Un pic offtopic sry
Pe frati-miu l-au lasa sa iasa din service-ul reprezentantei (dupa revizie) cu ulei care-i curgea dintr-unul din radiatoare, probleme la frine (discuri ovalizate). Tot pe sistemul e ok, poti sa mergi cu ea. Drept care la maxim o saptamina a reusit 3 accidente in 2 zile

din fericire doar cu masini (din cauza frinelor evident). Ma rog, nu era la Ford ci la un Pajero dar...intelegi ce vreau sa spun. Eu la receptie ii pun sa-mi arate ce au facut si sa-mi arate piesele pe care le-au schimbat (atit ce au dat jos, cit si ce au montat).
In general exista trei motive pentru care nu ti-ar schimba ceva:
-
Categoria Neplacut: e masina in garantie si ar trebui sa-ti schimbe pe garantie (banul lor). La asta incearca sa te descurajeze cu timp de asteptare exorbitant ca tre sa trimita piesa la verificat samd.
-
Categoria Teapa pe Fata: iti zic ca ti-au schimbat dar de fapt nu caz in care iti arata niste piese, oricum 90% din clienti nu stiu ce sunt alea caz pt care bine sa-ti arate piesa schimbata si pe masina unde se vede o piesa noua mai ales daca e motorul murdar (un alt motiv pentru a nu-ti spala motorul

)
-
Categoria Idiotenie: n-are chef mecanicul, tre sa plece, e prea complicat, merge si-asa
Pina acum nu am gasit decit 3 locuri unde nu au incercat sa-mi traga teapa sau sa-mi "recomande" sa mai schimb altceva: un service de tobe, un electrician de care din pacate nu am mai dat si Sorin. Eu m-am obisnuit sa stau linga ei sa-i vad ce fac inca de cind aveam dacia.
Revenind la problema ta, s-ar fi putut uza prematur si din cauza fuliei daca are joc sau mai stiu io ce. Mi se pare ca era un thread pe undeva legat de fulie