Noutăţi din lumea automobilistică
Răspunde

AAA Auto vanzari cu 24.8% mai mici decat anul trecut!

16 Iun 2008, 08:26

Uitati aici inca o veste buna:
"Dealerul de masini de ocazie AAA Auto Romania a raportat vanzari de 484 de masini in primul trimestru, cu 24,8% sub nivelul de 644 de unitati consemnat in perioada similara a anului trecut, si a avut cea mai slaba contributie la afacerile grupului dintre toate reprezentantele de pe piata din Europa Centrala si de Est. La nivel de grup, cea mai buna piata de desfacere pentru AAA Auto a fost Ungaria, unde veniturile companiei au crescut cu 63,7%, la 14,8 milioane de euro, in timp ce vanzarile aproape s-au dublat, la 2.551 de automobile. AAA Auto este prezenta in Cehia, Romania, Ungaria, Polonia si in Slovacia. (M.S.)"

http://www.standard.ro/articol_46368/mi ... _auto.html

Personal sper sa se duca la vale cu viteza. In Q2 sper sa aud ca trendul descrescator se mentine vertiginos!

Re: AAA Auto vanzari cu 24.8% mai mici decat anul trecut!

16 Iun 2008, 08:37

Cauza este foarte clara: lipsa de profesionalism, aroganta etc. pe care o intalnesti in randul angajatilor acestei companii.

16 Iun 2008, 08:39

ii urasti atat de mult? si eu cand mi-am luat masina i-am vizitat de vreo 2 ori...

16 Iun 2008, 08:48

$1 scrie:$2i urasti atat de mult? si eu cand mi-am luat masina i-am vizitat de vreo 2 ori...

shine, nu ar trebui sa inveti ? te tot vad conectat pe forum, inchide dreq pc ul ala , ca nu intri in licenta!!!

16 Iun 2008, 08:55

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i urasti atat de mult? si eu cand mi-am luat masina i-am vizitat de vreo 2 ori...

shine, nu ar trebui sa inveti ? te tot vad conectat pe forum, inchide dreq pc ul ala , ca nu intri in licenta!!!

nu da, bre, nu da!

gata, inchis! (verificam mailu`...)

19 Iun 2008, 14:20

Nu vor astia sa moara si pace...

http://www.standard.ro/articol_49030/ce ... mania.html

19 Iun 2008, 16:52

si eu sper sa dea faliment cat mai repede, sunt niste talhari cu acte!
oricine vrea sa-si ia masina de acolo ar trebui sa fie informat ca toate masinile care le vand au kilometrajele date inapoi de ei in service, si carpite ici colo cat sa ajungi cu ea acasa
o fi si exceptii, dar stiti cum se zice, exceptiile confirma regula

eu sunt foate curios daca si celelalte filialelor AAA din celelalte tari au aceeasi politia de "dat kilometrajul inapoi" cum au cei de la noi

07 Iul 2008, 17:37

si eu le urez din toata inima sa dea faliment cas niste tzarani si nu stiu cum sa se imbogateasca mai repede!
HAI CU FALIMENTU!!
Răspunde