de McChrysT » 18 Iun 2008, 10:11
Buna din nou,
Te deranjez iarasi cu o problema. Am o mare, foarte mare rugaminte la tine. Ti-am spus ca trebuie sa-mi schimb suspensia, caci pe spate este 100% terminata si probabil nici pe fata nu mai are multe zile... Ma gandisem la kit-ul acela reglabil de sase sute si ceva de Lire... dar se pare ca trebuie sa renunt la idee. Intre timp am mai facut o revizie completa si au mai aparut si alte piese pe "lista de cumparaturi", cum ar fi: rulment planetara, bieleta antirului completa, ... asa ca trebuie sa gasesc o solutie f buna calitativ, dar nu f scumpa, ca sa-mi ramana bani si de celelalte piese. In plus kit-ul acela coboara un pic garda la sol si mie mi-ar trebui ceva care sa o ridice...
Am gasit pe un link din Germania un set de arcuri ptr Ford Fusion diesel la un pret incredibil de ieftin. Problema este ca nu exista nici o descriere a produsului ca sa ma pot hotara in cunostinta de cauza.
Marea mea rugaminte - asta daca te descurci bine cu Germana - este daca poti sa afli (prin corespondenta electronica) mai multe detalii despre arcurile cu pricina.
Dau mai jos link-ul:
Este vorba despre: Suspension kit for Ford Fusion, Diesel si scrie la descriere "Spring set 35mm for Ford Fusion, Diesel".
Nu stiu la ce se refera acel 35 mm. Pe de o parte Spring inseamna arc. Pe de alta parte mai iinseamna si inaltat. Daca ar fi la ce ma gandesc eu ar trebui sa ridice garda la sol cu 35 mm, dar nu vreau sa ma pacalesc. Pot fi niste arcuri normale si ei sa fi scris acolo "spring" referindu-se la arc.
Daca creste garda la sol ma intereseaza setul.
Dar in cazul acesta poate tot ei stiu sa spuna cu ce telescoape (Marca si Model) s-ar potrivi. Ptr ca mecanicii de la reprezentante au spus ca telescoapele stock nu suporta decat o inaltare de 1.5 - 2 cm, altfel "bat" din cauza ca ajung la capatul cursei. Cele sport nici atat, alea sunt ptr arcuri mai "scurte".
Daca ma poti ajuta iti raman profund indatorat.
Si inca o intrebare. Am vazut ca te ocupi si de jante, inseamna ca nu e exclus sa te pricepi bine si la telescoape. Ce telescoape sunt cele mai bune? De exemplu de Koni ce parere ai? Unii spun ca sunt cele mai bune. Altii ca Sachs ar fi cele mai grozave.
Mai vorbim. Cu stima....
Fusion Viva X - 1.4 TDCi, ABS, ESP, ETC...