti sa vedeti unicul Ford GT din Europa de Est chiar in showroom-ul B.D.T. Vest."

18 Aug 2006, 12:48

mda, de ce nu ma mir?

18 Aug 2006, 13:27

Probabil unicul GT aflat la dealerii din Europa de Est... :icon_mrgreen:

18 Aug 2006, 14:10

Concluzia, umbla cu cioara vopsita :)

18 Aug 2006, 14:14

Ford GT acum 2 saptamani in Trier, DE

18 Aug 2006, 14:18

Altele

28 Aug 2006, 16:41

A aparut la TV la stiri....o "reclama" din aia "mascata" la "smekerasi cu masini tari", a aparut si GT-ul....e al nu mai stiu cui si plateste un casco de 6000 de euro / luna in conditiile in care mai inati trebuie sa sune la firma de asigurari sa ii anunte / permita sa iasa cu masina....si se lauda ca ii consuma 150 de litrii in 100 km parca ....ceea ce e chiar vrajeala chiar si pentru o masina super-sport....

28 Aug 2006, 23:02

$1 scrie:$2 aparut la TV la stiri....o "reclama" din aia "mascata" la "smekerasi cu masini tari", a aparut si GT-ul....e al nu mai stiu cui si plateste un casco de 6000 de euro / luna in conditiile in care mai inati trebuie sa sune la firma de asigurari sa ii anunte / permita sa iasa cu masina....si se lauda ca ii consuma 150 de litrii in 100 km parca ....ceea ce e chiar vrajeala chiar si pentru o masina super-sport....

Caaatttt?? 150 de litri? Asta e mama vrajelilor!!! Sa mi zica pe unde vrea sa mearga sa mi deschid cate un peco din suta in suta de km!! :icon_lol: :icon_lol:

28 Aug 2006, 23:52

:icon_eek:
Din cite mi-aduc aminte un tanc d-ala vechi TR50 consuma 80%....
Pardon! :icon_evil: Doar daca are rezervorul gaurit!!!!!!

28 Aug 2006, 23:57

deh...proprietar figurant...ca doar astia au bani....in zilele noastre....nu trebuie sa muncesti...e suficient sa ii muncesti pe altii si sa furi...si te da pro-teveul la stiri ce frumos si banos esti...

PS: alaturi de GT a fost prezentat si Lamborghiniul Galardo sau Murcienlago a lui.....garcea aka mugur mihailescu.......

29 Aug 2006, 00:38

E un vis masina aia.
I-am facut si eu cateva poze cand mi-am schimbat placutele spate la BDT.
Faceam misto cu angajatii ce acolo ca au adus masina ca sa fie pusa la dispozitia clentiilor cat timp le sta masina in service.

Mi-as strica masina zilnic daca ar fi asa.... :icon_biggrin:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

29 Aug 2006, 08:47

in review`ul de la top gear, Jeremy Clarkson, care chiar detine o asemenea masina era luat in basca de ceilalti pentru ca nu ii ajungea un plin sa vina la munca.
locuieste la 75 de mile de studio si se pare ca benzina din rezervor era suficienta doar pentru 74 de mile. acum, pastrand proportiile, aflati cati litri are rezervorul de la ford GT si calculati singuri consumul, avand in vedere faptul ca 74 (sau 75) de mile sunt suficiente pentru a consuma un rezervor intr-o asemenea masina.

29 Aug 2006, 08:49

Pai la un motor de 5,4 litri si 550 de cai vreo minim 50% :))
Răspunde