Nu e chiar asa. Adevarat, Olanda are lot bun, echipa buna, dar Italia si Franta au jucat cu ea ca de la egal la egal. Noi stim ca suntem mai slabi si am stiut asta si in meciurile cu Italia si Franta. Astfel am mers pe principiul "daca nu primim gol, nu putem pierde". Ceea ce s-a si intamplat.
Ati vazut aseara Portugalia? Eu mizasem pe 3-0 pt ei, aveau un atac aproape la fel de bun precum cel format din titulari. Quaresma, Nani si Postiga. De vis! De unde, si-au furat-o la 2 goluri. Problema sta in omogenitate, in formarea unei ECHIPE, nu a unor individualitati. Rezervele Olandei sunt bune, dar nu formeaza o echipa. De asta zic ca daca ne aparam cum am facut-o in primele doua jocuri, sigur inscriem pe un contraatac.
De partea cealalta, in Italia-Franta, ati vazut Franta care a jucat cu Olanda? Cate ocazii au avut, penalty neacordat, scapat singur cu portarul. Italia ce a avut cu "Portocala"? NIMIC! Italia e rupta, apararea e şvaiţer, atacul e steril. Cand ati mai vazut voi Italia sa joace cu mingi lungi pe varf? Eu tot nu pot crede ca Donadoni l-a lasat acasa pe Inzaghi. Dar ma bucur

.
Hai, Romania!