Re: Xenon versus halogen
Asa cum spunea cineva, pina si cele cu self levelling si spalator de faruri sint deranjante uneori. Cele de 2 lei, fara nimic, doar cu balast, cam ce efect au in trafic?! Eu zic sa te documentezi si ai sa vezi ca e alt tip de far, alt tip de oglinda. Daca erau asa de utile, eficiente si nu deranjau, toata lumea isi punea. Imagineaza-ti cum ar fi ca toate masinile sa aiba chinezarii din alea in trafic care bat cum bat. Ar fi groaznic!
Inca ceva.. intensitatea xenonului e si ea diferita. Sint multi timpiti care isi pun super intensitati, ba colorate, ba albe.. ca sa dea bine pe masina si sa -i vada lumea ca e "smecheri".

pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!
http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
-

Ludicass - 1nsane Member
- Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp
).
Eu zic ca mult nu va dura pina cind se va sesiza cineva pe tema xenon after market ilegal. Si o sa curga cu certificate, amenzi, etc. Pt ca ele deranjeaza ceilalti participanti. Stiu, pt tine e ok. Tu ai vizibilitate super. Dar ceilalti saracii pe care-i orbesti cu super tehnologia asta chinezeasca?!! Daca vrei sa ai luminozitate, calitate, ori iti iei masina cu xenon din fabrica cu tot ce inseamna instalatie xenon, ori iti pui instalatie cu spalator, autolevelling, far. Deocamdata la noi legislatia nu se aplica asa cum ar trebui.. dar deja lucrurile incep sa se schimbe.. vezi ITP-ul care acum se face on line, cu verificari la fata locului, controale. S-a cam terminat cu smecheria si aranjamentele.. !

Vezi sa nu te accidentezi, sa nu iti intre degetele in ochi tot gesticulind pt a te face inteles! Si mare grija si la limba.. sa nu ti-o inghiti in procesul tehnologic!