ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
24 Aug 2006, 10:27
Deocamdata sunt doar niste desene pe calculator...care da, arata bine.
Peugeot este cea mai buna masina frantuzeasca dupa parerea mea.
Bafta
24 Aug 2006, 10:58
Ce ar fi sa o dam putin in matematica?
De cate ori se cuprinde calutii matale in cei 700 de la 908?? :icon_mrgreen:
Ca sa nu mai spunem de preturi, unde probabil in lei vechi va fi ca un nr. de telefon din State... cu interior cu tot!!!
P.S. Design-ul de le Peugeot imi place si mie... De ex.: 206/307/407/607 si acest 908... Superbe!
24 Aug 2006, 11:15
DA da, vezi sa nu.....alta masina furata ca design de francezi...plagiatori....uitati aici sursa de design
http://paultan.org/archives/2005/08/12/ ... -excelero/
24 Aug 2006, 12:01
zanga nu ai de unde sti cine dupa cine s-a luat.......concept 907 exista de f mulkt timp si seamana f mult cu 908...... oricum masina celor de la bentley imi ridica parul de pe mana.....sa o vezi trecand pe langa tine pe sosea ii faci loc
24 Aug 2006, 12:03
Nu e Bentley !! .....e Maybach :icon_mrgreen: si spre deosebire de peugeot, masina s-a si construit...si culmea motiviul a fost testarea unor cuciucuri fulda la peste 300 km/h :icon_mrgreen:
24 Aug 2006, 12:08
Da, sunt frumoase amandoua... parca Maybach-ul... ca e real....
Cred ca are din elementele de design de la maybach.... problema e ca cei de la peugeot s-au "fofilat" atat de bine incat cu mici modificari.... au facut ca sa scape de plagiat...
iar daca ii intrebi, vor spune a nu seamana.....
eu spun ca spatele nu prea seamana...
cat despre fata... daca schimbi usor spoilerul si pui sigla de Maybach..... e :icon_mrgreen: Maybach!!!
Uite o chestie pe care la germani...nu prea ai s-o vezi.. asta cu furtaciunile de la alti producatori......
24 Aug 2006, 12:20
spatele e de la noua clasa e si c de la mercedes.. rusinos asa putin, dar in fond de aia nu avem aici peugeot 206 sau 406 ci fiesta sau mondeo. e un design reusit, pacat ca e facut de altii insa
24 Aug 2006, 17:59
zanga am vrut sa zic maybach......a fost doar o greseala de tipar

........ acuma daca e sa o luam care dupa ce se inspira o sa vedem ca jumate din masinile de pe glob sunt luate dupa altele........Cielo dupa opel kadett, Dacia logan cica unii dupa bora desi in afara de spatele urat nu imi zice nimic a Bora, Focus1, Golf 5, Peugoet 307 arata toate la fel...cel putin in fata cu foarte mici diferente, si putem tot continua......
24 Aug 2006, 20:28
Sincer Golf 5 si 307..sunt mult mai urate in fata decat Focus1..parerea mea :icon_mrgreen:
25 Aug 2006, 07:38
eh....parerile sunt imaprtite

....307 a fost prima mea masina in 2002.....prima dragoste

.....o masina superba dar la 90 cp cam puturoasa.....desi avea la dotari inclusiv stergator automat si faruri automate.....
26 Aug 2006, 10:10
Nu stiu ce asemanare vedeti voi intre cele 2 masini ca eu nu vad nici una. Poate dupa cateva beri incep vor semana. Peugeot da posibilitatea in fiecare an echipei de design sa arate ce poate si drept urmare scot cate un concept an de an. Nu va speriati, nu o sa produca peugeot niciodata asa ceva.
27 Aug 2006, 15:03
din pacate..........
31 Aug 2006, 12:35
s-au chinuit destul, e clar, dar tot seamana cu fiesta.
daca-mi gasiti cele 32 de puncte comune pe care le-am gasit si eu, va promit ca beau cu voi o bere :icon_cool:
31 Aug 2006, 12:42
Pai hai sa incercam:
1) e masina, ca si Fiesta;
2) are 4 roti;
3) poate fi de diverse culori;
4) are faruri/pozitii;
5) are portbagaj;
6) are volan/schimbator de viteze;
7) are scaune pentru sofer si pasageri;

are parbriz si geamuri "de jur imprejur";
9) merge cu benzina/motorina;
10) are indicatoare de bord (vitezometru, etc);
11) are frana de mana;
12)... na ca incep sa termin punctele comune... :icon_lol:
Trebuie sa recunosti ca le-am si grupat dupa caracteristici (nu am pus de 4 ori cate un scaun, etc...) :icon_mrgreen:
31 Aug 2006, 12:57
ahhh, deshidratatilor, ce nu ati face voi pentru o bere. :icon_lol:
31 Aug 2006, 15:20
:Banane35: