de KomandantuR » 10 Iun 2008, 16:15
Nic, de la mine de pe canapea s-a vazut ca Polonia a jucat mai bine decat noi. Parerea generala e ca Rom-Franta a fost cel mai slab meci din primele 3 zile. Zic si eu, BRAVO LOR ca au ajuns acolo, dar nu e pacat sa te duci la mica ciupeala? Un punct de aici, poate un punct cu Italia, poate Olanda nu se forteaza si joaca cu rezervele... Eu unul prefer sa vad un joc spectaculos, fara bubuituri din aparare, chiar daca pierdem la final. Parca nu au fost barbati, vorba reclamei... Cred ca suntem cu totii de acord ca Franta era de batut. Imi veti da exemplul Greciei. Nu-mi amintesc mai nimic din meciul acela si a fost acum 4 ani. In schimb nu pot uita semifinala Franta-RFG de acum multi, multi ani. Cred ca sunt in stare sa spun jumatate din echipa Frantei pe nerasuflate. Partidele astea raman in memorie. Asa cum ramane barajul cu Slovenia, meciul cu Danemarca, chiar daca am pierdut. Participi la un turneu final SA ARATI CA STII SA JOCI FOTBAL. L-ai vazut pe Van Nistelrooy cum a fost agatat in careu si totusi a continuat faza? Cati jucatori de la noi procedau asa? Iti spun eu: NICIUNUL! Noi cam pacalim fotbalul si nu tine! Se mai intampla uneori sa avem noroc (vezi golul lui Goian cu Olanda, care a fost din offside). dar se termina si asta. In sfarsit, eu le tin pumnii baietilor in continuare, dar mi-as dori sa vad mai mult tupeu si incredere in ei. Acolo, pe teren, nu in spoturile de promovare...
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson