ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
27 Mai 2008, 08:05
$1 scrie:$2ra o
buburuza in luni seara pe la 9 si ceva 10 seara, am depasit-o pe calea giulesti. din pacate
cu eram in masina mea, eram cu un vectra argintiu cu geamuri fumurii chiar si in fata si
nu am putut sa vad daca cine era.
aveam vreo ceva viteza, poate chiar 100+, ca ma grabeam sa ajung acasa. dar in orice caz, avea numarul ceva de forma B-00-XOT. apoi am vazut-o trecand pe strada Pascal Cristian, prin fata caminului, dar eram in plina manevra de parcare si iar am scapat-o. stie cineva cine e?>
si am mai vazut pe cineva azi, dar era fara masina si jur ca imi scapa numele. e baiatul ala cu ochelari cu plasa de bagaje peste mingea de baschet in portbagajul de la Tournier.

27 Mai 2008, 09:31
Krupy acum jumatate de ora la semafor la Eroilor.
27 Mai 2008, 09:39
bogda1313
Eram si eu mai in spate, avand intre noi 2 masini. Te-am reperat insa n-am putut sa te salut-flashuiesc-claxonez, ca probabil mi se urcau ceilalti in cap!! Si cum nu sunt din categoria "iincepatori cu tupeu" am lasat-o usurel, ca aveam treaba la Medsana.Acum am ajuns acasa.
27 Mai 2008, 10:09
Fusion b 62 vmk, suporti, sticker. Pe la unirii de dimineata.
N-am claxonat ca eram in dreapta

intr-un clio ma duceam sa dau testarea pt. reducerea perioadei de suspendare
27 Mai 2008, 10:14
$1 scrie:$2usion b 62 vmk, suporti, sticker. Pe la unirii de dimineata.
N-am claxonat ca eram in dreapta

intr-un clio ma duceam sa dau testarea pt. reducerea perioadei de suspendare

B62VWK - eu eram. De obicei nu sunt prin zona pe la ora aia (sunt mult mai matinal). Bafta!
27 Mai 2008, 14:29
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ra o
buburuza in luni seara pe la 9 si ceva 10 seara, am depasit-o pe calea giulesti. din pacate
cu eram in masina mea, eram cu un vectra argintiu cu geamuri fumurii chiar si in fata si
nu am putut sa vad daca cine era.
aveam vreo ceva viteza, poate chiar 100+, ca ma grabeam sa ajung acasa. dar in orice caz, avea numarul ceva de forma B-00-XOT. apoi am vazut-o trecand pe strada Pascal Cristian, prin fata caminului, dar eram in plina manevra de parcare si iar am scapat-o. stie cineva cine e?>
si am mai vazut pe cineva azi, dar era fara masina si jur ca imi scapa numele. e baiatul ala cu ochelari cu plasa de bagaje peste mingea de baschet in portbagajul de la Tournier.

era 1 noaptea, eram si eu obosit, deh, sesiunea. repede sari sa ma omori...
singurul lucru care chiar asa l-am vrut e : aveam vreo ceva viteza. mi s-a parut mie ca suna bine! in rest...sunt praf.
promit ca nu mai scriu nimic in noaptea de dinaintea examenului.
31 Mai 2008, 14:43
L-am vazut eu pe dl Presedinte aseara, pe la 23 si ceva, pe splai pe la eroilor... Eu eram intr-un taxi, el mergea la consum.
31 Mai 2008, 14:59
Vazut adispan si KomandatuR in parc la Izvor, luat tricou, platit si zburat la cheltuit bani in supermarket.
31 Mai 2008, 18:19
31 mai 2008, soare, caldura mare si citreva mese de tzongping....ati ghicit m-am vazut la Izvor cu komandatur si adispanul, nu le-am facut poze..

31 mai 2008, Carrefour Orhideea, soare, lume multa, aglomeratie, parchez masina in spatele unui Focos. imi sare in ochisori stikerul, apoi suportul de numar...te-am prins, te-am fotografiat! il vad pe cetatean ca se apropie de masina....e cu sotia si copilul, ma duc la el si ma prezint, pare surprins. l-am luat prin surprindere! i-am spus sa se uite pe site ca l-am pozat. uite poza:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

01 Iun 2008, 10:57
01-06-2008 vazut masina Danielei (cred ca ea era) in fata blocului meu, pe Pantelimon.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

01 Iun 2008, 13:20
Opaaaaaaaaaaaaaaaaaa, te-am prins, vrajitoareo!!
01 Iun 2008, 19:32
$1 scrie:$21-06-2008 vazut masina Danielei (cred ca ea era) in fata blocului meu, pe Pantelimon.
Offf

si eu o caut prin CT
In alta ordine de idei .. pe la 12:20, in Bucuresti, pe Chei, la Universitatea aia de la Timpuri Noi, parcata pe trotuar/banda a 3-a, era o fiesta albastru deschis, nr de DB? 82 DDD.
Eram la volan, cu ceva viteza, detectorul piuia, nu am apucat sa vad prea bine nr.
01 Iun 2008, 21:41
B-69-KYJ, flash si salut la semaforul de la Vatra Luminoasa. Ora 20:30.
01 Iun 2008, 23:25
$1 scrie:$21 mai 2008, soare, caldura mare si citreva mese de tzongping....ati ghicit m-am vazut la Izvor cu komandatur si adispanul, nu le-am facut poze..

31 mai 2008, Carrefour Orhideea, soare, lume multa, aglomeratie, parchez masina in spatele unui Focos. imi sare in ochisori stikerul, apoi suportul de numar...te-am prins, te-am fotografiat! il vad pe cetatean ca se apropie de masina....e cu sotia si copilul, ma duc la el si ma prezint, pare surprins. l-am luat prin surprindere! i-am spus sa se uite pe site ca l-am pozat. uite poza:
Cred ca daca mai cautai, ma vedeai si pe mine, tot cu sotia si cu unul din copii...
Si la fel ca tine, am trecut inainte pe la mese sa intru in posesia tricoului.
02 Iun 2008, 07:46
$1 scrie:$2-69-KYJ, flash si salut la semaforul de la Vatra Luminoasa. Ora 20:30.
da recunosc, eram in dreapta
ma intorceam de la socri, si luasem niste beri la bord, asa ca era soata la volan!
02 Iun 2008, 11:39
vazut azi una bucata Krupy pe Colentina. si tot azi, pe Stefan cel Mare, una bucata buburuza alba, don't know the owner...era o EA, dar cum eram cu pasagera in dreapta, nu am putut sa fac prea multe...deci...ramane o enigma...
dovada...
P.S. : scuze de claritate, dar am dat cu zoom-zoomu-n ea, ca era departe...(am depasit-o pana la urma, normal

)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

02 Iun 2008, 12:18
Ka-ul alb cred ca e al Oanei (nu wanna).
02 Iun 2008, 12:22
$1 scrie:$2a-ul alb cred ca e al Oanei (nu wanna).
si mie mi s-a parut ca seamana cu masina din profilul ei, dar nu sunt sigur.
apropo, am vazut ca tu nici macar nu esti in lista cu posesori de ka-uri...
se poate dom'le?
02 Iun 2008, 12:34
Ba sunt, in jur de 33 parca.
[Later Edit]Da, 33 eram, dar cineva a copiat gresit si am ajuns 32.
02 Iun 2008, 13:16
$1 scrie:$2azut azi una bucata Krupy pe Colentina.
da am vrut sa-ti fac si eu poza dar nu mai aveam baterie la telefon
Tot astazi pe la ora 09.10 am vazut si eu pe la cotroceni un FOCUS ST Alb cu dungi albastre B-70-VZU era langa mine pe banda alaturata, apoi in spate si la final in fata mea si apoi nu l-am mai vazut ca doar era ST
03 Iun 2008, 19:06
$1 scrie:$2a sunt, in jur de 33 parca.
[Later Edit]Da, 33 eram, dar cineva a copiat gresit si am ajuns 32.
Offtopic: nu a copiat nimeni gresit, doar ca unul dintre posesori, acum are fiesta ... so, am modificat lista
03 Iun 2008, 22:38
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut azi una bucata Krupy pe Colentina.
da am vrut sa-ti fac si eu poza dar nu mai aveam baterie la telefon
Tot astazi pe la ora 09.10 am vazut si eu pe la cotroceni un FOCUS ST Alb cu dungi albastre B-70-VZU era langa mine pe banda alaturata, apoi in spate si la final in fata mea si apoi nu l-am mai vazut ca doar era ST

nu mai aveai baterie...de ce nu recunosti dom'le ca nu ai avut timp sa imi faci poza...ca doar am 10 horshi mai mult decat tine...

:):)
04 Iun 2008, 10:22
Azi-dimineata pe Bd. Rm Valcea BXXNGN cu sticker "regulamentar"
04 Iun 2008, 15:45
Azi, octav_m pe la universitate.... gata, ai scos focusul din service?
04 Iun 2008, 16:06
Ar fi culmea sa spuna ca nu

. Să să plimbe şi copiii lu' meşteru' dă la servis.
04 Iun 2008, 16:11
chiar, l-ai vazut pe octav sau ai vazut masina lui` octav?
de-asta e bine sa faci poze...sa te duci frumos cu poza in mana si cu citatia ptr proces direct la service?
ar putea sa-ti spuna ca vroiau sa ti-l testeze, ca sa fie siguri ca e 100% in stare de functionare.
Dar din cate stiu eu , Octav a scos masinuta, a fost si la Bacau cu ea... sper ca nu ma insel...
04 Iun 2008, 18:26
A scos-o și o s-o bage din nou în service se pare
04 Iun 2008, 18:43
era el la volan, intrebarea era retorica.... gen

...cum adica o sa intre iar in service? ce a mai patit?
04 Iun 2008, 18:46
Și-a șifonat bara spate într-un crater. Scrie în topicul cu întâlnirile de seară.
08 Iun 2008, 12:33
vazut sambata pe la 11 in piata unirii Focus 2 negru cu sticker cu numar FLX parca sau FXI ceva...eram in spatele lui tot cu un focus negru...claxonat, flashuri, fluturat cu mana dar fara raspuns...cand am trecut pe langa un tanar domn si o domnisoara se uitau ciudat la mine

tot sambata, dar pe la 14:00 mondeo nou cu nr WAR ..a depasit coloana la semafor la baneasa