Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Probleme GRave SERVO ?

06 Iun 2008, 20:40

Salut ,am un prieten care are un ford mondeo berlina din 2004 deasel ,aseara s=a tot jukat ,invartit cu ea ,cerculete nebuni ,azi cand a venit la munca a zis ca nu mai are servo directie pe ea ,am deschis capota sa verific uleiul de la servo si stiind ca trebuie sa fie rosu,rosiatic ,al lui era NEGRU TucI ,de nici nu ziceai ca e ulei de servo,SA FIE oare doar uleiul de vina ?eu stiu cand se duce uleiul ca devine transparent nu negru? si pe unde se schimba,sed desface,ca sa ii bag ulei nou ,si de care daca stiti ?
MULTUMESC

Re: Probleme GRave SERVO ?

07 Iun 2008, 17:09

cand se duce pompa servo, uleiul il gasesti sub masina :))
cel putin eu asa am patit

09 Iun 2008, 21:52

E posibil sa fie dusa pompa si fara sa curga uleiul pe undeva...pur si simplu nu mai face presiune.

09 Iun 2008, 22:25

Daca nu ma insel eu la Mondeo Mk3 diesel pompa de servodirectie este actionata separat de o curea dedicata. Nu cumva e rupta cureaua asta?

10 Iun 2008, 10:01

huffy ,zice ca cika sau dus pinioanele de acolo si de aceea e uleiul negru

10 Iun 2008, 21:03

Uleiul ala ar trebui sa-l schimbe si sa vada pe urma cum merge.

13 Iun 2008, 09:24

rog un moderator sa inchida topikul Multumesc

13 Iun 2008, 12:22

S-a rezolvat sau nu mai vrea ajutorul nostru? :D

13 Iun 2008, 22:48

nu ,dar daca nu stie nimeni de unde vine buba.i-am sugerat sa isi faca o programare la ford sa ii zica precis,un mecanik de la renaul a zis ca cika e pompa dar decat sa dea 9 mil pe pompa si sa fie din caseta mai bine se duce la un test

05 Sep 2008, 23:02

REzolvat ,s-a dovedit a fii caseta si pompa defecta,cost manopera +piese SH 32 milioane ,:))Necazul omului ce sa faca
Răspunde