Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Pentru Buzoieni

28 Mai 2008, 16:31

Echipa e la fel.Poate acum ceva mai atenti ca trebuie sa faca vanzare in noua locatie ;) .In rest totul e ok.La buna vedere.

28 Mai 2008, 16:52

imi pare ca era un adrian pe la vanzari pe acolo?ceva cunostinte? :D

28 Mai 2008, 17:50

Pe Simona o cunosc.Ea mi-a vandut masina.E o tipa de treaba,poti vb orice cu ea si te ajuta daca poate.Astept cu nerabdare KUGA.In fotografii e f.frumoasa ,sa vedem in realitate si mai ales la pret.

28 Mai 2008, 22:17

ceva preturi de service? chestii dinastea marunte...ca de ex daca te poti duce cu piesele tale? poate stiti ca la skoda e hotie pe fata....aici? sper ca astia de la skoda sa-si fi gasit nasu :D sa le dea ford peste nas :D

29 Mai 2008, 00:46

Salutare baieti.Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum cam de multicel dar am avut alte treburi.Vad ca au mai aparut baieti noi pe aici. Salutari Andy.Tazz te-ai laudat cu niste jante dar rezultatul vizual e inca 0. Fa si tu niste poze sa le vada si cei din deplasare.Sa ne vedem cu bine sper cam intr-o luna.

29 Mai 2008, 13:44

Pai hai, trompy, pana vii acasa sa-ti satisfac curiozitatea...Si hai odata acasa, ca avem nevoie de forta de lucru... :D Bafta si ai grija de tine acolo!
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC000321.jpg

29 Mai 2008, 13:56

tot inspre ciolanu ha? :))

29 Mai 2008, 17:45

Daca era dupa mine, m-as fi dus spre Siriu...dar n-a fost sa fie. Si oricum a plouat ca draq in ziua aia... :|

29 Mai 2008, 22:23

sper ca asa sunt cauciucele ...nu le-ai vopsit tu p-acolo :-s zici ca e jeep

30 Mai 2008, 11:02

Ba...da, le-am vopsit eu, cu un creion special de scris pe cauciucuri...e "de efect" si tre' sa recunosti ca arata kiar bine... :-"

30 Mai 2008, 15:19

Apropos de reprezentanta Ford Buzau.....deschiderea oficiala e pe 18 iunie...

30 Mai 2008, 15:22

Eu nu mai am "fiestuta"...da' sper sa ma primiti si pe mine la cate o intalnire....

30 Mai 2008, 18:04

cu placere :)) poti sa ai orice masina

tazz...nu recunosc...ca nu prea-mi place....se poarta la jipane schema aia, la F1 si la masini sport gen ST 170 ;) pe niste jante jmechere 17 18 cu talon mic rau...important e sa-ti placa tie...tu "o porti" ;)

02 Iun 2008, 20:08

unde recomandati sa schimb distributia? am piesele......ieftin si bun :D

02 Iun 2008, 20:35

Catalin nu poate?

02 Iun 2008, 22:56

poate dar vreau sa mai cunosc si altii...... baiatul are si servici...si nah

03 Iun 2008, 10:43

$1 scrie:$2oate dar vreau sa mai cunosc si altii...... baiatul are si servici...si nah

ti am scris pe pm ca ti recomand un mecanic bun...e socra miu....el mi a facut motoru dupa ce am comis o cu distributia....iti las nr meu de tel si daca te intereseaza....ma contactezi...il scriu aici sa mai vada si altii...cine stie...poate le sunt de folos...0744313609.
si acum sa salut toti forumistii din buzau si nu numai...azi am descoperit sectiunea asta...poate ,cine stie,o sa vin si io pe la intalniri d astea de fordisti din bz...
apropo,rayman lucrezi la kenvelo?ca am vaziut foca ta pe acolo de cateva ori...:D

03 Iun 2008, 23:51

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2oate dar vreau sa mai cunosc si altii...... baiatul are si servici...si nah

ti am scris pe pm ca ti recomand un mecanic bun...e socra miu....el mi a facut motoru dupa ce am comis o cu distributia....iti las nr meu de tel si daca te intereseaza....ma contactezi...il scriu aici sa mai vada si altii...cine stie...poate le sunt de folos...0744313609.
si acum sa salut toti forumistii din buzau si nu numai...azi am descoperit sectiunea asta...poate ,cine stie,o sa vin si io pe la intalniri d astea de fordisti din bz...
apropo,rayman lucrezi la kenvelo?ca am vaziut foca ta pe acolo de cateva ori...:D

=D> te-ai prins ! ;)

04 Iun 2008, 20:56

$1 scrie:$2atalin nu poate?

Salut Tazz am vazut jantele. Sunt super tari. Imi plac mult. Sa le stapinesti sanatos si atentie la borduri.

04 Iun 2008, 21:10

Sar'na de urari. Mersi, chiar nu intentionam sa dau cu ele de obstacole, mai ales acum, ca tre' sa le schimb cu unele mai mici (cel putin, asa ar trebui...). Ai grija de tine si de baieti si sa ne vedem sanatosi acasa... :D/ :-h

05 Iun 2008, 00:12

dc sa le schimbi?

05 Iun 2008, 11:53

SAluti a tuti!!! Nu am mai vb de mult cu voi....Cum ma stie domnu' Mihai sunt calator de meserie si nu am avut nici un fel de acces la internet pe unde am ajuns lunile astea...Ce ziceti de un meeting pe la buzau saptamanile astea? Mi-e dor de voi....:D

05 Iun 2008, 12:55

salut rusule! se face :D

05 Iun 2008, 15:38

cine se combina la un spray pt AC ?

05 Iun 2008, 17:43

sprayul ala e pt o singura folosire...adik pt o sing masina

06 Iun 2008, 12:10

http://www.mafra.ro aruncati un ochi..... comanda tre sa fie MINIM 65 ron !!! livrarea este gratuita....eu vreau 2 spray-uri unu pt tapiserie si unul pt borduri in total 22 ron.....hai sa ne-adunam la o comanda :D s-ar putea sa mai vreau si ceva pt cauciuce :D vedem....ai sa va vaz cum va miscati!

06 Iun 2008, 14:06

Salutare tuturor. Si eu sunt tot din Buzau, ma inscriu si eu pe lista asta mare de forumisti din BZ.

06 Iun 2008, 20:34

bine ai venit !!!

08 Iun 2008, 15:26

praf...nu vrea nimeni nimic.......treaba voastra

http://www.mafra.ro

09 Iun 2008, 16:09

Mah...mie vad ca-mi trimite netu' optional mesajele de pe topicu' asta... :-?? ...despre ce spray de AC era vorba? Cumva unu' ca sa dispara mirosul acela neplacut dupa o perioada mai lunga de neutilizare? Daca da, ma bag eu... :D Apropo, n-ai mai zis nimic de polish-ul ala, iar Pastele a trecut cam de multisor... :-/
Răspunde