recunosc, m-am grabit sa sper. adicristea ai dreptate.
in ceea ce priveste penalty-ul, eu zic ca a fost clar (in postura de fost jucator in divizia C

) . se vede clar mana italianului cum il tine de gat pe jucatorul nostru. e penalty din manualul arbitrilor.
in ceea ce priveste
cart00nasele, eu am strigat de mi-au iesit plamanii la Goe sa lase mingea ca ii da galben, cei din camera urlau sa tac, dar goe nu m-a auzit si asa s-a intamplat ce s-a intamplat.
Daca Olanda va juca cu noi cu rezervele, astia isi vor da viata in teren sa prinda loc de titulari. singura noastra speranta eu cred e sa joace tot cu titularii, care vor fi mai obositi si practic nu or sa mai trebuiasca sa demonstreze nimic.
Si cred ca se gandesc ca in eventualitatea in care trecem de sferturi, va fi mai usor sa ne bata pe noi, decat pe una dintre celelalte 2 echipe care dupa umilirea suferita vor fi foarte invrajbiti.
A ratat Mutu penalty. so what?!?! oricum trebuia sa facem ceva in ultima etapa. oricum, golul de 1-0, nu se astepta nimeni sa fie inscris. exact cum ziceau ziarele, inger si demon. Raman la parerea ca trebuia sa bata un fundas penalty-ul ala. taraneste, la semiinaltime, in dreapta lu` Nea Pampon, pardon , Bufon .
in alta ordine de idei, ne vedem la intalnire!