Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
02 Iul 2006, 23:09
acum vad si eu ce-am ratat....maddog, vezi MP
pana la urma, ati ajuns in herastrau, sau m-am plimbat in spatele politiei, cu 20km/h degeaba?:)
02 Iul 2006, 23:13
Sincer? Te-ai plimbat degeaba :emot-LOL: :emot-LOL: :icon_razz: ... Sper ca apreciezi sinceritatea :icon_biggrin:
03 Iul 2006, 11:32
oh, well....a fost dragut de mers pe ploaie...e mai putin trafic
03 Iul 2006, 14:36
Da zuza, a fost frumos de mers pe ploaie torentiala 250KM spre galati, aaaaa si am uitat mai era si noapte
03 Iul 2006, 14:45
$1 scrie:$2a zuza, a fost frumos de mers pe ploaie torentiala 250KM spre galati, aaaaa si am uitat mai era si noapte

:icon_mrgreen: vrei sa spui ca n-a meritat? :icon_question:
03 Iul 2006, 15:23
Ba da , dar era si mai misto daca eram toti cei anuntati , NU?
03 Iul 2006, 15:24
am dat-o in offtopic grav. o ultima intrebare si gata : pana la urma, care a fost traseul?:)
03 Iul 2006, 16:27
$1 scrie:$2a da , dar era si mai misto daca eram toti cei anuntati , NU?

da, ar fi fost... poa' data viitoare
$1 scrie:$2m dat-o in offtopic grav. o ultima intrebare si gata : pana la urma, care a fost traseul?Smile
:icon_razz: n-a fost, de fapt nici un traseu... a fost o cautare de spatiu care sa ne cuprinda :icon_rolleyes: , la cat de multi eram... o oprire la un mac - yach, una la rest "La mama" - ejectati pe motiv de pantaloni prea scurti :icon_sad: si, in cele din urma, Mall-ul din Vitan...
03 Iul 2006, 18:13
$1 scrie:$2a da , dar era si mai misto daca eram toti cei anuntati , NU?

:icon_redface: :icon_redface:
03 Iul 2006, 18:40
Cum?! chiar nu v-au primit la "la mama" ? mare restaurant ce sa spun oricum...
03 Iul 2006, 19:42
nope, nu ne-au primit... dupa ora 18.00, fara pantaloni scurti, eventual o sa incercam in fuste... ăăă kilt :icon_lol:
03 Iul 2006, 21:16
Pe data viitoare cu fuste si cu-n cimpoi eventual. :icon_lol:
04 Iul 2006, 01:13
Am ratat ambele intalniri de cand am masina...
Ce ar fi sa evitam aceste lipse de spatiu, eventual sa aranjam un meeting la iarba verde? In jurul Bucurestiului, normal.
Si asa e vara, mai venim cu o sotie, cu un copil/doi...
Ce ziceti? Eu sunt pentru.
04 Iul 2006, 01:37
Apoi daca in Bucuresti cu ocazia zile de 4 Iulie (Ziua Tarii lui Hanry Ford) nu am reusit sa ne strangem ce te face sa crezi ca va iesi cineva din Bucuresti?
Eu am o teorie:
Daca ar fi fost pe bani adika membri iregistrati pe bani ar fi venit,
Nu vreau sa zic nimik dar....................................
Cu Stima
04 Iul 2006, 12:56
Imi pare rau ca nu am putut ajunge, dar am fost plecat din tara :icon_mrgreen: , eu si asgard am adus o "jucarie" noua de acolo si in curand va aparea si ea pe forum :icon_rolleyes:
Ultima oară modificat de
Zanga pe 28 Aug 2006, 20:19, modificat 1 dată în total.
04 Aug 2006, 16:29
Salut Baieti, am sosit inapoi in state, cu toate ca a plouat vreau sa spun ca am ramas total deosebit de impresionat de baietii pe care am avut ocazia sa cunosc, din pacate eu am fost inculpatu in fusta rosie si faza cand am vazut pe toti coborind pe scari inapoi jos la restaurantul La Mama ma lasat total fara cuvinte. Mult Respect pentru toti!
Im pare rau ca nu am avut ocazia sa ne mai adunam dinou deoarece am avut mult de alergat prin tara. De asemenea ma bucur ca ati putut voi sa faceti ceva poze ca eu am ramas fara apartul foto digital pe avion spre Romania. Daca mai aveti ceva poze din ziua aia mai bagati pe forum sau poate am dati si mie un buzz pe YM la DAFTEK.....
Sper ca la anu sa ne revedem si sa mai facem niste cerculete. Este foarte posibil de la 1 Ianuarie sa bag Expedition-u la vanzare si sa ma apuc de un alt proiect dar inca nu sint sigur daca ma pot rupe de el.
ps: Am rezolvat si problema cu apa care ramasese in farurile de ceata dupa ce am adaugat noul system de stroburi.
28 Aug 2006, 20:04
Prin amabilitatea Domnului daftek am primit aceasta poza
copy Paste si recunoastetziva ca sa ne recunoastem ca sa ne cunoastem :d
Cu Stima
28 Aug 2006, 20:21
A fost ceva lume, desi culmea nu recunosc mai mult de jumatate din membrii !!!
30 Aug 2006, 00:17
undeva in stanga pozei...catre vest...la vreo 1700 de km eram eu si zanga...dati zoom puternic.....kolnul se vede dar e foarte departe
27 Oct 2006, 18:17
$1 scrie:$2rin amabilitatea Domnului daftek am primit aceasta poza
copy Paste si recunoastetziva ca sa ne recunoastem ca sa ne cunoastem :d
Cu Stima
lol Maddougle pai tu ceri la alti sa se reprezinte si tu nu te-ai reprezentat? :bootyshake:
29 Oct 2006, 20:12
Daca dai zoom pe ticoul orange de pe mine o sa fii uimit chiar scrie

:D:D:D:D
Cu Stima
26 Feb 2009, 04:13
woooow cati ani au trecut, loooooool.....

avem stranepoti deja

Ba ce facem vara asta? cred ca ar fi cazu sa adunam gaska prin iunie! idei? hai ca ati facut burti decand stati ca ursi la taste....