Ok... L-AM MONTAT!!!! Dupa 4 (!!!) ore de stat la BDT in sfarsit am Pioneeru pe masina. Motivu pt care am stat 4 ore a fost ca nu aveam cablajul tras pt boxele spate, deci cei care aveti echiparea Confort si cas 2500 sa va asteptati la asa ceva. Boxele montate (doar pe spate, cele de pe fata sunt cele originale) sunt Infinity 6802cf ref.
Tre sa spun ca nu sunt multumit 100% (nici nu se putea

), boxele sunt de vina sau mai bine zis dimensiunea lor (5" x 7"). Bass-ul nu se aude asa cum as fi vrut (normal, zic eu, avand in vedere dimensiunea). Nu ma intelegeti gresit, se aude f. bine dar cum eu is "bass freak"... Cred ca daca o sa pun si un subwoofer o sa ma apropii de perfectiune
Pretul: 1.974.000 lei (manopera included) :icon_eek: suuper ieftin, avand in vedere ca a fost montat in reprezentanta (service-ul lor, ma rog)
Poze... mai greu, avand in vedere ca nu am camera digitala, dar va invit pe voi, cei interesati si nu numai, la urmatoarea intalnire sa vedeti cu ochii vostri. Detalii la "Intalnire intre membrii". Daca se mai tine pe 9 mai, count me in
Astept intrebari. By!