Arhiva sectiunii Boutique (promotionale ClubFord)
22 Mai 2008, 18:59
1.Timisoara-ciacly-1 set
23 Mai 2008, 22:00
UPDATE : Din pacate, am avut niste probleme si nu am apucat sa ii expediez. Luni voi merge la posta/curier dupa caz.
Acum sunt pregatiti , ambalati si etichetati :
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

28 Mai 2008, 19:48
UPDATE :Starea suportilor :
trimisi .
Daca cineva dintre cei care au platit nu se regaseste in lista de mai jos, il rog sa ma contacteze URGENT!!De asemenea, va rog sa imi confirmati cand ii primiti. Doamna de la posta mi-a spus ca ajung in 4 zile.Prin Posta :
mschumy
sorin1972
danim
Andoruls
jo_2k
burly
ccopoiu
amorak
lyvmh
ciubotaru
Chitilin
hyperion_fre
cosmarinescu
silviupn69
ady77theo
adorian
Black Cat
ariana
adris1919
ambiente2006
Prin Curier : (aici am avut bafta, fix cand sa ies din bloc sa merg la posta, trece o masina FanCurier prin fata - am oprit-o si i-am dat pachetele

)
Kugarth
forbidden27
KAP + moiseciprian
Intalnire bucuresti :
DGAlexandru
adicristea
Pretorian
jeutzu_99
Laurentiu84
Almanahe
29 Mai 2008, 10:54
Suuuuuper!
abia ii astept.
Mor de nerabdare.
Cand i-ai trimis?
29 Mai 2008, 18:11
MULTUMIM PT EFORT
29 Mai 2008, 18:48
$1 scrie:$2b]UPDATE :
Starea suportilor :
trimisi .
Daca cineva dintre cei care au platit nu se regaseste in lista de mai jos, il rog sa ma contacteze URGENT!!De asemenea, va rog sa imi confirmati cand ii primiti. Doamna de la posta mi-a spus ca ajung in 4 zile.Prin Posta :
mschumy
sorin1972
danim
Andoruls
jo_2k
burly
ccopoiu
amorak
lyvmh
ciubotaru
Chitilin
hyperion_fre
cosmarinescu
silviupn69
ady77theo
adorian
Black Cat
ariana
adris1919
ambiente2006
Prin Curier : (aici am avut bafta, fix cand sa ies din bloc sa merg la posta, trece o masina FanCurier prin fata - am oprit-o si i-am dat pachetele

)
Kugarth
forbidden27
KAP + moiseciprian
Intalnire bucuresti :
DGAlexandru
adicristea
Pretorian
jeutzu_99
Laurentiu84
Almanahe
pana la urma cel care nu il mai vrea il mai vrea? sau e al meu?
29 Mai 2008, 19:28
Nu i-am dat pe toti, mi-au ramas cativa. Dupa ce confirma majoritatea de primire, o sa incep sa ii dau si pe cei ramasi.
Suportii au fost trimisi la data mesajului.
29 Mai 2008, 19:33
ok, in cazul asta stau mumos in banca mea si astept!
P.S.: pe cel de la romcar deja l-am traznit si sta numarul sa cada, deci cu cat mai repede cu atat mai bine!
30 Mai 2008, 13:25
Au venit suportii.
Multumesc toxicristi.
Merg acum sa ii ridic.
30 Mai 2008, 13:49
Au venit suportii....multumesc mult..astept sa se mai racoreasca afara sa merg sa ii montez...inca odata...multumesc
30 Mai 2008, 16:57
eu inca nu am apucat sa ii ridic

dar sigur ii arestez
30 Mai 2008, 17:00

La mine inca n-au ajuns! Trebuie sa mai astept pana luni!
30 Mai 2008, 17:30
Am primit suporti maine am sa ii montez. multumesc
30 Mai 2008, 19:42
Azi i-am luat si eu.
good job toxicristi
30 Mai 2008, 20:26
Eu unu i-am si montat.
Se vede si stikerul de la black cat, si nu in ultimul rand, ultima achizitie: ornamentul de esapament.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

30 Mai 2008, 20:43
Si ornamentul de toba nu ti-a placut?
30 Mai 2008, 20:52
....i-am primit si eu; foarte multumit si sunt deja pe masina.
Good Job Toxicristi (multam' fain - var. romaneasca

)
30 Mai 2008, 21:14
Eu am primit ieri suportiii si azi tricourile.A fost saptamina cadourilor pentru mine.Multumiri toxicristi
30 Mai 2008, 22:07
Cu placere la toata lumea
30 Mai 2008, 22:43
$1 scrie:$2i ornamentul de toba nu ti-a placut?

Discutat pe mess,

imi place!

Spatele masinii se vede frumos!
31 Mai 2008, 17:54
sal .
am si eu am o mica sansa sa prind ceva suporti ?
31 Mai 2008, 19:16
sal au mai ramas suporti??? daca nu, toxicristi ma poti avea in vedere pt o comanda viitoare??? ms mult, raman dator
31 Mai 2008, 22:36
Doresc sa le transmit multumiri speciale lui
octav_m si lui
Alex Lupu pentru ca au fost dispusi sa preia si sa transporte suportii celor care au optat sa ii ridice din Bucuresti

Mai departe inca nu stiu cum o sa decurga.
O sa va tin la curent cu a doua lista, dupa ce imi vor fi confirmate expedierile din prima.
De urmatoarea comanda nu cred ca ma voi ocupa tot eu, ci asociatia
31 Mai 2008, 23:18
Salut Toxicristi, au ajuns suportii de numere si la mine

Sunt super multumit de calitatea lor. Arata ft bine pe masina. Ma bucur ca am reusit sa imi iau si eu.
Merci mult pentru ajutorul acordat si pentru promptitudinea de care ai dat dovada.
Respect maxim!
01 Iun 2008, 21:56
$1 scrie:$2u am primit ieri suportiii si azi tricourile.A fost saptamina cadourilor pentru mine.Multumiri toxicristi
Multumiri toxicristi, mirceamc dar nu in ultimul rand KAP (d-na Maria care mi le-a inmanat personal! -ocazie cu care i-am remarcat si super Focusul sedan
Am primit si suportii, si tricourile, sunt super toate!
Multumesc frumos!
Ma trec pe lista pentru autocolante
02 Iun 2008, 11:59
$1 scrie:$2b]UPDATE :
Starea suportilor :
trimisi .
[Prin Curier : (aici am avut bafta, fix cand sa ies din bloc sa merg la posta, trece o masina
FanCurier prin fata - am oprit-o si i-am dat pachetele

)
Ai gasit cea mai slaba firma de curierat din tara ...
Inca nu au ajuns suportii asa ca m-am uitat pe site la ei sa caut un numar de tel.
Am gasit un numar de Orange la care sun si IMI INCHIDE!!!
OK, mai au un numar de fix. Sun si pe ala, raspunde o ... domnisoara si imi da un numar de Vodafone din Brasov. Ok sun pe Vodafone si o ... alta domnisoara imi zice ca fara numarul de expeditie nu-mi poate da informatii. Intreb informativ cam in cat timp fac ei livrarile de felul lor si are tupeul sa imi zica "In 24 de ore". Ii explic cam de cand astept eu si imi zice ca sigur s-a intamplat ceva cu expeditorul! Geee, Toxicristi, esti ok?

Da-mi si mie numarul ala faimos de expeditie, sau da tu un telefon ametitilor alora sa vedem ce s-a intamplat! (Numarul de vodafone din Brasov: 0723.21.21.96)
02 Iun 2008, 13:10
salut.sunt nou pe aici.imi spune si mie cineva va rog cum pot obtine si eu o pereche de suporti?stima.
02 Iun 2008, 13:32
suportii au ajuns cu bine la destinatie (cu posta romana)
multumesc frumos Cristi!