Un aparat radar nedetectat de RX65.....
Dupa aproape 2 ani de folosinta a unui RX65 in care pot spune ca nu a ratat nici un radar al politiei rutiere de pe meleagurile mioritice, azi am avut surpriza sa "iau" un radar fara ca RX65 sa scoata cel mai mic sunet.
S-a intamplat undeva aproape de Urziceni intr-o localitate la care nu mai tin minte numele. Ideea este ca am fost inregistrat in afara localitatii si nu in localiate. La mormentl respectiv circulam cu o viteza de aprox 160 Km/h cand am observat un Logan alb stationat pe partea dr sub un pom. Mi s-a parut suspect asa ca am redus viteza dar nu suficient de mult pt ca ma asteptam ca detectorul sa "spuna" ceva macar cand ma apropiam de masina. Cand am ajuns in dr Loganului aveam 130 pe bord si am aruncat o privire scurta asupra masinii. Spre mirarea mea am observat un politist in dr care a inceput sa se foiasca in masina cand am trecut de el. Am spus ups......cred ca era dar ce era sa fac? am mers mai departe. Dupa aproximativ 2 km am inceput sa obsv flash-uri de la cei de pe sens opus si in momentul acela RX65 a prins "viata" . La inceput mai incet dar pe masura ce ma apropiam semnalul se intetea. Am intrat in localitate, am mers usurel pe dr.... am vazut Loganul pe partea dr si un passat oprit. M-am bagat pe banda II dar ..... a sarit nenea politistul si m-a tras pe dreapta. Era un pusti, cred ca de abia terminase academia, ii tremura vocea cand s-a prezentat. De fapt a si uitat sa-mi spuna pt ce ma oprise. L-am intrebat eu si mi-a raspuns ca am fost inregitrat de aparatul Radar in afara localitatii cu 124 Km/h. M-am prefacut mirat si l-am intrebat daca acel Logan alb tras pe dreapta la 5 km in spate era radarul. Mi-a spus ca da. L-am intrebat din nou cum e posibil, detectorul meu nu a sesizat absolut nimic. M-a raspuns de data asta cu un suras sarcastic ca este un aparat radar de tip vechi care nu e detectat de aparatele moderne(detectoare de radar).
VW Tiguan Track&Style 2.0 Tdi 140CP DSG7 4Motion model 2012
-
ambiente2006 - Member