ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Iun 2008, 13:49
$1 scrie:$2tot sambata, dar pe la 14:00 mondeo nou cu nr WAR ..a depasit coloana la semafor la baneasa

e unul din parintii lui octav_m
08 Iun 2008, 16:23
Vazut in trafic (marti sau miercuri cred) pe langa benzinaria de la statia de metrou Aurel Vlaicu pe Maddogul calare pe o "chestie" cu numar de Filipestii de Padure...
Mandru tare, nu mai vede fordurile...
08 Iun 2008, 18:40
vazut masina lui maddogul ieri la ilcontro de langa bila
10 Iun 2008, 17:02
Vazut si eu o multime de forduri stickerite in ultimile doua saptamani, pe traseul Militari-Crangasi-Otopeni. Da' eu eram undercover in Cielo de la firma

.
10 Iun 2008, 18:01
vazut mondeo negru NR 147755 In Aviatiei pe Smaranda Braescu. Penultimul model de mondeo pe la ora 18:30. Se poate sa mai am un vecin de cartier forumist in afara de STdanm?
10 Iun 2008, 19:21
daca avea kit de ST venise la fratele meu. nu stiu ce numar are, stiu ca e de leasing.
11 Iun 2008, 17:11
B-02-NGN, Focus 2, pe sos Giurgiului, putin mai jos de piata, aseara pe la 20.30, eu eram pieton.
12 Iun 2008, 11:28
Trec aproape in fiecare dimineata in Drumul Taberei pe langa un FF2 - sea grey cu nr. B-69-EKY. Iar vis-a-vis de el e un sedan FF2 cu albastrul ala special-nu stiu cum ii spune. Le admir pe amandoua de fiecare data, deoarece sunt totdeauna mai curate ca Silver al meu. Cum faceti, frate?
13 Iun 2008, 09:13
ieri seara pe la 8 focus turnier albastru cu numere de CJ intre viilor si trafic greu..
16 Iun 2008, 07:59
Ieri pe Shine pe str Witing si pe Cartoon (care era undercover intr-o mazda parca si cu semne de incepator) la intrarea in Buc de pe A1.
16 Iun 2008, 08:45
$1 scrie:$2eri pe Shine pe str Witing si pe Cartoon (care era undercover intr-o mazda parca si cu semne de incepator) la intrarea in Buc de pe A1.
Abia pe Witing ma vazusi bre? eu te-am vazut de dinainte de Gara de Nord, dat flashuri si nimic. trebuia sa fac dreapta pe Golescu, dar m-am ambitionat sa te ajung...si cand eram cat pe ce sa te depasesc regulamentar pe stanga, hop, ai facut stanga si mi-ai taiat calea....atunci m-am suparat si te-am facut prin dreapta...si intr-un final...m-ai vazut...yo eram!
Cart00n probabil avea lamaile in geam ca era prima data pe masina aia...nu se face asa? cand te sui intr-o masina ptr prima data...hop semne de incepator.
16 Iun 2008, 10:17
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eri pe Shine pe str Witing si pe Cartoon (care era undercover intr-o mazda parca si cu semne de incepator) la intrarea in Buc de pe A1.
Abia pe Witing ma vazusi bre? eu te-am vazut de dinainte de Gara de Nord, dat flashuri si nimic. trebuia sa fac dreapta pe Golescu, dar m-am ambitionat sa te ajung...si cand eram cat pe ce sa te depasesc regulamentar pe stanga, hop, ai facut stanga si mi-ai taiat calea....atunci m-am suparat si te-am facut prin dreapta...si intr-un final...m-ai vazut...yo eram!
Te-am vazut tarziu, ma duceam la Sitalul Militar unde o operasera pe sor-mea. Eram cu gandu cam "imprastiat". Si m-am asigurat inainte sa intru in fata ta sa stii, am vazut ca nu-s probleme...
16 Iun 2008, 11:09
Vazut sambata seara pe la 8 in Constanta pe djxme200 cred (avea MOS la numar).
16 Iun 2008, 13:39
sambata vazut in Buzau un new mondeo cu nr .. WTX sau ceva ed genul asta
Tot sambata seara la Braila in Carrefour un domn ce avea tricou CLUBFORD
ieri pe drumul de intoarcere in Bucuresti, am vazut un focus negru, care m-a depasit, avea stiker .. am dat flash-uri, el a crezut ca vreau sa il depasesc, m-a lasat sa ma duc inaintea lui, nu stiu daca a observat suportii mei de nr si stickerul, m-a depasit din nou, iar la pod la Cosereni, l-am pierdut, ca se statea la coada, si nu stiu pe ce coloana s-a dus el.
16 Iun 2008, 19:22
Fusion rosu DXT pe DN1 pe la Saftica.
17 Iun 2008, 05:52
TM-13-NAN. Eu eram in trafic, el/ea era pe dreapta, pe fostul bulevard al pionierilor.
18 Iun 2008, 17:15
Offf era un Suzuki Swift al unui amic(lamaitele sunt amele meu, ca deh era prima oara cand ieseam pe A1 cu masina aia

)... il rodam asa... ca pe autostrada. De la 130 cand te-am vazut am franat la 70 si pana ai ajuns langa mine m-am plictisit.
18 Iun 2008, 18:30
eu L`am vazut pe baiatu` ala cu oki frumosi B 70 JAA parka nu stiu sigur nr.,o fiesta gri ..adik el ma vazut si mi`a facut cu mana....eu eram suparata veneam de la mall.....
18 Iun 2008, 19:14
scorpio lu mascatu ... pe oltenitei azi dimineata
18 Iun 2008, 19:18
Pe la 16:20 pe Cheiul Dambovitei, sensul de mers de la Tribunal spre Unirea, un Focus negru cu suporti ClubFord, nr: B-xx-UKA, la volan era o "tanti" cu bluza verde, culoarea parului - saten deschis si parca avea si ochelari

.
19 Iun 2008, 07:41
$1 scrie:$2e la 16:20 pe Cheiul Dambovitei, sensul de mers de la Tribunal spre Unirea, un Focus negru cu suporti ClubFord, nr: B-xx-UKA, la volan era o "tanti" cu bluza verde, culoarea parului - saten deschis si parca avea si ochelari

.
B-93-UKA, iar "tanti" este sotia mea. Eu circul cu Maverick-ul, iar ea cu "focoasa"...
19 Iun 2008, 08:38
ieri cred ca am vazut pe vacaresti pe cornel001. Spun cred pentru ca eram la semafor plictisita, si cand am plecat am vazut in oglinda din dreapta un "PNI"
20 Iun 2008, 20:55
Pe Andoruls. Dar nu in trafic, ci in service la CSD, azi dim. Si mai era un coleg forumist pe acolo, scuze dar nu ti-am retinut numele
20 Iun 2008, 21:04
Eu nu pot sa inteleg cum naiba faceti de vedeti pe altii stati sa va uitati la nr de inmatriculare la toata lumea???

pe mine m`au vazut altii da` eu pe altii niciodata!!!
20 Iun 2008, 21:07
$1 scrie:$2u nu pot sa inteleg cum naiba faceti de vedeti pe altii stati sa va uitati la nr de inmatriculare la toata lumea???

Probabil esti concentrata la condus

Si asta e bine, "a mon avis"
21 Iun 2008, 13:20
$1 scrie:$2u nu pot sa inteleg cum naiba faceti de vedeti pe altii stati sa va uitati la nr de inmatriculare la toata lumea???

pai e simplu... altii cat stau in trafic blocati se uita prin preajma si vad colegi pe cand tu probabil schimbi posturile radio sau te machezi
21 Iun 2008, 21:36
azi pe A2, m-am bagat (cam din scurt ...) in fata lui Adrian75PAB, mandru nevoie mare in FF2-ul lui red tango de ... 80 CP
22 Iun 2008, 07:47
$1 scrie:$2e Andoruls. Dar nu in trafic, ci in service la CSD, azi dim. Si mai era un coleg forumist pe acolo, scuze dar nu ti-am retinut numele

din cate stiu eu Mario are masina la CSD ... de ceva vreme
22 Iun 2008, 16:15
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e Andoruls. Dar nu in trafic, ci in service la CSD, azi dim. Si mai era un coleg forumist pe acolo, scuze dar nu ti-am retinut numele

din cate stiu eu Mario are masina la CSD ... de ceva vreme

daaa de o gramada de timp...am crezut ca imi duc masina la service nu la macelarie

...
22 Iun 2008, 20:55
In seara asta l-am vazut pe @tt@ck pe Delea Veche...., o forja..., pe la 20:30...