$1 scrie:$2-o stapanesti sanatos then. Sa postezi poze cu ea si cu impresiile de inceput. Ce face, ce nu face... Cartofi prajiti banuiesc ca nu face

cred ca daca pun pe capota dupa ce-o las o zi intreaga-n soare macar niste oua ochiuri tot face

in rest,ca prime impresii ..
-imi place cum se comporta pana acum
- e mai mare si ca lungime si ca latime decat fosta mea masina (o solenza) si trebuie sa ma obisnuiesc cu ea
-cred ca o sa-mi pape la benzina in draci
- la sub 2000 de ture/treapta 1/2 (adica mers prin bucuresti centru) nu prea imi place, la viteza/turatie mai mare deja devine mult mai frumos
- s-ar parea ca sta foarte bine in curbe (testat in rondu de la alba iulia doar)
- clima face minuni pe caldura si traficul din bucuresti
- cd playeru e bun,pacat ca n-are si mp3
- partea stanga-jos a consolei e deranjanta, ma lovesc in permanenta cu genunchiul drept de ea
- cotiera putea sa fie putin mai lunga
- bordul imi place cum arata
- desi nu e nimic anormal , mi se pare cam ciudat faptul ca cb-ul ramane aprins atata timp dupa ce inchizi masina
- unghiul de vizibilitate in spate prin retrovizoare mi se pare cam mic din cauza partii banchetei din spate chiar de langa luneta (nu stiu cum se cheama) si care in loc sa fie perfect dreapta pare putin ridicata
Per total,chiar daca am enumerat mai mult chestii care ma deranjeaza, imi place masina chiar mult si cred ca a fost o alegere buna