Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

caut scaun

12 Iun 2008, 23:18

am o buba la scunul pasagerului din fatza.....nu tine intr-o anumita pozitie...adik scapa si se lasa pe spate.....gasesc un scaun de schimb...merge sa scot de pe al meu airbag si tapiseria si sa pun pe cel pe care-l gasesc?...pm pls
Ps: pt mashina din semnatura

Re: caut scaun

13 Iun 2008, 00:21

Eu unu nu m-as incumeta. Crezi ca le ai cu croitoria??? :D

13 Iun 2008, 08:57

ma refeream sa ma duc la unii kre se ocupa cu asa ceva....la skoda i-au cerut unui prieten 5 mil sa- schimbe tapiseria pe scaunu de la sofer

13 Iun 2008, 18:03

Si a iesit bine????

14 Iun 2008, 08:59

pai a iesit k inainte....faza buna e k au facut pe garantie asta...k avea numa un an mashina...si dupa ce-a facut asta panarama acolo l-au facut pe garantie

14 Iun 2008, 11:40

Pai deaia te tot intreb, ca operatiunea asta e destul de complicata deoarece materialul din care este facuta tapiteria la scaune nu este o carpa oarecare ca o husa pusa pe un burete. Este de fapt un burete subtire cu materialul respectiv lipit pe el. Buretele din ce am vazut eu difera la grosime de la model la model. La modelele de rand buretele este cam de 3-4mm. La cel stil titanium este intre 5 si 10mm. Ata cu care sunt cusute.....poti sa dai linistit la peste cu ea.
Subiect închis