Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
17 Mai 2008, 13:56
Puteti sa-mi spuneti daca ati observat o diferenta semnificativa intre modelele Whistler si Cobra? Bineinteles, la modele apropiate ca si caracteristici. Ma intereseaza pt ca am o ocazie de a lua un Whistler Pro58, l-am vazut la 300 RON pe net si il pot lua cu 150RON. Dar pana acum am avut doar Cobra si nu stiu nimic de Whistler. Mersi!
17 Mai 2008, 22:26
nimeni?!
28 Mai 2008, 06:32
$1 scrie:$2imeni?!

Ia-ti Beltronics...
28 Mai 2008, 06:58
Chestia cu "Beltronics sunt cele mai bune" s-a dovedit de multe ori falsa. Au patit-o oameni cu scule super scumpe care au furat radar in conditiile in care Whistler-ul meu SL500 tipa disperat... Eu personal nu mai cred demult ca exista numai o firma care face ceva bun si restul fac doar ca sa vanda, ca daca ar fi asa ar disparea de pe piata... De asemenea, nici pretul nu e ceva dupa care sa te iei in alegere, nu intotdeauna cel mai scump e si cel mai bun. Exista teste, review-uri, experiente ale altor posesori.
28 Mai 2008, 07:53
$1 scrie:$2hestia cu "Beltronics sunt cele mai bune" s-a dovedit de multe ori falsa. Au patit-o oameni cu scule super scumpe care au furat radar in conditiile in care Whistler-ul meu SL500 tipa disperat... Eu personal nu mai cred demult ca exista numai o firma care face ceva bun si restul fac doar ca sa vanda, ca daca ar fi asa ar disparea de pe piata... De asemenea, nici pretul nu e ceva dupa care sa te iei in alegere, nu intotdeauna cel mai scump e si cel mai bun. Exista teste, review-uri, experiente ale altor posesori.
Am avut un Cobra 9500 care dadea alarme false de imi curgea sange din nas. Si care Cobra a fost 450 RON cand l-am luat. PRO RX-65-ul meu de acum tace chitic pana da de radare. Si nu am furat nici unul pana acum. Nu vorbesc de faptul ca unul mai ieftin nu ti-ar detecta radare, ma deranjeaza ca iti detecteaza si usi batante, cuptoare cu microunde, telefoane mobile, troleibuze etc.
28 Mai 2008, 09:03
OK, de acord, dar nu mai e in totalitate asa. Mai fac si altii, lumea evolueaza...
28 Mai 2008, 09:18
beltronics rx65 mi se pare cel mia bun
pretul este un pic maricel dar nu am auzit pe nimeni sa se planga pana acum
28 Mai 2008, 10:12
$1 scrie:$2K, de acord, dar nu mai e in totalitate asa. Mai fac si altii, lumea evolueaza...
Evolueaza, asa este... Dar orice produs bun are nevoie de componente bune, de testare, etc. Toate se traduc in bani si nu-mi spune ca un Early Warning 5005 la 160 RON poate fi comparat cu RX65.
La calculatoare la fel, nu poti compara o placa de baza de 1-200 RON cu una de 800-1000.
Pe langa asta mai intra si reputatia firmei, suportul de care ai parte in timp (RX65 suporta update-uri de firmware, de ex., dar nici un BIOS mai nou pentru placa de baza sau drivere mai bune nu sunt de neglijat) si nu in ultimul rand o functionare stabila in timp.
M-am ocupat de service-ul de calculatoare cativa ani buni si sunt satul de no name-uri, cu brandurile era realmente o placere sa lucrezi.
28 Mai 2008, 10:40
Ce legatura are asta cu detectoarele? Firmele amintite aici nu sunt deloc no-name.
P.S. am si eu cativa anisori in service PC (sa fie vreo 14-15), si acolo in general asa este.
28 Mai 2008, 11:36
$1 scrie:$2e legatura are asta cu detectoarele? Firmele amintite aici nu sunt deloc no-name.
Era un simplu exemplu (eu cel putin am dat un exemplu la un model/fabricant pe care nu l-am gasit in prima pagina de cautare).
Marea problema a detectoarelor zic eu ca este filtrarea semnalelor false, a interferentelor; iar aici intra diverse procesoare, algoritmi, etc.
Pana la urma nici sensibilitatea nu este de neglijat (mie mi-a detectat RX65 inainte de intrarea din pasajul de la Muncii un radar situat la iesire care batea spre Baba Novac pe celalalt sens).
P.S. am si eu cativa anisori in service PC (sa fie vreo 14-15), si acolo in general asa este.
Stiu, de aceea ti-am si dat un exemplu din domeniu...
28 Mai 2008, 11:52
AM fost anul trecut 2 saptamani prin tara. Vreo 3300km, mai multe masini. Whistler SL500 (eu), Cobra (ieftin) pe o masina, Beltronics 995 pe alta. Ei bine, al meu cel putin caraia deodata cu Bel-ul. Stiu pentru ca eram aproape permanent in contact pe statiile de emisie receptie. Intr-adevar, al meu mai caraie de nebun si in alte situatii (usi automate etc). Dar creierul meu deja filtreaza ce e fals si ce nu.
Ideea e alta: merita sa dai 700-1000RON pe un detector? Faci atatea drumuri "periculoase" incat sa fie nevoie de un aparat asa de scump?
28 Mai 2008, 16:27
$1 scrie:$2P
Ideea e alta: merita sa dai 700-1000RON pe un detector? Faci atatea drumuri "periculoase" incat sa fie nevoie de un aparat asa de scump?
Daca eviti 3 radare, il amortizezi...
28 Mai 2008, 16:30
Atunci apare alta intrebare: asta inseamna ca cei ce folosesc scule scumpe merg extrem de ilegal, adica peste limita de viteza la care se ia permisul? Ca atunci deja apare alta problema... Una e sa mearga ca mine cu 65-70 si alta e sa mearga cu 120 in localitati... Nici eu nu-s usa de biserica, dar nici cei care fac ce ziceam, nu sunt...
28 Mai 2008, 16:35
scurt si la obiect.
valentine 1, bel rx65 sau rx 75(profesional)
restul sunt savoniere cu leduri.
28 Mai 2008, 16:39
Pe ce se bazeaza afirmatia ta atat de ultimativa?
28 Mai 2008, 16:58
Unele modele de la Whistler sunt net superioare multor Cobre! In plus la Whistler raportul pret/calitate e superior Cobrelor! Asta-i parerea mea ca fost vanzator de detectoare radar.

Bel-urile sunt foarte bune dar au preturile pe masura si nu cred ca merita investitia! Eu optez pentru Whistler-ul care are cam de toate, "vede" de departe radarul si e la un pret acceptabil Nu ma refer la cel mai ieftin model!
28 Mai 2008, 20:12
$1 scrie:$2e ce se bazeaza afirmatia ta atat de ultimativa?
pe luni intregi de studiat si citit: teste, reviw-uri, comparatii. plus experienta unor cunostinte care s-au fript cu unele savoniere.
29 Mai 2008, 06:58
$1 scrie:$2tunci apare alta intrebare: asta inseamna ca cei ce folosesc scule scumpe merg extrem de ilegal, adica peste limita de viteza la care se ia permisul? Ca atunci deja apare alta problema... Una e sa mearga ca mine cu 65-70 si alta e sa mearga cu 120 in localitati... Nici eu nu-s usa de biserica, dar nici cei care fac ce ziceam, nu sunt...
La 65-70 nici nu merita sa ai detector. Si asa vitezometrul este "in fata" cu vreo 5 pe ora. Vorbesc de un decent 80-100 prin localitati, care la o masina buna cu frane pe masura nici nu se cunoaste.
29 Mai 2008, 07:02
Eu ma refer la viteza pe GPS, stiu care e eroarea la mine pe vitezometru.
Revenind, as fi curios sa facem si noi niste teste.
29 Mai 2008, 09:31
$1 scrie:$2a 65-70 nici nu merita sa ai detector. Si asa vitezometrul este "in fata" cu vreo 5 pe ora............

Chiar asa! Daca circuli cu 70 in localitati mai scazi abaterea aia de 5 km/h si ajungi la 65. In localitate limita este de 50 plus aia 10 adica 60, iar tu circuli cu 65! Te prind baietii cu radarul si te felicita, poate te si pupa ca ai avut numai 15 km/h peste limita legala! Si te iarta de amenda si de puncte!
29 Mai 2008, 12:00
Tocmai

Fix la viteze "un pic peste limita legala + 10" te doare mai rau daca te ia radarul, pentru ca pe astea le poti avea permanent, din obisnuinta...
29 Mai 2008, 13:38
Pe mine daca m-ar lua radaru la 100/h in localitate nu m-as mai oftica, pentru ca stiu c-am comis-o grav! Dar sa ma ia la 61 sau 62/h mor de ciuda!
29 Mai 2008, 16:39
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a 65-70 nici nu merita sa ai detector. Si asa vitezometrul este "in fata" cu vreo 5 pe ora............

Chiar asa! Daca circuli cu 70 in localitati mai scazi abaterea aia de 5 km/h si ajungi la 65. In localitate limita este de 50 plus aia 10 adica 60, iar tu circuli cu 65! Te prind baietii cu radarul si te felicita, poate te si pupa ca ai avut numai 15 km/h peste limita legala! Si te iarta de amenda si de puncte!
Pai daca vezi masina de politie franezi. Si 5 km/h ii pierzi in 3 zecimi de secunda.
29 Mai 2008, 16:41

Pai daca vezi masina de politie franezi. Si 5 km/h ii pierzi in 3 zecimi de secunda.
Pana vezi masina de politie, te vede radaru ca-i mai ager!

Si tot o incasezi!
02 Iun 2008, 19:59
Salut !
Am un Focus cu parbriz cu degivrare.
Stie cineva daca se poate folosi un detector in aceste conditii ? Sugestii ?
Am citit pe undeva pe net ca nu dar daca are cineva vreo idee...
Multumesc !
02 Iun 2008, 20:10
Eu am Mondeo cu degivrare si am si detector, si GPS, si nici o problema.
03 Iun 2008, 07:15
$1 scrie:$2alut !
Multumesc !
Am fost in aceeasi situatie, de mers merge, doar ca tot ce tine de semnal este diminuat cu o linie-doua. Asa ca atentie sporita ! O alternativa ar fi un detector montabil in bara...
03 Iun 2008, 10:58
Multumesc pentru raspunsuri.
Aveam o dilema.
De cel din bara stiam da' e cam scump pentru ce am eu nevoie.
03 Iun 2008, 11:29
$1 scrie:$2alut !
Multumesc !
Am fost in aceeasi situatie, de mers merge, doar ca tot ce tine de semnal este diminuat cu o linie-doua. Asa ca atentie sporita ! O alternativa ar fi un detector montabil in bara...

La masinile cu parbriz cu degivrare, detectorul se monteaza sus langa oglinda retrovizoare, unde parbrizul are gramada aia de puncticele si acolo nu mai este diminuata puterea semnalului!
Cel putin asa sustin producatorii de detectoare!
03 Iun 2008, 15:24
Eu mi l-am montat in locul parasolarului, am scos becul din plafon si il activam cu butonul aferent. Uite o poza.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- Cobra