...... am avut drum lung pana la Piatra

( deh bucurestenii si brasovenii sunt mult mai aproape

). Am intarziat putin cu postul ca naah, trebuia sa impac si capra si varza (eu am fost la karting), dupa care a urmat si mall-ul, metro, selgros ( Dinu, tu cunosti cel mai bine prbl. asta ,cred, avand antecedente in familie - vezi ca de asta ai depasit bugetul azi ca a fost sotia la cumparaturi

).
"Una peste alta,.....si eu sub ele

" ce sa va spun, mie unul mi-a placut ( +sotiei +topilului). Atmosfera destinsa de inceput de vacanta (ahh cat mai e pana acolo), masini frumoase, unele mai tunate ,altele mai putin, unele mai reusite , altele traznet, adrenalina maxima pe pista si distractie la fel in tribuna (bineinteles la adresa celor de pe pista

; acum pot spune ca am si eu un avantaj ca nu m-am dat cu kartul), jucarii pentru copii ( nr. sa-ti traiasca Razvane ,bibiu' ) si pentru oameni mari(kartul), zi senina si calduroasa (unii chiar si fara voia lor au furat putin bronz), OAMENI respectuosi, la locul lor si ar mai fi multe de spus dar deocamdata ii dau cu putina frana, lasand loc si celorlalti sa-si exprime parerile.
Astazi noi am reusit si ne-am atins telul, adica , oameni mari ce am dat putin in mintea copiilor ( recreere +o nota de joaca) ,sa vedem daca maine copii (1 iunie) vor reusi sa dea in mintea celor mari

!?
Exact cum spunea si mister Vali mai sus ,pozele si filmuletul vor aparea si ele dar cred ca cel mai devreme maine !
Multumiri tuturor ce au participat la acest eveniment si nu in ultimul rand organizatorilor !!!!
L.E. Un singur regret pot spune ca am, ca nu am reusit sa aud bazaiitul libelulei negre(GTI)