Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Subiect închis

ESP

29 Mai 2008, 14:58

As vrea sa montez pe masina ESP-ul dar nu stiu ce implica aceasta si cat ar costa toata afacere. Masina are in dotarea standard a ei, ABS+BTCS. Astept niste sugestii sau pareri daca se merita acest lucru( ma refer daca se merita sa fac aceasta cheltuiala acum si daca se poate face)?

Re: ESP

29 Mai 2008, 21:43

cam tot se poate face,dar vezi tu dai ex:8000 euro pe o masina cu abs etc dar fara sa zicem esp,apoi ca sa pui esp nu poti pune decat nou! ca la mana a doua nu cred ca vrei sigur si nici nu cred ca gasesti ,mai dai si pe asta cel putin 2000 euro ,ca doar e bosh ,apoi nu stiu daca computerul de pe masina recunoaste acea functie sau trebuie sa ii rescrii soft sau sa adaugi ceva la soft ,iar o caruta de bani .Asta e parerea mea deci ...eu unu nu as investi in asta ca nu merita mai bine vinzi masina si iei una cu esp ,sunt cativa pe forum care incearca sa puna o amarata de incalzire pe oglinzi si nu se merita dar ESP :)

29 Mai 2008, 22:17

nu vreau sa fiu inteles gresit, eu nu vreau sa aceasta functie musai, asta numai daca ar fi fost un pret acceptabil. Masina pe care o am acum am cautat-o destul pe net ca sa o gasesc si am renuntat la ESP ca sa aiba KM putini. Am gasit cu ESP dar aveau kilometri carca. Am deschis TOPICUL pentru informatii dar daca m-ar costa 3000 de euro fii sigur ca nu as face schimbarea, eu ma gandeam la ceva pana in 500 euro maxim.

29 Mai 2008, 23:48

esti primul pe care il aud ca vrea sa puna ESP pe masina :| ....mai sunt si altii la care ma minunez...de ex cu AC...unii au reusit...dar ESP ?!

30 Mai 2008, 00:40

$1 scrie:$2u vreau sa fiu inteles gresit, eu nu vreau sa aceasta functie musai, asta numai daca ar fi fost un pret acceptabil. Masina pe care o am acum am cautat-o destul pe net ca sa o gasesc si am renuntat la ESP ca sa aiba KM putini. Am gasit cu ESP dar aveau kilometri carca. Am deschis TOPICUL pentru informatii dar daca m-ar costa 3000 de euro fii sigur ca nu as face schimbarea, eu ma gandeam la ceva pana in 500 euro maxim.

=)) =)) =))
La Matiz mi-au dat un pret de 2000 EUR pentru montarea AC pe o varianta E...
Si tu de 500 EUR vrei ESP...? Cred ca in zona asta se zbate pretul doar daca il comanzi de la inceput pe masina.

30 Mai 2008, 09:34

Am inteles aspectul. Se poate inchide topicul, multumesc celor care au raspuns. Asa cum am mai spus am vrut sa-mi fac o idee asupra costurilor pe care le implica montarea acestui echipament.
Subiect închis