Bey..ce le place unora sa interpreteze! Nu am spus ca e legal/corect/civilizat sa iti dea oglinda peste cap sau sa iti topeasca spoilerul. Am spus doar ceea ce am vazut, e un mod in care motociclistii sanctioneaza in UK lipsa de politete a soferilor! E drept, chestiile astea le vezi mai rar, dar le vezi. Cioburi de oglinda insa am vazut destul de des sarind la semafor! Ce mai vezi, e sutul dat cu cizmele de motor in portiera daca nu faci loc dupa citeva atentionari vruum, vruuum...!

Ce-i drept, astea le vezi rar. Lumea e in general civilizata si nu trage de volan "intimplator" cind sta la semafor pt a bloca culoarul motocicletelor ..ba in general incearca sa faca loc si sa protejeze moto/bici-clistii.
Cartoon... si eu le fac loc..poate pt ca asa am invatat afara..poate pt ca asa mi se pare normal. Nu ma oftic ca muuulti altiii ca eu stau in coloana in soare si ei se strecoara. La drum lung imi place sa-i salut si le fac semn ca sa stie ca i-am vazut cum vin tare din spate.
Alex.. daca tu crezi ca iti dai seama din masina ce se intimpla cu spoilerul tau fata, da-mi voie sa-ti spun ca te dai zmeu degeaba

. In cel mai bun caz vei auzi esapamentul turat.. si cam atit. As pune pariu ca faza asta cu esapamentul in spoiler o stiu putini soferi. In plus, ca sa dai peste el cum spui tu, trebuie sa ai certitudinea ca ti-a facut ceva la masina.. asta presupune dat jos, verificat ochiometric...eee.. cale lunga. Crezi tu ca ala e prost sa stea sa te astepte pe tine sa cobori, sa verifici, sa revii in masina si sa-l calci?!
Komandantu.. nu stiu pe unde circuli tu, dar eu din astia super mirlani am vazut destui. E frustrarea soferului roman care se vede depasit in trafic..indiferent daca e depasit de o masina, motocicleta E aceeasi frustrare care o vezi la unii soferi neam de traista care intepenesc pe banda lor tinind in loc o coloana lunga de masini. Din pacate, la noi cei mai multi soferi nu fac diferenta intre drepturile unui biciclist in trafic si cele ale unui motociclist. Motociclistul sa circule pe acostament daca se poate.. Si inca ceva.. la noi cine o are mai mare (masina) e mai tare! Marimea conteaza! Clar!

Daca e 4x4 / suv, omoara-i pe aia din masini de familie! Daca ai masina de familie, aia cu matiz sint victime sigure! Eu cred ca imi cumpar TIR, atunci sa-i vad pe astia mari si tari!