Pai am zis ca nu mai are rost sa intru in detalii cu povestile.
Eleva nr.1 - new tigra decapotat - ora 18 in fata la Sherif's Unirii - pune avariile si opreste pe prima banda - in spatele ei pe prima banda nu mai eram decat vreo cateva zeci de masini in care erau cel putin cateva zeci de persoane + una bucata RATB. Eu eram a doua masina dupa ea. A reusit primul sa o depaseasca cu bunavointa celora de pe banda doi care au fost nevoiti sa opresca si ei (adica alte cateva zeci de persoane). Cand am trecut in dreptul ei am executat urmatoarele manevre(fiti atenti la procedura sa stiti cum se face

): se opreste masina cu geamul portierei dreapta fata in dreptul portierei ei stanga fata, se apasa butonul de actionare a geamului si se coboara geamul, se intreaba duduia daca ei ii place cum stau coishpe mii de persoane dupa ea pt ca e ea nesimtita, nu se astepata niciun raspuns evident, se fac niste miscari ample din diafragma, se umplu plamanii cu aer pana la refuz, se ia tinta (aveti grija ca de obicei astfel de tute au ochelari din aia de musca pe ochi si poate ati vrea sa le rugati sa ii dea jos pt efect maxim) si se da un jet scurt si precis (nu imprastiat). De asemenea, aveti grija sa nu bata vantul sau sa fie curent in masina.
Eleva nr. 2 - Golf III - Bdul Sincai - cam aceeasi chestie.
Eu stiu acum ca nu sunt deloc civilizat dar imi place sa cred ca timpul meu din viata si nervii mei, si benzina mea si ambreiajul meu si placutele mele de frana sunt mai importante decat tot neamul unor astfel de specimene si in momentul in care nu mi se respecta chestiile astea din nesimtire iau si eu masuri. Din punctul meu de vedere e un targ corect - imi iei timp din viata eu iti dau flegme si frustrari.
Sa va dau si lectia cu malacul: e adevarat ca niciuna nu avea atasamentu cu ea insa daca il avea si respectivul incerca sa ia masuri exista doua scenarii posibile: - fie pleci pur si simplu si daca vine dupa tine te duci in fata celui mai apropiat echipaj sau sectii de politie, fie opresti, incui masina si vezi ce face. Cel mai probabil va fi violent (poate aveti si un telefon care filmeaza). Daca loveste masina si produce vreo paguba, sau daca reuseste chiar sa va loveasca ->politie, declaratie (posibila cerere de chemare in judecata pentru distrugere care ESTE O INFRACTIUNE pedepsita de codul penal) -> IML daca este cazul si in mod cert chemare in judecata pentru loviri. Sunt sigur ca perpectiva unui dosar penal nu place nimanui.
Obsedat de ordine si disciplina.