Re:
$1 scrie:$2$1 scrie:$2
Salutare,
In primul rand vreau sa spun ca imi pare rau de accidentul tau....mai ales ca este similar cu al meu....pana si felul in care este lovita masina este chiar identic....numai ca se pare ca eu am avut stricaciuni ceva mai mari dar din fericire nu mi-au sarit arbagurile.
Insa stiu pe cineva pagubit exact cum e cazul tau, posesor de mondeo TDDI din 2002 luat din germanica....lovit tare in lateral de un miop si cu aceleasi probleme facute de Omniasig.
Masina costa mai mult sa fie reparata si i s-a spus ca plafonul e tot pe undeva pe la 5000.
I s-a recomandat chiar sa il dea in judecata pe vinovat pentru diferenta de bani.
Insa, respectivul, om corect, a zis ca pe el nu trebuie sa-l despagubeasca vinovatul ci asiguratorul acestuia.
Astfel dupa fel si fel de presiuni la Omniasig tipul pune pe un avocat sa sune....acesta se intereseaza de problemele dosarului....ameninta cu judecata si intr-un final este chemat impreuna cu pagubitul la asigurator unde lucrurile se rezolva pozitiv.![]()
Poveste adevarata fara inflorituri.
Insa...eu pun o intrebare....oare reparatia la masina costa chiar peste 6000 eur avand in vdr ca si eu la a mea am avut cam aceeasi problema(-airbaguri)si am facut-o pe banii mei(vina mea)cu un pic peste 1000 de eur si arata boboc.
Orium Bafta cu nesimtitii de la asigurari.
Plina de informatii utile postarea ta, stimate Micut. De fapt cel lovit nu este vinovat cu nimic iar problema trebuie rezolvata intre cel care a provocat accidentul si asigurator. El, cel lovit (daca are bun simt) vrea masina asa cum a fost. Uita de timpul pierdut si de distractia stricata care ar trebui compensate. Trimiterea doar catre cel care a provocat accidentul este pierdere de timp. Un avocat bun ii provoaca solidar (am citit si eu pe net). Altfel te trimit de la unul la altul. A da in judecata este o problema de civilizatie si este des folosita in Occident de cei care simt ca le-au fost incalcate drepturile. Este ca o investitie. Daca ai ceva bani (si ceva sadism) ,poti sa astepti si sa-i porti prin tribunale pentru ca legile se schimba rapid si sunt adaptate la UE. Iar castigul este acoperitor. Am citit despre un agent care a fost dat afara pentru ca a evaluat gresit si a tarat firma intr-un proces pierdut. O informatie justificata are mare impact. Si eu ma gandesc pe cine voi alege ca asigurator ca sa nu risc un proces in caz de accident in care as putea fi vinovat. Deocamdata o sa renunt la cel putin doi pentru cele doua masini ale mele. Ai vazut cum se castiga in justitie cu taxa de prima inmatriculare cu care eu am fost totusi de acord si pot explica de ce.
Mondeo Ghia 2002 TDCI 2.0 130 HP - Oyster Silver
Oltcit Club 1986
Toyota Corolla 2008 1.8 GLI Automatic
Oltcit Club 1986
Toyota Corolla 2008 1.8 GLI Automatic
-

most - Incepator
- Maşina: Mondeo Ghia 2002 TDCI 2.0 130 HP - Oyster Silver